Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

στις

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου για μερικές μέρες. Οι άλλοι σε στηρίζουν θετικά και σε ωθούν απαλά για να λάβεις δράση ή να κάνεις κάτι ενδιαφέρον. Οι κοινές δραστηριότητες ευνοούνται. Είσαι διατεθειμένηνα συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφο σου σοβαρά και να αναλύσεις τα συναισθήματα. Πρόσεξε μόνο να μην ξεφύγει η συζήτηση. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις ευχάριστες δραστηριότητες και επικοινωνίες που γεμίζουν τη μέρα σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα της εργασίας συνδεόμενη ευνοϊκά με τον Κρόνο και το Δία. Αυτές οι επιρροές προωθούν καλά συναισθήματα σχετικά με την παραγωγικότητα, την φροντίδα της επιχείρησης, τη μεγαλύτερη τάξη στη ζωή σου και τη φροντίδα των πόρων σου. Ωστόσο ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει μια όψη με τον Ερμή ενθαρρύνοντας μια εξαιρετική ροή συνεργασίας και επικοινωνίας. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση, είτε όχι. 

Δίδυμοι
Η Σελήνη μπαίνει για λίγες μέρες στον τομέα της χαράς και αυτή η διέλευση σε βγάζει από το καβούκι σου. Με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο και μετά στο Δία μπορείς να απολαύσεις απόλυτα τον προγραμματισμό των λεπτομερειών μιας επιχείρησης ή της δουλειάς σου. Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή στην επικοινωνία και το διάλογο για αυτό και μπορείς να εκφράσεις αυτά που έχεις μέσα σου στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες με τους θαυμαστές σου ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ενθαρρύνοντας σε να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου και να πάρεις επιπλέον χρόνο για ήσυχες και άνετες δραστηριότητες. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για υποστηρικτικές φιλίες ή συνεργασίες. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο και έτσι τις στιγμές που είστε μαζί περνάτε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκαλίζεις το παρελθόν και μην ψάχνεις απαντήσεις που δεν υπάρχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέων
Σήμερα υπάρχει μια τάση να επικρατεί η λογική και όχι το συναίσθημα. Μπορείς να επιλύσεις πολλά προβλήματα μέσω καταιγισμού ιδεών και ανάλυσης και μπορεί να βοηθηθείς στο να αναλύσεις συναισθήματα. Η διαμετακόμιση της Σελήνης που εναρμονίζεται με τον Κρόνο και το Δία σε βοηθούν στο να δεις οφέλη από τη λήψη ήσυχων και μετριοπαθών ιδεών. Βρείτε ευχάριστες δραστηριότητες απόψε με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολογείς λάθος κάποιες καταστάσεις ή πρόσωπα. 

Παρθένος
Οι συνομιλίες σήμερα τείνουν να περιστρέφονται γύρω από την αγάπη, τις σχέσεις, την ευχαρίστηση και τα συναισθήματα, αν και η γενική προσέγγιση είναι αποσπασμένη και όχι απαραίτητα ευαίσθητη. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να σε πιέσουν ή να σε αγχώσουν. Μην δείχνεις απόμακρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μην δίνει τροφή στη φαντασία του. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετό ενδιαφέρον έχει η μέρα σου και αρκετούς θαυμαστές.

Ζυγός
Μπορεί σήμερα να σου κάνει καλό το να μείνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς ή να αναλύσεις τα συναισθήματα σου. Διαθέτεις ένα μαγνητισμό καθώς η Σελήνη διέρχεται στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα και ο πλανητικός κυβερνήτης σου η Αφροδίτη  σχηματίζει μια πτυχή με τον Ερμή. Οι εύλογες φιλοδοξίες σου στα εργασιακά σε βοηθούν στο να αντιμετωπίσεις τη μέρα εύκολα παρά τις μικρές δυσκολίες της. Γίνεσαι τρυφερή με τον αγαπημένο σου κι αυτό βελτιώνει την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, η επικοινωνιακή σου ικανότητα πείθει και γοητεύει τους πάντες.

Σκορπιός
Είσαι διατεθειμένη να αφιερώσεις σήμερα χρόνο στον εαυτό σου, με τη Σελήνη να πηγαίνει στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Ωστόσο είσαι φιλική και μπορείς να απολαύσεις μερικές ευχάριστες ανταλλαγές. Η χαλάρωση ή κοινή χρήση δραστηριοτήτων που σε βοηθούν να ομαδοποιηθείς, να ανανεώσεις και να χαλαρώσεις μπορεί να είναι ωφέλιμη. Η μέρα δεν ευνοεί περίπλοκες ή βαθιές συζητήσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου και μην περιμένεις τους άλλους.

Τοξότης
Οι άνθρωποι σήμερα μπορεί να μην είναι έτοιμοι να αγγίξουν βαθιά θέματα μαζί σου, καθώς μπορεί να είσαι λίγο διστακτική στο να ανακαλύψεις ή να μιλήσεις για προσωπικά θέματα. Η κοινή χρήση ιδεών και απόψεων είναι μια άλλη ιστορία. Τα οικονομικά επίσης ή τα θέματα ιδιοκτησίας μπορεί να σε απασχολήσουν σήμερα. Είναι πιθανό να απολαύσεις μια εύκολη ροή έκφρασης και είναι εφικτό να ονειρευτείς για το μέλλον με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αναπολείς το παρελθόν και μελαγχολείς.

Αιγόκερος
Ο Ερμής μεταβαίνει επί του παρόντος στο ζώδιο σου και κινείται παράλληλα με την Αφροδίτη υποκινώντας τη συνεργασία και την αρμονία με τους άλλους. Μπορεί να γεμίσεις με αναμνήσεις και περιστάσεις του παρελθόντος. Είσαι επίσης ανοιχτή στην έκφραση ιδεών απέναντι στους άλλους κυρίως τους συνεργάτες. Ο ερωτικός σύντροφος σε παρακινεί απόψε για όμορφες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, η εμπειρίες του παρελθόντος σε βοηθά στο να κάνεις καλύτερες επιλογές.

Υδροχόος
Οι σημερινές ενέργειες ενθαρρύνουν μια ελαφριά, μέτρια προσέγγιση των καταστάσεων και υποθέσεων σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στον εμπνευσμένο ηλιακό 9ο οίκο σου για μερικές μέρες δείχνοντας μια ισχυρότερη ικανότητα εστίασης στα θετικά και αναζωογονητικά στοιχεία της ζωής σου. Επίσης τείνεις να αναλύεις ή να εξετάζεις θέματα που σχετίζονται με την αγάπη και τη φιλία. Για αυτό και η βραδιά με τον αγαπημένο σου κυλά όμορφα και ήρεμα. Εσύ που είσαι μόνη, το άτομο που σε ενδιαφέρει ανταποκρίνεται στα καλέσματα σου.

Ιχθείς
Οι ενέργειες σήμερα είναι δημιουργικές και οι συνεργασίες είναι ευνοϊκότερες. Προτιμάς να παρατηρήσεις παρά να μεταβείς σε δράση και έχεις την τάση να αναλύσεις. Η συνεργασία της Σελήνης με το Δία και τον Κρόνο βοηθά στο να διευκρινίσεις τις προτεραιότητες σου σχετικά με τα έργα και τα σχέδια σου. Μην γίνεσαι απόμακρη απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, υπεραναλύεις τα πάντα και μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες.

https://www.tlife.gr

Latest from the Blog

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s