Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (24/11/2020)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/11/2020), η Σελήνη το πρωί θα βρίσκεται στους Ιχθύες  και στον 12ο σας οίκο και θα μπορέσετε να οργανώσετε από το σπίτι κάποια σχέδια επαγγελματικά και να κάνετε συζητήσεις για τα οικονομικά σας μέχρι και τις 13/44 το μεσημέρι…Θα συνεχίσει το κενό πορείας της Σελήνης μέχρι και τις 18/00 το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον ζώδιό σας και θα σας ενεργοποιήσει στο να οργανώσετε τα σχέδιά σας..

Ταύρος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες μέχρι και το μεσημέρι και στον 11ο σας οίκο και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με στόχους και επαγγελματικά σχέδια…Το μεσημέρι καλύτερα θα ήταν να μην κάνετε σημαντικές επικοινωνίες με το κενό πορείας της Σελήνης…Από τις 18/00 η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε ..Το βράδυ μπορεί να βρείτε λύσεις για οικονομική επέκταση..

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι θα σας δυσκολέψει στα επαγγελματικά σας και στις συνεργασίες σας αλλά θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα…Μέχρι τις 18/00 μην κάνετε σημαντικές κινήσεις με τη Σελήνη να βρίσκεται σε κενό πορείας.. Μετά τις 18/00 η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και τον 11ο σας οίκο κι ίσως ασχοληθείτε και επικοινωνήσετε με φίλους ..

Καρκίνος

Η Σελήνη μέχρι και το μεσημέρι θα συνεχίσει να βρίσκεται στους Ιχθύες και στον 9ο σας οίκο και θα σας ευνοήσει σε κάποια σχέδιά σας αλλά και κάποιες επικοινωνίες που θα σας ευνοήσουν…Το μεσημέρι κάνετε μια παύση.. Από τις 18/00 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα δυσκολευτείτε με θέματα επαγγελματικά που θα σας ζορίσουν ωστόσο θα έχετε κάποια βοήθεια από ένα δικό σας πρόσωπο ή ένα συνάδελφο..

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον 8ο σας οίκο και θα μπορέσετε να προωθήσετε οικονομικά θέματα μέσα στην καθημερινότητά σας… Το μεσημέρι μην κάνετε προσπάθειες τακτοποίησης της καθημερινότητας.. Από τις 18/00 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα σας ευνοήσει από αυτή τη θέση σε συμφωνίες και δημιουργικότητα..

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύες μέχρι το μεσημέρι θα βρίσκεται στον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες αλλά θα μπορέσετε να προβάλλετε και τη δημιουργικότητά σας…Το μεσημέρι καλύτερα θα ήταν να ξεκουραστείτε…Από το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα θελήσετε να προωθήσετε οικονομικά σχέδια που αφορούν την οικογένειά σας..

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύες και στον 6ο σας οίκο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας και σπιτιού… Προσπαθήστε να ηρεμήσετε το μεσημέρι αφού με τη Σελήνη στον Κριό και τον 7ο σας οίκο μετά τις 18/00 μπορεί να έχετε κάποιο εκνευρισμό με τις συνεργασίες σας, ωστόσο θα καταφέρετε να κλείσετε θετικές συμφωνίες..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (24/11/2020), η Σελήνη στους Ιχθύες μέχρι και το μεσημέρι στον 5ο σας οίκο θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες επικοινωνίες αλλά και κάποια δημιουργικά σχέδια.. Το μεσημέρι καλύτερα θα ήταν να μην κάνετε σημαντικές επικοινωνίες με τη Σελήνη σε κενό πορείας.. Μετά τις 18/00 η Σελήνη θα περάσει στον Κριό και θα ασχοληθείτε περισσότερο με την καθημερινότητα αλλά και οικονομικά θέματα…

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύες και 4ο σας οίκο θα σας ωθήσει μέχρι το μεσημέρι να ασχοληθείτε με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις και τα οικονομικά.. Από τις 13/40 έως και τις 18/00 καλύτερα θα ήταν να ξεκουραστείτε… Η Σελήνη στον Κριό σε θετική όψη με τον Ήλιο στο ζώδιό σας θα σας δείξει τρόπους να ξεσκάσετε ή να κάνετε κάποια χόμπυ σας..

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύες και τον 3ο σας οίκο θα σας ωθήσει  να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας ή να κάνετε κάποια βόλτα με άτομα από τον περίγυρό σας.. Θα μπορέσετε να ανταλλάξετε απόψεις και ίσως προκύψει και κάποια ευκαιρία μέσα από αυτές… Το βραδάκι μπορεί να βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα..

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύες από το πρωί και θα θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά θέματα αλλά να κάνετε και ένα πλάνο μέσα σας για τη διαχείρισή τους…Το μεσημέρι καλύτερα θα ήταν να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις με τη Σελήνη σε κενό πορείας…Από τις 06/00 το απόγευμα και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Κριό που θα σας ευνοήσει στην επικοινωνία με το περιβάλλον σας αλλά και με φίλους…

Ιχθύς

Η Σελήνη στο ζώδιό σας από το πρωί θα σας δώσει την ικανότητα να πετύχετε κάποιους στόχους σας ή να επικοινωνήσετε με φίλους που θα σας βοηθήσουν σε θέματα επαγγελματικά.. Το μεσημέρι ξεκουραστείτε με τη Σελήνη σε κενό πορείας στο ζώδιό σας…Μετά τις 18/00 η Σελήνη θα περάσει στον Κριό κι ίσως σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας αλλά θα μπορέσετε να τα εξισορροπήσετε από βοήθεια που θα έρθει μέσα από την εργασία σας την καθημερινότητά σας ή από ένα πρόσωπο στον επαγγελματικό σας χώρο..

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s