Ζώδια

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (25 έως 31 Ιανουαρίου 2021)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η νέα εβδομάδα φιλοξενεί την Πανσέληνο στις 28/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου η οποία δημιουργεί συνθήκες πίεσης. Τέλος, στις 31/1 ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις παλιές υποθέσεις σου και να αναθεωρήσεις τους στόχους σου. Απόφυγε παρεξηγήσεις με συναδέλφους που μπορεί να προκληθούν από την πίεση και τους έντονους ρυθμούς που επικρατούν στον εργασιακό χώρο σου. Ιδιαίτερα εάν εργάζεσαι συλλογικά είναι σημαντικό να επικρατεί αρμονία στις σχέσεις σου μαζί τους. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας, που άλλα θέλετε να πείτε, άλλα καταλαβαίνετε και αλλιώς αντιλαμβάνεστε τα λεγόμενα ο ένας του άλλου. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά η Πανσέληνος σου δίνει τη δυνατότητα και το θάρρος να κλείσεις παλιά κεφάλαια και να ανοίξεις καινούρια.

Ταύρος
Έντονη και δραστήρια προβλέπεται η νέα εβδομάδα και σε βρίσκει ήδη πολύ κουρασμένη. Για αυτό πρέπει να επιστρατεύσεις όλες σου τις δυνάμεις προκειμένου να κάνεις το καλύτερο δυνατόν για να αντιμετωπίσεις τις υποθέσεις σου. Οι αλλαγές στα εργασιακά διαδέχονται η μια την άλλη κι αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει έναν εκνευρισμό. Η Πανσέληνος στις 28/1 στο ζώδιο του Λέοντα αυξάνει την πίεση και σε καλεί να είσαι ψύχραιμη και υπομονετική. Απόφυγε τις αποφάσεις που θα μπορούσαν να γκρεμίσουν τα όσα με τόσο κόπο έχεις καταφέρει. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες. Όλα αυτά που γυρίζουν στο κεφάλι σου δεν σε αφήνουν να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στη σχέση με τον αγαπημένο σου, για αυτό και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ σας. Μοιράσου μαζί του τις σκέψεις σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις πως δεν μπορείς να ταυτιστείς με κανέναν, για αυτό και επιλέγεις τη μοναξιά σου και τις σκέψεις γύρω από τον εαυτό σου.

Δίδυμοι
Δυο σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα έχει η νέα εβδομάδα που θα έλεγε κανείς πως δεν σε αφήνουν ανεπηρέαστη. Ένα είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 28/1 και το άλλο, ο κυβερνήτης σου Ερμής στις 31/1 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του. Η δυσκολία συγκέντρωσής σου στα εργασιακά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα για αυτό και θα πρέπει να καταβάλλεις έξτρα προσπάθεια προκειμένου να αποφύγεις λάθη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τη μία σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις παλιές υποθέσεις που επανέρχονται κι από την άλλη απαιτεί την προσοχή σου σε συζητήσεις, νέες προτάσεις και συμφωνίες καθώς η επιρροή του ξεκινά νωρίτερα. Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο τις προσωπικές σχέσεις σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου. Όσο για τον ερωτικό σύντροφό σου, καλά θα κάνεις να προσθέσεις ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας και να αποφύγετε συζητήσεις από τις οποίες μπορεί να κριθεί η εξέλιξη της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να παρερμηνεύεις λόγια και συμπεριφορές με αποτέλεσμα να μπερδεύεσαι περισσότερο. Χαλάρωσε και μην βλέπεις τα πάντα από την αρνητική τους πλευρά.

Καρκίνος
Ο μήνας διανύει την τελευταία του εβδομάδα η οποία φέρνει στο επίκεντρο τον τομέα των οικονομικών σου. Σε συνδυασμό και με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου στις 28/1 στον άξονα του Λέοντα – Υδροχόου, καταλαβαίνεις ότι πρέπει να αλλάξεις κάτι στον τρόπο της διαχείρισής τους, αλλά και να φροντίσεις την τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων σου. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου χρειάζονται προσοχή καθώς οι απατήσεις αυξάνονται και οι συναδελφικές σχέσεις δυσκολεύουν ως προς την επικοινωνία. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του δείχνοντας σημάδια παρανόησης και ασυνεννοησίας νωρίτερα. Υπάρχει όμως και η ευκαιρία να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου θα βελτιωθεί εάν καταφέρετε και οι δυο να αφήσετε πίσω σας κάποια παρελθοντικά θέματα ή και διαφωνίες. Κάντε μια νέα αρχή εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας μπροστά. Εσύ που είσαι μόνη, η δυνατότητα μιας επανασύνδεσης είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, όμως θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πόσο καλό θα ήταν αυτό για σένα.

Λέων
Προσωπικές και συνεργασιακές σχέσεις αυτήν τη βδομάδα έρχονται στο προσκήνιο και αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 29/1 στο δικό σου ζώδιο, φέρνει στην επιφάνεια τις ηγετικές σου ικανότητες αλλά και την ανάγκη σου για κατάκτηση. Στα εργασιακά δώσε ιδιαίτερη έμφαση στις συζητήσεις που θα προκύψουν οι οποίες χρειάζονται διπλωματία. Μπορείς να επωφεληθείς σημαντικά από αυτές, να συμπληρώσεις τα κομμάτια του παζλ που χρειάζεσαι και να κερδίσεις συμμάχους. Είναι στο δικό σου χέρι να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Στιγμές που ίσως νιώσεις να ανάβουν τα αίματα κάνε λίγο πίσω και δείξε του περισσότερη κατανόηση. Εσύ που είσαι μόνη, η ελκυστικότητα σου βρίσκεται στα ύψη και  μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες, ανεξάρτητα από το πόσο καλύπτουν τις προϋποθέσεις σου. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο τέλος της εβδομάδας μην αποκλείεις πως ένα άτομο του παρελθόντος σε επαναπροσεγγίζει.

Παρθένος
Αρκετή ένταση και αυξημένες υποχρεώσεις κουβαλά η νέα και τελευταία εβδομάδα του μήνα. Με την ικανότητα βέβαια της οργάνωσης που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις ίσως όμως με περισσότερη κούραση. Η Πανσέληνος της εβδομάδας σε καλεί να αντιμετωπίσεις κάποιες συναισθηματικές σου αδυναμίες που σχετίζονται με τα άτομα του στενού οικείου σου περιβάλλοντος ή μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου. Οι συζητήσεις στα εργασιακά είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή. Πιθανά κάποιοι να θελήσουν να εκμεταλλευτούν τις ικανότητές σου προς το δικό τους όφελος. Όσο η εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος της η προετοιμασία του Ερμή προς την ανάδρομη πορεία του δημιουργεί παρανοήσεις και βιασύνη. Διαφύλαξε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από τα αδιάκριτα βλέμματα και μην εκμυστηρεύεσαι δικά σας θέματα σε τρίτα πρόσωπα. Ουδέτερα θέματα συζήτησης θα σας προφυλάξουν από μικροκαβγαδάκια και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνιση του ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το παρελθόν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες.

Ζυγός
Είσαι από εκείνες που πραγματικά θέλουν χαρά, κέφι και συναναστροφές στην καθημερινότητά σου, για αυτό παρά τις σχετικές δυσκολίες της εβδομάδας καταφέρνεις και να ψυχαγωγηθείς. Η Πανσέληνος της εβδομάδας στις 28/1 στρέφει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και τα ξεκαθαρίσματα τους, καθώς κάποιες από αυτές σε έχουν δυσαρεστήσει. Πρόσεξε τα έξοδα κατανάλωσης γιατί βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Απόφυγε τον εκνευρισμό που σου προκαλεί το χαοτικό κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό χώρο σου. Εκκρεμότητες του παρελθόντος που επανέρχονται πιθανά να απαιτήσουν την αφιέρωση περισσότερο χρόνου. Στο τέλος της εβδομάδας που ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του προετοιμάσου για καθυστερήσεις. Οι συναισθηματικές υποθέσεις σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Η στήριξη του ερωτικού σου συντρόφου είναι το Α και το Ω στη διατήρηση των ψυχικών ισορροπιών σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει και να σε γοητεύει.

Σκορπιός
Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα αυτήν τη βδομάδα φαίνεται να είναι στο απόλυτο επίκεντρό σου. Η Πανσέληνος στις 28/1 σου υποδεικνύει πως πρέπει να εργαστείς σκληρά για την απόκτηση των αγαθών που επιδιώκεις. Η στρατηγική σκέψη και κίνηση στα εργασιακά φέρνει την επιτυχία μακροπρόθεσμα. Απόφυγε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις και προσπάθησε να μην δημιουργήσεις αντιπάθειες με την απόμακρη στάση σου απέναντι σε συνεργάτες. Προς το τέλος της εβδομάδας μικρά εμπόδια αντιμετώπισέ τα με υπομονή. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου αυτήν τη βδομάδα χρειάζονται προσοχή, καθώς υπάρχει η τάση να παρεκτραπούν και να οδηγήσουν σε ρήξεις. Πάρε πρωτοβουλίες και πρόσθεσε τα συστατικά που λείπουν και θα συμπληρώσουν την απόλυτη ευτυχία. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν μαγνητίζει τη σκέψη σου και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις μια επανασύνδεση. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο τρόπος που θα το κάνεις.

Τοξότης
Αυτήν τη βδομάδα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις υπερβολές σε όλα τα επίπεδα, τις εξάρσεις και τις παθιασμένες ενέργειες. Προετοιμάσου για ανατροπές στα σχέδιά σου σε θέματα καθημερινότητας και επαγγελματικά. Μην υποτιμάς τις αξίες των άλλων και σεβάσου τις απόψεις τους. Να είσαι βέβαιη πως θα αποκομίσεις πολλά οφέλη εάν καταφέρεις να τους ακούσεις.  Οργάνωσε τις στρατηγικές σου στα εργασιακά και κάνε πράξη τα σχέδιά σου βήμα βήμα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 31/1 δημιουργεί καθυστερήσεις και εμπόδια για αυτό καλό θα ήταν να προετοιμαστείς και να εκμεταλλευτείς τις πρώτες μέρες της εβδομάδας προκειμένου να τελειώνεις με υποθέσεις που σε πιέζουν. Λάβε υπόψη σου τα λόγια και τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου και μην καταλήγεις σε συμπεράσματα που τον αδικούν. Αν κάποια πράγματα στη σχέση σας δεν πηγαίνουν καλά να ξέρεις πως έχεις κι εσύ μερίδιο ευθύνης. Εσύ που είσαι μόνη, μην κολλάς εύκολα ετικέτες σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις αρκετά. Το άτομο που σε ενδιαφέρει ίσως να δείχνει με λάθος τρόπο το ενδιαφέρον του για σένα. Δώσε του λίγο χρόνο και μην τον καταδικάζεις αν δεν κινείται με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

Αιγόκερος
Η Πανσέληνος στις 28/1 που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά και τις διευθετήσεις των υποθέσεών σου. Απόφυγε τις υπερβολές και τους ενθουσιασμούς που μπορούν να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Διανύεις μια σημαντική περίοδο για την πορεία των εργασιακών σου, για αυτό παρά τις δυσκολίες και την έλλειψη συγκέντρωσης δεν θα πρέπει να σταματήσεις την προσπάθεια. Διαπραγματεύσου έξυπνα συζητήσεις που αφορούν στα οικονομικά και μην δεσμεύεσαι σε καταστάσεις που δεν γνωρίζεις αρκετά. Αν με τον ερωτικό σύντροφό σου έχετε κοινό πορτοφόλι θα πρέπει να αποφύγεις τις συγκρούσεις και διαφωνίες. Διατήρησε τις ισορροπίες της σχέσης σας και επινόησε νέες δραστηριότητες που σας ξεκουράζουν και σας αναζωογονούν. Εσύ που είσαι μόνη, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά στο τέλος της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείς με ένα πρόσωπο του παρελθόντος καθώς και το να αλλάξει μορφή μια επαγγελματική ή φιλική σχέση.

Υδροχόος
Μια πολυαστρία στο δικό σου ζώδιο αυτήν τη βδομάδα σε φέρνει στο προσκήνιο. Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα του Λέοντα με το δικό σου ζώδιο, ενισχύει την ανάγκη σου για αναγνώριση και διάκριση. Τα θετικά και τα αρνητικά των συνεργασιών σου θα φανούν ξεκάθαρα και θα μπορείς να γνωρίζεις προς πια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις και να κινηθείς. Έχεις την τάση της υπερβολής στα εργασιακά όμως δεν θα πρέπει να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και δώσε μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Με τις υποχρεώσεις σου να αυξάνονται φαίνεται να παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου. Διαχώρισε τις στιγμές που βρίσκεσαι μαζί του και προσπάθησε να καθησυχάσεις τις ανησυχίες του. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου να υποδεχτείς πρόσωπα από το παρελθόν στη ζωή σου προς τα τέλη της εβδομάδας, με τον Ερμή να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του.

Ιχθείς
Μαζί με σημαντικά θέματα που έχεις να αντιμετωπίσεις αυτήν τη βδομάδα καλείσαι να αντιμετωπίσεις και παλιές εκκρεμότητες που επανέρχονται. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα στις 28/1 έχεις την τάση να κινείσαι αργά και διστακτικά. Φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου με πιθανά προβλήματα υγείας σου. Μικρές παρεξηγήσεις με τα άτομα του οικείου σου περιβάλλοντος μπορούν να ξεπεραστούν και να γεφυρωθούν αποστάσεις. Η οικονομική σου κατάσταση επίσης είναι ένας τομέας που θα σε απασχολήσει. Το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος στα εργασιακά. Οδηγείσαι σε λάθη που πιθανά να είναι και καθοριστικά για την εξέλιξη της καριέρας σου. Δώσε την πρέπουσα σημασία στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην παραμελείς τις ανάγκες του. Προετοιμάσου για λίγη γκρίνια και αντί να δώσεις έκταση φρόντισε να ηρεμήσεις τα πνεύματα. Εσύ που είσαι μόνη, θέματα ή και πρόσωπα του παρελθόντος θα σε απασχολήσουν ξανά. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου και κράτησε ότι πραγματικά αξίζει στη ζωή σου.

https://www.tlife.gr

Latest from the Blog

Πανελλήνιες 2022: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα 

Οι καταστάσεις έχουν αναρτηθεί σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, περιέχοντας μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου –όχι τα ονομαστικά του στοιχεία- και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα. Παράλληλα, οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη βαθμολογία τους στη σελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το […]

Προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για 28/06

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους, αλλά από τις 05:38 το πρωί μέχρι τις 14:53 το μεσημέρι θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας, χωρίς να σχηματίζει δηλαδή όψεις. Από τη στιγμή που θα περάσει στον Καρκίνο θα προετοιμάσει την αυριανή νέα Σελήνη που θα δώσει ώθηση σε εξελίξεις […]

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του λιμενικού για τη διάσωση 220 προσφύγων 

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η επιχείρηση διάσωσης προσφύγων ανοιχτά της Κρήτης βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωί της Τρίτης και πρόκειται για 220 ανθρώπους που εντοπίστηκαν σε αλιευτικό σκάφος νότια της Καρπάθου. Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος Νικόλαος Κοκκαλάς, οι μεταφέρονται με φορτηγό πλοίο στην Κω και οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: