διαφήμιση

Nepenthelia χειροποίητα κοσμήματα από πηλό

Η λέξη τέχνη περιλαμβάνει οποιαδήποτε διαδικασία για την παραγωγή κάποιου προϊόντος. Είναι η δημιουργική έκφραση που μέσα στο έργο αποτυπώνει την ψυχική κατάσταση, τα συναισθήματα, τις ιδέες, την αίσθηση ή τον οραματισμό του καλλιτέχνη.

Στο σημερινό μας άρθρο θα μιλήσουμε για έναν όμορφο λογαριασμό που βρήκα μέσω του instagram και μου κίνησε θετικά το ενδιαφέρον και ασχολείται με την δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων .

Αρχικά το nepenthelia βγήκε από την λέξη νηπενθή, που σημαίνει αυτός ή αυτό που αποβάλλει, που απομακρύνει το πένθος, τη λύπη, αυτός που είναι απαλλαγμένος από θλίψη και αυτός που δεν προκαλεί την λύπη.

Η ιδέα για αυτό το καλλιτεχνικό πρότζεκτ όπως το έχει ονομάσει η δημιουργός μας δημιουργήθηκε μια νύχτα με φεγγάρι, όπως μου το χαρακτήρισε, μη γνωρίζοντας τι άλλο να κάνει για να γεμίσει τις ώρες και τις μέρες της.

Παρακολούθησε κάποια σεμινάρια μέσω του διαδικτύου σχετικά με την δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων από πηλό και υγρό γυαλί και συγκεκριμένα για σκουλαρίκια .

Της άρεσε αρκετά το ποσό όμορφα πράγματα μπορούσε να φτιάξει κάποιος και για αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφάσισε να το επιχειρήσει. Το ξεκίνησε σαν ακόμη έναν τρόπο διαφυγής τόσο από την πραγματικότητα όσο και από τις σκέψεις της.

Η τέχνη, με την ευρύτερη έννοια, είναι η έκφραση της ανθρώπινης δημιουργικότητας και φαντασίας και για αυτό η δημιουργός μας προτιμάει τις ελεύθερες ώρες της να τις περνάει δημιουργώντας.

Αυτοχαρακτηρίζεται ως ανήσυχο πνεύμα και καταπιάνεται με πολλά καλλιτεχνικά πράγματα.

Για να ενημερώνεστε για τα νέα σχέδια που δημιουργεί ακολουθήστε την στον λογαριασμό της στο instagram .

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: