Τα 7 ζώδια που μπαίνουν πιο εύκολα στο Χριστουγεννιάτικο mood

Κάποια ζώδια έχουν πιο θετικές αντιδράσεις για τα Χριστούγεννα απ’ ό,τι τα υπόλοιπα. Παρακάτω, ακολουθούν τα 7 που μπαίνουν πιο εύκολα στο mood και βιώνουν πιο έντονα το Christmas spirit.

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι σπιτόγατος, φροντίζει και αγαπάει το σπίτι και την οικογένειά του. Όλη τη χρονιά ανυπομονεί να έρθουν τα Χριστούγεννα και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα ακουστούν τα κάλαντα και θα μαζευτούν οι αγαπημένοι του άνθρωποι γύρω από το τραπέζι! Έτσι, κάθε χρόνο τα έχει όλα έτοιμα από αρχές Νοεμβρίου. Είναι δημιουργικός κι απολαμβάνει τη διαδικασία της διακόσμησης με συνοδεία των παλιών, κλασικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

ΤΑΥΡΟΣ

Advertisements

Η περίοδος των γιορτών για τον Ταύρο είναι η κατάλληλη για να χαλαρώσει. Κάθε χρόνο, όταν έρχονται τα Χριστούγεννα, ξαναγίνεται παιδί. Λατρεύει τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες, τις δίπλες, γενικά τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, ενώ δεν είναι απίθανο να τον δεις να φτιάχνει χιονάνθρωπο, αν μένει σε μέρος που χιονίζει ή να κυκλοφορεί με χριστουγεννιάτικο πουλόβερ. Αν για κάποιους οι γιορτές είναι κάπως αγχωτικές, εξ αιτίας των δουλειών ή των εξόδων για αυτόν είναι ιδανικές για να ρίξει τους ρυθμούς του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι αγαπούν την τάξη και την καθαριότητα. Αυτό σημαίνει πως την περίοδο των Χριστουγέννων θα πάθουν εμμονή με τη διακόσμηση του σπιτιού τους. Ακριβώς επειδή είναι τελειομανείς, δεν θα σταματήσουν μέχρι να είναι εντελώς σίγουροι ότι όλα είναι άψογα. Τότε μόνο θα χαλαρώσουν. Αγαπημένη τους συνήθεια είναι να χουχουλιάζουν με μια φλις κουβέρτα και να παρακολουθούν non stop χριστουγεννιάτικες ταινίες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Πρόκειται για το πιο γενναιόδωρο και ενθουσιώδες ζώδιο, που λατρεύει τις γιορτές. Αν ένας Λέων δεν έχει παιδιά, θα βρει έναν ανιψιό ή κάποιο βαφτιστήρι να το γεμίσει δώρα, μάλιστα, είναι ικανός να ξοδέψει μία περιουσία για να κάνει χαρούμενους τους αγαπημένους τους. Χριστούγεννα για αυτόν είναι να βλέπει τους άλλους να χαμογελούν. Αυτή την περίοδο, η δημιουργικότητά του ξεδιπλώνεται και αυξάνεται η ροπή του στα ξενύχτια και τις διασκεδάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο ρομαντικό, που βιώνει τα Χριστούγεννα ως την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου. Του αρέσει να παρακολουθεί ταινίες, να ακούει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, διακοσμώντας συγχρόνως το σπίτι τους. Επειδή όμως είναι και πολύ αναποφάσιστος, θα ταλαιπωρηθεί, αγοράζοντας δώρα για τους άλλους, μέχρι να αποφασίσει ποια επιλογή είναι η καλύτερη για τον καθένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο που αγαπάει πολύ τα Χριστούγεννα και αποβλέπει στην αρχή του νέου έτους που έρχεται, φτιάχνοντας λίστες με πράγματα που θα ήθελε να κάνει. Είναι άνθρωπος ανοιχτόκαρδος, που απολαμβάνει να προσφέρει δώρα στους άλλους, πρωτότυπα, ασυνήθιστα ή να τα φτιάχνει μόνος του. Επίσης, θα προσπαθήσει να προσφέρει βοήθεια και να κάνει έστω μια καλή πράξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Advertisements

Ο Ιχθύς λατρεύει την εορταστική περίοδο, που τη βρίσκει γεμάτη χρώματα και αρώματα και τη χαίρεται σαν παιδάκι. Παρακολουθεί ταινίες όλο το 24ωρο, φτιάχνει μελομακάρονα και κουραμπιέδες και τραγουδάει γιορτινά τραγούδια. Ξοδεύει σχεδόν όλα του τα χρήματα για να αγοράσουν δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ έχει σαν σκοπό να αγαπήσουν οι πάντες τα Χριστούγεννα όσο και εκείνος.

Πηγή: Astrology.gr

Προστεθείτε στους 2.116 εγγεγραμμένους.

Follow me: https://twitter.com/Serendipity311on Twitter https://www.facebook.com/Serendipityblog.net/ on Facebook https://www.instagram.com/3.serendipity/ on Instagram

Σχολιάστε