Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει την ανάγκη για μια νέα προσέγγιση στην καριέρα, την επιχείρηση, τις ευθύνες ή τη φήμη σου. Έχεις την ανάγκη για περισσότερη εξουσία στη δική σου ζωή. Αναπάντεχες επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους μιας και αυτή η νέα Σελήνη φέρνει μια αίσθηση ανανέωσης. Αν και με αρκετή προσπάθεια, καταφέρνεις να εξασφαλίσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναπάντεχες ευκαιρίες χρωματίζουν την καθημερινότητά σου.

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προωθήσει νέες προσεγγίσεις στη ζωή του σπιτιού, στη μάθηση και στην αναψυχή. Νέα ή ανανεωμένα ενδιαφέροντα, ασυνήθιστες μελέτες και διαφορετικές προοπτικές μπορούν να σε οδηγήσουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Μια πτυχή Άρη – Κρόνου νωρίς σήμερα σε προδιαθέτει να αντιμετωπίσεις τους άλλους με επιπλέον ευαισθησία και φροντίδα. Μπορεί να σημειωθεί μια επιβράδυνση στα επαγγελματικά σχέδιά σου με τον ενεργητικό Άρη στο ζώδιό σου. Η αισιοδοξία στη συναισθηματική – ερωτική σου ζωής επανέρχεται, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

Δίδυμοι
Με τη νέα Σελήνη σήμερα μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για να απαλλαγείς από περιοριστικές συμπεριφορές. Από τώρα και στο εξής είσαι αποφασισμένη να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματα του χρέους. Ωστόσο με τη σημερινή όψη Άρη – Κρόνου μπορεί να υπάρξει μια επιβράδυνση, να αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια ή να υπάρξει μια αίσθηση πως δεν μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου, τις επιθυμίες ή τις απογοητεύσεις σου. Το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου αυξάνεται κι εσύ που είσαι μόνη, απολαμβάνεις το φλερτ που ανεβάζει την ψυχολογία σου.

Καρκίνος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σου ζητήσει να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν και να τις αφήσεις πίσω σου. Η επιθυμία ή η ανάγκη συνεργασίας και συγχώνευσης είναι ισχυρή. Στόχος επιτυχίας στα εργασιακά είναι η μετριοπάθεια και θα πρέπει να ανταποκριθείς στις προκλήσεις με υπομονή και προσοχή. Μπορείς να ξεπεράσεις προβλήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να κάνετε μια νέα αρχή με ισχυρότερες βάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις ανεκμετάλλευτες ευκαιρίες.

Λέων
Μια νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στις καθημερινές υποθέσεις και συνήθειές σου. Απόφυγε παρορμητικότητα και ανυπομονησία αλλά απόλαυσε νέες ιδέες και προσεγγίσεις. Αν και είναι φορτωμένο το πρόγραμμά σου σήμερα θα πρέπει να εξασφαλίσεις χρόνο για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ερωτική σου ζωή τουλάχιστον για τώρα δεν είναι προτεραιότητά σου.

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη δημιουργικότητα, την αγάπη, την αναψυχή και την ευχαρίστησή σου. Σε ενθαρρύνει να βρεις χρόνο για χαλάρωση και δημιουργία. Η σημερινή όψη του Άρη – Κρόνου το πρωί είναι τεταμένη αλλά μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές πληροφορίες. Έχε κατά νου πως όσο πιέζεις επαγγελματικές καταστάσεις τόσο μεγαλύτερες αντιστάσεις βρίσκεις. Η σημερινή μέρα προβλέπεται ενδιαφέρουσα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνη, αξιόλογα άτομα προσπαθούν να σε προσελκύσουν.

Ζυγός
Μια νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μια νέα προσέγγιση ή αλλαγές σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης, τη ζωή στο σπίτι ή με την οικογένεια και να εντείνει την ανάγκη σου για ασφάλεια και άνεση. Τα ζητήματα χρημάτων, δέσμευσης, εμπιστοσύνης και δύναμης μπορεί να είναι δύσκολα με μια πτυχή Άρη – Κρόνου νωρίς σήμερα. Δώσε λύσεις σε παρελθοντικά θέματα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε ελκύει επικίνδυνα.

Σκορπιός
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον 3ο ηλιακό σου οίκο φέρνοντας νέα ενέργεια για να μάθεις, να αναπτύξεις ενδιαφέροντα, να κάνεις επαφές και να εξερευνήσεις διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας. Οι αλληλεπιδράσεις στα εργασιακά μπορεί να σου δημιουργήσουν την αίσθηση πως οι άλλοι δεν συμφωνούν ή δεν ενδιαφέρονται για τις απόψεις σου. Βρείτε τρόπους με τον αγαπημένο σου να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ βοηθά στο να διατηρηθεί η αυτοπεποίθησή σου σε ένα υψηλό επίπεδο.

Τοξότης
Η νέα Σελήνη μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα προσέγγιση στις επιχειρήσεις ή τα οικονομικά, αλλά μπορεί και να εισπράξεις το ενδιαφέρον των άλλων για τα ταλέντα, τις υπηρεσίες σου ή την εργασία σου. Σήμερα μπορεί να ανατραπούν για λίγο τα σχέδιά σου ή να σημειωθούν καθυστερήσεις με μια πτυχή Άρη – Κρόνου νωρίς το πρωί. Εισπράττεις το πραγματικό ενδιαφέρον που χρειάζεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, σχετικά με νέες γνωριμίες και κατακτήσεις αρχίζουν τα ξεκαθαρίσματα.

Αιγόκερος
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο σηματοδοτώντας μια περίοδο προσωπικών νέων ξεκινημάτων και δίνει μια ευκαιρία να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου. Μπορεί να χρησιμεύσει ως ισχυρό κίνητρο ή προτροπή για να κάνεις προσωπικές αλλαγές και βελτιώσεις τις επόμενες εβδομάδες. Τα δημιουργικά σου ταλέντα στα εργασιακά βρίσκονται στο προσκήνιο. Είναι ευκαιρία να κάνεις μια ανανέωση της εμφάνισης και της ερωτικής σου ζωής.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη ευνοεί μια νέα αρχή, να εξετάσεις την ψυχική σου υγεία, την ξεκούραση, τη χαλάρωση και την απόδραση με νέους τρόπους. Νωρίς το πρωί μια πτυχή του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει κάποια εμπόδια και επειδή είναι συνδεδεμένη με τη νέα Σελήνη, μπορεί να έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο και να ξεκινήσεις εκ νέου. Αυτήν την περίοδο έχεις την τάση να ελκύεσαι ερωτικά από παράνομες και κρυφές καταστάσεις. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση καλύτερα να το αποφύγεις. Αν είσαι μόνη, πρόσεξε μην πληγωθείς.

Ιχθείς
Η ανάγκη ή η επιθυμία να κάνεις μια αλλαγή ή ένα νέο ξεκίνημα στην κοινωνική σου ζωή μπορεί να ενισχυθεί με τη σημερινή νέα Σελήνη. Οι επόμενες μέρες είναι ισχυρές για να προσεγγίσεις τους άλλους, να συνδεθείς με τους στόχους σου ή να βρεις τη θέση σου στα δίκτυα ή την κοινότητα μεταξύ φίλων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να σπείρεις σπόρους για μελλοντικούς στόχους και όνειρα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια του οικονομικού σου τομέα. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσθεσε νέους ανθρώπους στην καθημερινότητα και θα οδηγηθείς στην ένωση.

https://www.tlife.gr

Latest from the Blog

Υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα με την τεχνική του μακραμέ

Μακραμέ, ονομάζεται η πολύ παλιά τεχνική διακοσμητικής ύφανσης, δένοντας κόμπους με τα χέρια, χωρίς πλέξιμο ή χρήση αργαλειού ή οποιουδήποτε άλλου εργαλείου. Τα περισσότερα κείμενα αναφέρουν ότι η τέχνη του μακραμέ γεννήθηκε στις Αραβικές χώρες, γύρω στον 13ο αιώνα μ.Χ. Μετά τα χρόνια της μεγάλης άνθησης του μακραμέ στη Ευρώπη από τους Άραβες, η τέχνη αυτή […]

Γίνεται το προζύμι μάσκα προσώπου; Και όμως ναι!

Την περίοδο της καραντίνας το ψωμί με προζύμι ήταν από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για ψήσιμο στο σπίτι, για να περνάει η ώρα. Κάποιοι πάλι, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν και με διαφορετικό τρόπο το προζύμι, χρησιμοποιώντας το ως μάσκα προσώπου! Σωστά διαβάσατε, υπάρχει η φήμη ότι το προζύμι γίνεται πολύ καλή μάσκα προσώπου που μάλιστα, μπορεί να χαρίσει […]

Κέικ Χωρίς Ζάχαρη με μέλι Καρύστου Κεκη Ευαγγελία

Yλικά 1 Ποτήρι Λάδι100 γρ Μέλι Καρύστου Κέκη1 Ποτήρι Γάλα1 Βανίλια30γρ Μπέικιν10 ml Ξύδι4 Αυγά1 Μπανάνα700 γρ Αλεύρι Ολικής Άλεσης Εκτέλεση Χτυπάμε το mail με το λάδι με ένα μίξερ, προσθέτουμε και τα αυγά ένα ένα , Αφού αφρατέψει το μείγμα ρίχνουμε ένα κουταλάκι της σούπας μαγειρική σόδα με το ξύδι, προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού […]

Κατηγορίες:ΖώδιαΕτικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: