Πίνακες ζωγραφικής με αριθμούς

στις

Στο σημερινό μας άρθρο θα δούμε έναν λογαριασμό αρκετά πρωτότυπο (με βάση πάντα τα δικά μου δεδομένα) που βρήκα μέσω του instagram και μου κίνησε θετικά το ενδιαφέρον.

Ο λογαριασμός αυτός ζωγραφίζει Πίνακες ζωγραφικής με αριθμούς . Ναι καλά διαβάσετε ! Όλη η αυτή η ιδέα γεννήθηκε στον δημιουργό στο προηγούμενο lock down που είχαμε τον περασμένο Μάρτιο .

Αφού λοιπόν έκανε μια ανάλυση στην αγορά στην Ελλάδα και δεν βρήκε πολλούς ανταγωνιστές και οι τιμές που υπήρχαν ήταν σχεδόν διπλάσιες αποφάσισε να κάνει μια προσπάθεια ώστε να μάθει και το ελληνικό κοινό ένα από τα πιο νέα και πρωτότυπα χόμπι που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια.

Εάν ακόμα δεν έχετε ακούσει για αυτό το φαινόμενο, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε τι ακριβώς είναι. Αυτή είναι μια χρήσιμη δραστηριότητα για τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών σας και φυσικά διασκεδάζουν πολύ και οι ενήλικες. Σε όλο το καμβά υπάρχουν άσπρα σημεία τα οποία πάνω τους υπάρχουν αριθμοί και για κάθε ένα σημείο υπάρχει και το δικό του ξεχωριστό ακρυλικό χρώμα. 

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα η πρώτη φωτογραφία είναι η αρχική και με την βοήθεια των χρωμάτων και των αριθμών αρχίζει και χτίζεται σιγά σιγά ο πίνακας μας και να παίρνει πολύχρωμη μορφή το σχέδιο μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα και στο οριστικό !

Για να αγοράστε και εσείς αυτούς τους υπέροχους πολύχρωμους και μοναδικούς πίνακες το μόνο που έχετε να κάνετε είναι επικοινωνήσετε μέσω του instagram με τον δημιουργό και να παραγγείλετε το σχέδιο που σας αρέσει και θα ταιριάζει με τον χώρο σας!

Στήριξε το Serendipity ⬇😊

5,00 €

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s