Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/11/2020)

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/11/2020), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο Σκορπιό και στον 8ο σας οίκο και τις πρώτες πρωινές ώρες στην αντίθεσή της με τον Ουρανό θα φέρει για πολλούς από εσάς κάποιες ανατροπές και έξοδα σε οικονομικό επίπεδο.. Το βράδυ θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε καθώς και να οραματιστείτε λύσεις..

Ταύρος

Οι Ταύροι θα πρέπει να συγκρατήσετε να νεύρα σας από τις πρώτες πρωϊνές ώρες αφού η Σελήνη στο Σκορπιό και στον 7ο σας οίκο θα φέρει διαφωνίες και νεύρα στον τομέα των συνεργασιών αλλά και της καριέρας. Το βράδυ μπορεί να έχετε την βοήθεια ενός φίλου..

Δίδυμοι

Μπορεί σήμερα να υπάρχουν κάποιες ανατροπές μέσα στην καθημερινότητά σας  και την εργασία σας με τη Σελήνη στο Σκορπιό και τον 6ο σας οίκο  αλλά θα έχετε την δυνατότητα να τις διαχειριστείτε…Το βράδυ με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να δείτε μια ρομαντική ταινία και να ηρεμήσετε..

Καρκίνος

Η Σελήνη στο Σκορπιό και στον 5ο σας οίκο μπορεί να φέρει τις πρώτες πρωινές ώρες κάποιες ανατροπές ή κάποιες ξαφνικές επισκέψεις από φίλους ή προσκλήσεις που μπορεί να σας βγάλουν από το πρόγραμμα.. Το βράδυ μπορεί να διαβάσετε ή να κάνετε μια φιλοσοφική συζήτηση..

Λέων

Σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό και τον 4ο σας οίκο θα σας απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα που μπορεί να σας αναγκάσουν να μην πάτε στην εργασία σας.. Μπορεί επίσης να υπάρξει κάποια διακοπή στην εργασία σας και αυτό να σας δημιουργήσει προβλήματα σε εσάς και την οικογένειά σας..

Παρθένος

Η Σελήνη στο Σκορπιό και στον 3ο σας οίκο σε αντίθεση με τον Ουρανό το πρωί μπορεί να φέρει κάποιες διαφωνίες με το κοντινό σας περιβάλλον ή να έχετε κάποιες ανατροπές σε κάποια σχέδιά σας…Το βράδυ μπορεί να έχετε κάποια είδηση για κάποια συνεργασία που θα σας χαροποιήσει αρκετά..

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον 2ο σας οίκο και στο ζώδιο του Σκορπιού και το πρωί στην αντίθεσή της με τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει κάποιον προβληματισμό με τα οικονομικά σας αλλά και κάποια έξοδα… Το βραδάκι όμως ίσως μπορέσετε να βρείτε λύσεις και να έχετε θετικά αποτελέσματα μέσα στην καθημερινότητά σας..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (14/11/2020), η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα μπορεί να σας ωθήσει να ασχοληθείτε με σχέσεις και συνεργασίες και κάποιες διαφωνίες που θα έχετε αλλά αποφύγετε να κάνετε κάποια ξεσπάσματα από κάποιες αποκαλύψεις που μπορεί να έχετε… Το βράδυ μπορεί να βρεθούν λύσεις και να βγείτε από αδιέξοδα..

Τοξότης

Η Σελήνη στο Σκορπιό και στο 12ο σας οίκο θα δημιουργήσει ίσως λίγο πεσμένη ψυχολογία από κάποιες ανατροπές που μπορεί να συμβούν στην εργασία ή την καθημερινότητά σας αλλά μπορεί να διαφωνήσετε και με συναδέλφους… Προσέχετε την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε το βράδυ..

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο Σκορπιό και στον 11ο σας οίκο μπορεί να σας ωθήσει να ασχοληθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον ή ομάδες που θα έχουν σχέση με οικονομικά θέματα που μπορεί να σας προβληματίσουν… Μπορεί να σας απασχολήσουν και κάποιες εντάσεις αλλά θα μπορέσετε προς το βράδυ να βρείτε λύσεις μέσα από κάποια επικοινωνία που θα έχετε..

Υδροχόος

Η Σελήνη στο Σκορπιό και στον 10ο οίκο της καριέρας σας μπορεί στην αντίθεσή της με τον Ουρανό το πρωί να δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες …ή κάποιο πρόβλημα στην οικογένεια ή το σπίτι να σας δημιουργήσει μια δυσκολία στο να ανταπεξέλθετε στην καριέρα σας… Το βράδυ θα βρείτε σίγουρα λύσεις και συναισθηματική υποστήριξη…

Ιχθύς

Μπορεί σήμερα με τη Σελήνη στο Σκορπιό και τον 9ο οίκο σας να έχετε αρκετή ένταση στην επικοινωνία σας με συνεργάτες και να διαφωνήσετε για οικονομικά θέματα… Θα μπορέσετε να χειριστείτε τις καταστάσεις κι ίσως το βράδυ να έχετε θετικά αποτελέσματα και να αποκτήσετε κάτι που επιθυμούσατε αρκετά…

Latest from the Blog

Η πλήξη σε μια σχέση που λειτουργεί καλά είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί τελικά;

Κάποιες φορές, ενώ είμαστε καλά στη σχέση μας, ταιριάζουμε με τον άνθρωπο που είμαστε μαζί και όλα φαίνεται να λειτουργούν καλά, ωστόσο ίσως έρχεται αυτή η αίσθηση του ότι «βαριέμαι στη σχέση». Ο αρχικός ενθουσιασμός και το ξεμυάλισμα του πρώτου καιρού αρχίζει να σβήνει, η συγκατοίκηση, οι ευθύνες, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας ίσως μας ρίξουν σε […]

Η ΕΕ προτείνει έναν κοινό φορτιστή για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές! Τι σημαίνει στην πράξη αυτό το σημαντικό βήμα;

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάνει ένα σημαντικό βήμα για τη μείωση των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς και της ταλαιπωρίας που προκαλεί στους καταναλωτές η ύπαρξη διαφορετικών, ασύμβατων φορτιστών για τις ηλεκτρονικές συσκευές, με την πρόταση ενός ενιαίου και κοινού φορτιστή για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Οι κατασκευαστές, δηλαδή, θα αναγκαστούν να δημιουργήσουν μια καθολική […]

Naturfeel : Χειροποίητα οικολογικά αρωματικά κεριά

Στο σημερινό μας άρθρο θα γνωρίσουμε έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο λογαριασμό που ασχολείται με την δημιουργία χειροποίητων κεριών. Τα κεριά και ειδικότερα εκείνα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον είναι η νέα τάση που κυριαρχεί στις μέρες μας και τα συναντάμε όλο και περισσότερο σε διάφορα sites που μας προτείνουν λύσεις και ωραίες ιδές […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: