Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει για σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σκέφτεσαι τη ζωή σου από μια εντελώς διαφορετική οπτική αναγνωρίζοντας ίσως κοινωνικές ανάγκες που δεν γνώριζες ότι είχες. Οι συμφωνίες που έχουν γίνει τώρα ενδεχομένως να επανεξεταστούν. Η  Σελήνη κινείται αργότερα στον ηλιακό 12ο οίκο σου και καλά θα κάνεις να ρίξεις τους ρυθμούς σου και να απολαύσεις μερικές μέρες προσωπικού χρόνου. Ωστόσο το μυαλό σου δεν μπορείς να το σταματήσεις καθώς ονειρεύεσαι και σχεδιάζεις στρατηγικές. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη επιπλέον προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα παρά τις συνθήκες να φλερτάρεις.

Ταύρος
Σήμερα και αύριο είναι δυο μέρες που θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά. Μπορεί να υπάρχουν νέες ευθύνες τώρα όμως καταφέρνεις να βρεις τις λύσεις. Η επικοινωνία στα εργασιακά έχει καλό αντίκτυπο για αυτό και καλό θα ήταν να τις επιδιώξεις. Επένδυσε στον ερωτικό σύντροφό σου συναισθηματικά και πέτα από πάνω σου κάθε ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις και επικοινωνία με φίλους γεμίζουν ευχάριστα τη μέρα σου.

Δίδυμοι
Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες σου αυξάνονται σήμερα και αισθάνεσαι καλά. Η διάθεσή σου για περιπέτεια και ποικιλία συνεχίζεται. Η κίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος τείνει να αναδείξει την πιο σοβαρή και υπεύθυνη πλευρά σου. Επίσης είσαι σε μια καλή κατάσταση για να θέσεις στόχους, ίσως και νέους και να αναζητήσεις τους τρόπους επίτευξής τους. Απόφυγε τις κόντρες και την εριστική συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η επιθυμία σου για φλερτ αυξάνεται.

Καρκίνος
Η επιθυμία σου να βγεις από το καβούκι σου σήμερα και όσο περνούν οι ώρες της ημέρας μεγαλώνει, καθώς και η ανάγκη σου να εστιάσεις στους ευρύτερους στόχους σου. Η μέρα επίσης έχει ισχυρή ενέργεια για την επίλυση γρίφων ή τη βαθύτερη διερεύνηση θεμάτων. Προστάτευσε τις συναδελφικές σχέσεις σου από διαφωνίες και εντάσεις. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου σε κάνουν κτητική και έντονα απαιτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και η σεξουαλικότητά σου κάνουν θαύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων
Σήμερα μπορεί να δεις τη ταραχώδη πλευρά της ζωής σου, αλλά είσαι σε καλή κατάσταση για συνομιλία και προσοχή στις σχέσεις. Οι ειδήσεις τείνουν να είναι ευνοϊκές και οι γύρω σου να υποστηρίζουν τις απόψεις και τις σκέψεις σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμισή της στον τομέα των συνεργασιών σου για ένα μεγάλο διάστημα της ημέρας. Ενώ μπορεί να εστιάζεις στην ισορροπία και την αρμονία, καθώς προχωρά η μέρα αρχίζεις να αναζητάς περισσότερη ένταση. Οι αποφάσεις και οι συζητήσεις στα εργασιακά ωφελούνται. Καλή η μέρα για να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αισιοδοξία σου πως τα πράγματα θα βελτιωθούν στη συναισθηματική σου ζωή μεγαλώνει.

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για εναλλακτικές λύσεις αν και δεν είναι καλή η στιγμή για να κλειδώσει κάτι. Όμως μπορείς να σκεφτείς δημιουργικά και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Η εστίασή σου στα εργασιακά ή τα καθήκοντά σου συνεχίζεται αλλά όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων αργότερα σήμερα, η κοινωνική σου ζωή σε ελκύει περισσότερο. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην πετάς το μπαλάκι συνέχεια σε εκείνον. Εσύ που είσαι μόνη, ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου.

Ζυγός
Σήμερα φαίνεται να είσαι η φωνή της λογικής όμως παρόλα αυτά νέες πρωτοβουλίες μπορεί να είναι ελαττωματικές. Είναι συνετό όμως να διατηρείς τα πράγματα ανοιχτά και σιγά – σιγά να συμπληρώνεις τα κομμάτια του παζλ. Η Σελήνη μετακινείται αργότερα στον τομέα της εργασίας και η προσοχή σου στρέφεται σε πρακτικές υποθέσεις. Περνάς χαρούμενες στιγμές με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, δίνεις ευκαιρίες μέχρι να γνωρίσεις το μεγάλο έρωτα.

Σκορπιός
Είσαι σε καλή κατάσταση σήμερα για να σκεφτείς βιώσιμα σχέδια αν και δεν θέλεις να οριστικοποιήσεις ακόμα κάτι. Συναισθηματικά μπορείς να μεταβείς από την αυτοπροστασία στη γενναιοδωρία και να δώσεις χρόνο και χώρο σε αυτούς που αγαπάς. Οι συνθήκες στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδια και τις στρατηγικές σου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεις τα παράπονά σου στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η νοσταλγία του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις.

Τοξότης
Η Σελήνη ολοκληρώνει τη διέλευσή της στον τομέα των επικοινωνιών σου κι έτσι αναζητάς την άνεση, την οικειότητα και την ησυχία. Ωστόσο το μυαλό σου παραμένει ενεργό σήμερα και αύριο και μπορείς να κάνεις μια καλή σκέψη ή συζήτηση γύρω από τους επαγγελματικούς στόχους σου. Αντίστοιχα οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να αναμένεις ευχάριστες εξελίξεις.

Αιγόκερος
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να προωθούν έναν συναισθηματικό, ήρεμο τρόπο σκέψης, αλλά όσο προχωρά η μέρα η περιέργειά σου μπορεί να σε απομακρύνει από αυτό. Όλη η μέρα είναι εξαιρετική για να σκεφτείς τα πράγματα και όλα αυτά που σε απασχολούν με ένα πιο πρακτικό και υλοποιήσιμο τρόπο. Οι συζητήσεις στα εργασιακά είναι αρκετά ενημερωτικές. Μην αγνοείς τις προσπάθειες του ερωτικού σου συντρόφου για τη βελτίωση και τη σταθερότητα της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, πάρε πρωτοβουλίες και προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει τα συναισθήματα και μεγαλώνει την ανάγκη σου για ασφάλεια και ηρεμία. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για σκέψη και προγραμματισμό, αλλά όχι απαραίτητα για την ολοκλήρωση πραγμάτων ή αποφάσεων. Έχεις ισχυρότερο αντίκτυπο από το συνηθισμένο όταν επικοινωνείς και έχεις έναν εξαιρετικό τρόπο έκφρασης και διεκδίκησης κυρίως στα εργασιακά. Η παρορμητικότητά σου μπορεί να πληγώσει τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες βελτιώνουν την αυτοεκτίμησή σου.

Ιχθείς
Η ανάγκη για ένα διάλειμμα,για  ψυχική ανανέωση και χαλάρωση είναι μεγάλη, τουλάχιστον μέχρι η Σελήνη περάσει στο δικό σου ζώδιο. Αφιέρωσε χρόνο και κάνε κάτι ιδιαίτερο για τον εαυτό σου και τίμησε τις συναισθηματικές σου ανάγκες και τον εσωτερικό κόσμο σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε πηγαδάκια και ίντριγκες στα εργασιακά. Μην αδικείς τον ερωτικό σύντροφό σου και μην θεωρείς ότι εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες μην τις εξιδανικεύεις.

https://www.tlife.gr

Latest from the Blog

Τι συνέβη στην 22χρονη Γκάμπι Πετίτο; Η ιστορία που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη

Η τραγική ιστορία της Γκάμπι Πετίτο έχει σοκάρει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ένα 22χρονο κορίτσι που έκανε road trip με τον αρραβωνιαστικό της εξαφανίστηκε μυστηριωδώς. Το FBI ανακάλυψε στο εθνικό πάρκο Grand Teton του Γουαϊόμινγκ μια σορό που ταιριάζει στην περιγραφή της κοπέλας. Ο αρραβωνιαστικός της, Μπράιαν Λόντρι, το πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση, έχει εξαφανιστεί από προσώπου Γης. […]

Νέα μέτρα στα οδοντιατρεία: Η επίσκεψη θα γίνεται μόνο με rapid test ή μοριακό

Νέα μέτρα στα οδοντιατρεία στο πλαίσιο της αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού. Υποχρεωτικά με αρνητικό rapid test, 48ωρών θα προσέρχονται από εδώ και πέρα στα οδοντιατρεία οι εμβολιασμένοι, ενώ αρνητικό μοριακό θα πρέπει να κάνουν οι ανεμβολίαστοι πολίτες.  Σημειώνεται, ότι από το μέτρο εξαιρούνται οι επισκέψεις για θεραπείες που δεν απαιτείται η χρήση κοπτικών εργαλείων, όπως ο τροχός […]

Ο ιππόκαμπος και η μάσκα του – Το ελληνικό καρέ που πάει για πρώτο βραβείο

Υποψήφια για το πρώτο βραβείο στο Ocean Photography Awards 2021 είναι η φωτογραφία του Νικόλα Σαμαρά ο οποίος με ένα «κλικ» ανέδειξε τι συμβαίνει στις θάλασσες. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον βυθό στο Στρατώνι της Χαλκιδικής και απεικονίζει έναν ιππόκαμπο στην ουρά του οποίου έχει πιαστεί μια μάσκα προστασίας. Η φωτογραφία του Νικόλα Σαμαρά επιλέχτηκε ανάμεσα σε 3.500 άλλες και είναι υποψήφια στην κατηγορία Conservation Photographer of the […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: