Γίνετε… Άγιος Βασίλης για εκείνους που έχουν ανάγκη

στις

Είναι τα φετινά Χριστούγεννα διαφορετικά μόνο γιατί δεν μπορούμε να ξενυχτήσουμε, να παρτάρουμε, να κυκλοφορούμε ελεύθερα, να πηγαίνουμε στα μαγαζιά για ψώνια;

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά (κυρίως) για έναν άλλο λόγο, πέρα από τους πολλούς άλλους. Φέτος, ο κορονοϊός που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας, δεν θα μας αφήσει να είμαστε δίπλα στους ανθρώπους μας. Στην οικογένεια και τους φίλους μας.

Δεν είναι ότι δεν θα ξενυχτήσουμε, δεν θα βγούμε και θα μείνουμε σπίτι. Είναι πως δεν μπορούμε να αγκαλιαστούμε, για φιληθούμε. Ίσως όμως είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε αυτή την πρωτόγνωρη συνθήκη να λειτουργήσει ως βάλσαμο. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για άλλους που έχουν την ανάγκη μας.

Φέτος, τα χριστουγεννιάτικα δώρα δεν θα πάμε να τα αγοράσουμε με τη φυσική μας παρουσία. Φέτος θα τα διαλέξουμε online, θα τα ψάξουμε από ‘δω, θα τα ψάξουμε από ‘κει. Θα αναζητήσουμε την καλύτερη επιλογή για τη μαμά, για τον μπαμπά, για τα αδέρφια και τα ανίψια ή για τους φίλους. Και έχουμε την ευκαιρία, μέσα από τις αγορές μας, μέσα από τα δώρα στους δικούς μας, να κάνουμε δώρο και σε άλλους. Σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε προσωπικά, σε ανθρώπους που δεν έχουμε δει ποτέ. Σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη την αγάπη και τη σκέψη μας.

Είναι τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με αναπηρία που μπορούμε να βοηθήσουμε απλά αγοράζοντας δώρα για τους αγαπημένους μας. Ο κορονοϊός αλλάζει πολλά. Αλλά το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν μπορεί να μας το πάρει. Αυτό είναι δικό μας και δεν θα μας το στερήσει!  

Στο πνεύμα αυτό, λοιπόν, φέτος τα Χριστούγεννα, ο Κωτσόβολος μας ωθεί να γίνουμε… Άγιοι Βασίληδες. Και με μια κίνηση να κάνουμε ένα δώρο αγάπης. Με κάθε αγορά συσκευασίας δώρου από τον Κωτσόβολο πετυχαίνουμε διπλό στόχο: και δώρο για όσους αγαπάμε παίρνουμε και τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ στηρίζουμε.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Κωτσόβολος, μέσα από την πρωτοβουλία «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», στηρίζει την ΕΛΕΠΑΠ, διευκολύνοντας με το δικό της τρόπο την καθημερινότητα των ατόμων με αναπηρία. Και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το θέλουν, να βοηθήσουν σε αυτή ενέργεια.

Σκοπός της πρωτοβουλίας, «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», είναι να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε οι άνθρωποι με αναπηρία να έχουν ίση πρόσβαση στην τεχνολογία. Η μεγιστοποίηση της πρόσβασης αφορά, τόσο τον φυσικό, όσο και τον ψηφιακό κόσμο της εταιρείας, καθώς και την ανάδειξη των προϊόντων τεχνολογίας, που ενδυναμώνουν τα άτομα με αναπηρία να ζήσουν μία καλύτερη ζωή.

Είπαμε, ο κορονοϊός δεν θα μας στερήσει το πνεύμα της αγάπης των Χριστουγέννων. Και με κάθε δώρο μπορούμε να κάνουμε μία κίνηση αγάπης που ίσως να προσφέρει αμέτρητες ιστορίες καλύτερης ζωής.

https://www.newsit.gr

Latest from the Blog

Σημερινή πρόβλεψη για 1-10-2022

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (01/10/2022): Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (01/10/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και τον 9ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με θέματα του εξωτερικού ή νομικά ωστόσο αποφύγετε να κάνετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και κοιτάξτε καλά τις λεπτομέρειες. Ταύρος Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Τοξότη και…

Σημερινή πρόβλεψη για 29-9-2022

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/09/2022), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 8ο σας οίκο και παρόλο που θα έχετε από το πρωί  αρκετά έξοδα θα μπορέσετε  να βρείτε λύσεις σε θέματα οικονομικά και οικογενειακά προς το απόγευμα. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Σκορπιό και τον 7ο σας οίκο και μπορεί να έχετε…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s