Ζώδια

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/12)

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Είναι προτιμότερο να διατηρήσεις τα σχέδιά σου ευέλικτα τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας, καθώς χρειάζεσαι περισσότερο χώρο για να σκεφτείς και να αισθανθείς. Η ανάγκη αλλαγής αναγνωρίζεται καλύτερα και διοχετεύεται σε μια κατάλληλη διέξοδο ή μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές ατυχίες ή παρεξηγήσεις. Μια ηλιακή έκλειψη σημειώνεται αύριο και σήμερα είναι προτιμότερο να παρατηρήσεις παρά να προχωρήσεις μπροστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Μπορείς σήμερα να είσαι ιδιαίτερα παραγωγική και δραστήρια πίσω στα παρασκήνια, να βάλεις τον εαυτό σου σε πλεονεκτική θέση και να οργανώσεις τις στρατηγικές σου. Είναι μια καλή ιδέα το να είσαι παρορμητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου, αλλά να ακούς και τη φωνή της καρδιάς σου για αλλαγή, πρόοδο και ανανέωση. Θα βοηθούσε πολύ αν εξασφάλιζες περισσότερο χρόνο και χώρο ή τουλάχιστον μικρές ελευθερίες στον εαυτό σου για να νιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη,  απόλαυσε το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις των θαυμαστών σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας το να ακούς ή να βοηθάς μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Είναι η ώρα του Σεληνιακού μήνα για να συγκεντρώσεις περισσότερη δύναμη μέσω των συνδέσεών σου. Αν κάτι δεν είναι ισορροπημένο είσαι αποφασισμένη να το αλλάξεις. Στο πρώτο μισό της ημέρας ίσως χρειαστεί να ξεφύγεις από μια καθημερινή ρουτίνα που δεν σου δίνει ικανοποίηση. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κάποιες φορές χαρακτηρίζεται ανώριμη. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και μην τον κατηγορείς συνεχώς.

Καρκίνος
Η διάθεσή σου το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι πιο ενθουσιώδης ή τεταμένη, καθώς η τάση να επαναστατείς με κάποιους που αισθάνεσαι πιο κοντά είναι έντονη. Η δημιουργικότητά σου αυξάνεται και παρόλο που είναι Κυριακή δεν σταματάς να καταστρώνεις επαγγελματικά σχέδια. Η Ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται αύριο σε παρακινεί να δώσεις περισσότερη έμφαση και σημασία στις λεπτομέρειες. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά ευχάριστα καθώς μοιράζεσαι στιγμές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Λέων
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρχουν ασυνήθιστες περιστάσεις που σου ρίχνουν προσωρινά τη διάθεση. Μπορεί επίσης να αισθανθείς δυσαρέσκεια και κάποιες απογοητεύσεις που σε κάνουν να αντιδράς λίγο εκτός χαρακτήρα. Καθώς προχωρά η μέρα οικιακά και οικογενειακά θέματα αποσπούν την προσοχή σου. Η αγάπη και η στήριξη άλλωστε δικών σου ανθρώπων σε ενδυναμώνει. Οι σημερινές ενέργειες λειτουργούν βοηθητικά για τη βελτίωση της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες δραστηριότητες γεμίζουν τις συναισθηματικές μπαταρίες σου.

Παρθένος
Είσαι διατεθειμένη να διατηρήσεις τις οικείες και συναισθηματικά ασφαλείς συνθήκες σήμερα, με τη Σελήνη να περνάει την ημέρα της στον 4ο ηλιακό σου οίκο. Προσπάθησε να είσαι ευέλικτη και ανεκτική τώρα και αναζήτησε τρόπους για τη βελτίωση της καθημερινότητάς σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να μοιραστεί σκέψεις, ανασφάλειες και φόβους μαζί σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες επικοινωνίες με φίλους ή θαυμαστές δίνουν χρώμα στη μέρα σου.

Ζυγός
Αρκετές υποχρεώσεις έχει η σημερινή μέρα καθώς τείνεις να κρατάς απασχολημένο τον εαυτό σου και να λαχταράς κάποιο συναισθηματικό ενθουσιασμό. Καθώς οι ώρες περνούν επιζητάς κίνητρα και τρόπους να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, που η αλήθεια είναι πως χρειάζεται μια τόνωση. Δείχνεις απόμακρη από τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό του δημιουργεί ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά για τα πάντα.

Σκορπιός
Η προσοχή σου στα ειδικά αγαθά ή η φροντίδα των χρημάτων μπορεί να είναι ικανοποιητική και χρήσιμη, με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Ενώ μπορεί στο πρώτο μισό της ημέρας να επικρατεί μια ένταση, βρίσκεις τρόπους να τη διοχετεύσεις στα σωστά σημεία. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται τη συναισθηματική σου επιβεβαίωση, για αυτό βάλε λίγο τις δικές σου ανάγκες στην άκρη και ασχολήσου με τις δικές του. Εσύ που είσαι μόνη, το ένστικτό σου κάτι προσπαθεί να σου πει.

Τοξότης
Με το φεγγάρι στο δικό σου ζώδιο όλη την ημέρα οι ανάγκες, τα έργα και εκείνα τα πράγματα που ενισχύουν το πνεύμα σου βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο. Ακόμα και η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο δικό σου ζώδιο σε βάζει στη διαδικασία να αναλογιστείς και να παρατηρήσεις και όχι να δράσεις. Η επιθυμία να απολαύσεις κάτι διαφορετικό με τον ερωτικό σύντροφό σου σε κάνει ιδιαίτερα επινοητική. Εσύ που είσαι μόνη, καλά θα κάνεις να κατευθύνεις το μυαλό σου κι όχι αυτό εσένα.

Αιγόκερος
Η διέλευση της Σελήνης από τον ηλιακό 12ο οίκο σου υποδηλώνει πως είναι καιρός να πάρεις μια ανάσα. Αυτό διπλασιάζεται με την αυριανή ηλιακή έκλειψη που σε καλεί να συνδεθείς καλύτερα με τη διαίσθησή σου. Θα βοηθούσε επίσης πολύ αν προσπαθούσες να επαναφορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου. Κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις δημιουργούν σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογική σου διάθεση που πιθανά επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος δεν βοηθά στο να διακρίνεις ευκαιρίες.

Υδροχόος
Με το φεγγάρι στο ηλιακό 11ο οίκο σου αναζητάς τρόπους να μειώσεις την πίεση και να απολαύσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο. Η κοινωνικοποίηση  με τις όποιες πρακτικές δυσκολίες της μπορεί να φέρει ανταμοιβές που δε φαντάζεσαι. Καθώς περνά η ώρα είναι σωστό να αφήσεις τις υποχρεώσεις για λίγο πίσω  και να απολαύσεις στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς, κυρίως με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και αποκαλύψεις ανεβάζουν τη διάθεση σου.

Ιχθείς
Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι και οι επιδόσεις σου σε απασχολούν έντονα με τη Σελήνη να περνά τη μέρα της στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος. Στο πρώτο μισό της ημέρας η ανάγκη σου για ελευθερία, αλλαγή ή ανεξαρτησία είναι πιο έντονη από το συνηθισμένο. Η ανταλλαγή απόψεων με τον αγαπημένο σου θα σου δώσει βοηθητικές ιδέες. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις να αποδεσμευτείς από το παρελθόν όμως προς το παρόν δεν ξέρεις τον τρόπο.

https://www.tlife.gr

Latest from the Blog

Φώφη Γεννηματά – Μια ζωή μαχήτρια

Θα δώσω τη μάχη και θα την κερδίσω» είχε πει η ίδια η Φώφη Γεννηματά 13 μέρες πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», προκειμένου να δώσει μια ακόμη μάχη με τον καρκίνο. Η ίδια είχε φροντίσει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με θάρρος να κάνει γνωστή την κατάσταση της υγείας της, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την απόσυρσή της από τις […]

Το ακούσαμε κι αυτό – Λιλά… σκύλους αγοράζουν οι πλούσιοι

Γιατί να θέλεις να αλλάξεις ένα σκύλο, ίσως αναρωτιέστε, αφού όλοι τους είναι πανέμορφοι. Γιατί μπορείς, απαντάμε εμείς, και την ίδια απάντηση φαίνεται ότι δίνουν και αρκετοί (πολύ) εύποροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που επιλέγουν γενετικά τροποποιημένα σκυλιά με χρώματα που σίγουρα δεν απαντώνται στη φύση. Αν λοιπόν, δείτε ένα λιλά σκυλάκι, μη βιαστείτε […]

ΗΠΑ – Συνελήφθη ο πιο τρομακτικός εγκληματίας στον κόσμο– Έχει καλύψει με τατουάζ το πρόσωπό του

Θεωρείται ο πιο τρομακτικός εγκληματίας του κόσμου και έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τις αρχές. Ο Μάικλ Κάμπελ από το Μιζούρι των ΗΠΑ συνελήφθη για μία ακόμα φορά από την αστυνομία. Με τα χρόνια, ο διάσημος κακοποιός υπέστη μια μεγάλη μεταμόρφωση, αφού κάλυψε όλο το πρόσωπό του με τατουάζ, τα οποία τον κάνουν ιδιαίτερα τρομακτικό. Μεταξύ άλλων, το πρόσωπο του Κάμπελ […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: