Χειροποίητα notebooks από valenas handcrafts

στις

Σήμερα όπως είδατε και από τον τίτλο ο λογαριασμός που θα ανακαλύψουμε και θα γνωρίσουμε είναι ο valenas_handcrafts, ο οποίος δημιουργεί χειροποίητα ημερολόγια , notebooks και κάδρα για να διακοσμήσετε τον χώρο σας !

Τα ημερολόγια και τα notebooks φτιάχνονται με βάση είτε τον χαρακτήρα του πελάτη με σκοπό τα στοιχεία που βρίσκονται πάνω στο εξώφυλλο καθώς και στο εσωτερικό του να αντιπροσωπεύουν το άτομα ,είτε και θεματικά για τους λάτρεις των κινούμενών σχεδίων, σειρές , ταινίες κτλ.

Πραγματικά κάτι τέτοιο είναι πολύ όμορφο γιατί έχει τύχει αρκετές φορές να πιάνω τον εαυτό μου να προσπαθεί να διαλέξει ανάμεσα στα εκάστοτε ημερολόγια που διαθέτει το κατάστημα για να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα δικά μου γούστα και δεδομένα .

Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως για να φτάσει το ημερολόγιο – notebook στο επιθυμητό αποτέλεσμα πάνω κάτω χρειάζονται 3 με 4 ώρες. Για να το καταστήσω περισσότερο κατανοητό μέσα σε αυτές τις ώρες είναι να βρεθεί η θεματολογία, να φτιαχτεί το κολλάζ, να κολληθεί, να ντυθεί για να μπορέσει να μείνει όσο το δυνατόν άθικτο το κολλάζ ,να φτιάχνει το εσωτερικό του και τέλος να το πακετάρουν για να σταλεί στον πελάτη !

Εκτός από τα υπέροχα ημερολόγια θα βρείτε με την ίδια νοοτροπία και κάδρα για να τα διακοσμήσετε στον χώρο σας .

Τι πιο ωραίο από το να έχετε στον τοίχο σας ένα διακοσμητικό , το οποίο εκτός του ότι θα είναι χειροποίητο θα έχει στοιχεία από τον χαρακτήρα σας και η ζωγραφιά θα αντιπροσωπεύει το πρόσωπο σας ακόμα και τον αγαπημένο σας ήρωα !

Με άλλα λόγια o δημιουργός προσπαθεί να βρει μια εικόνα που να μοιάζει όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρόσωπο που το έχει παραγγείλει.

Από το κλασσικό κάδρο που όλοι γνωρίζουμε αφαιρείτε το πίσω μέρος για να είναι διάφανα και πάνω στο γυαλί είναι ζωγραφισμένο στο χέρι το πρόσωπο. Επίσης πάνω κολλάνε υφάσματα , χάντρες ,αλυσίδες και γενικά ότι ταιριάζει ανάλογα με την εικόνα.

Για να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου ημερολόγιο ή κάδρο το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τον λογαριασμό valenas_handcrafts .

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s