Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (10/11/2020)


Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/11/2020), σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και στον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας ή κάποια τακτοποίηση που θέλετε να κάνετε στο χώρο του σπιτιού σας ή με τα οικονομικά σας που θα έχετε μια πρωτότυπη ιδέα…Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με κάποιο κατοικίδιο που μπορεί να έχετε ή να κάνετε μια νέα αρχή στη διατροφή σας… Το βράδυ η Σελήνη θα ενεργοποιήσει το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα και ίσως πάρετε μια μεγάλη ανάσα από κάτι που περιμένατε σε οικονομικά θέματα και θα πραγματοποιηθεί..

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα και στον 5ο σας οίκο μπορεί από το πρωί να σας φέρει μια ιδέα ή ένα σχέδιο που θα ωθήσει επαγγελματικά θέματα…Θα μπορέσετε επίσης να εκφράσετε με θετικό τρόπο την ιδιαιτερότητά σας αλλά και την τάση ανεξαρτησίας που σας διακατέχει αυτή τη περίοδο…Προς το βράδυ ένα όνειρό σας για μια συνεργασία μπορεί να γίνει πραγματικότητα ή ένα φιλικό πρόσωπο να σας στηρίξει στις ιδέες σας..

Δίδυμοι

Σήμερα με τη Σελήνη στη Παρθένο μπορεί να σας δυσκολέψουν κάποιες αγγαρείες του σπιτιού αλλά θα καταφέρετε να εφεύρετε τρόπους ώστε να τις κάνετε πιο εύκολα και να ευχαριστηθείτε τη διαδικασία…Προς το βράδυ ίσως καταφέρετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο και να νιώσετε αρμονικά μέσα στη καθημερινότητά σας..

Καρκίνος

Η Σελήνη στη Παρθένο και στον 3ο σας οίκο θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς σήμερα κι ίσως θελήσετε να τακτοποιήσετε θέματα με τα αδέλφια σας ή φίλους.. Προς το βράδυ μπορεί να φτιάξετε ένα ωραίο φαγητό ή να καλύψετε κάποιες φιλοσοφικές σας ανάγκες διαβάζοντας ένα βιβλίο…

Λέων

Η Σελήνη στη Παρθένο θα βρίσκεται στο 2ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας κι ίσως υπάρξει και κάποια ξαφνική ευκαιρία για συνεργασία.. Προς το βράδυ μπορεί να λάβετε ένα χρηματικό ποσό για το σπίτι και την οικογένεια που το περιμένατε καιρό…

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα μπορέσετε να σκεφτείτε ιδιαίτερους τρόπους ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας αλλά και να τακτοποιήσετε θέματα καθημερινότητας…Το βράδυ μπορεί να κάνετε τη συνεργασία των ονείρων σας αλλά προσέχετε τυχόν εξαπατήσεις..

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στην Παρθένο και στο 12ο σας οίκο και θα θελήσετε σήμερα να απομονωθείτε λίγο ψυχολογικά και να τακτοποιήσετε θέματα που σας απασχολούν αλλά και για να βρείτε τρόπους να λύσετε κάποιες οφειλές προς τρίτους…Το βράδυ μπορεί να περάσετε όμορφα με φίλους που θα σας δώσουν βοήθεια μέσα στην καθημερινότητά σας..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (10/11/2020), σήμερα με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον 11ο σας οίκο θα ασχοληθείτε με τους στόχους σας και κάποιες συνεργασίες ίσως με φίλους που θα θελήσετε να κάνετε.. Μπορεί να έχετε βέβαια και μια κρυφή ώθηση από ένα άτομο που συνεργάζεστε αλλά το σίγουρο είναι ότι το βράδυ ένα επαγγελματικό σας όνειρο θα γίνει πραγματικότητα..

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο και στον 10ο σας μπορεί να σας δυσκολέψει σε θέματα καριέρας αλλά θα βρείτε πρωτότυπους τρόπους ώστε να τακτοποιήσετε κάποιες ανατροπές στην καθημερινότητά σας..Στη διάρκεια της ημέρας κάποια βοήθεια από το κοντινό σας περιβάλλον ή ένα φίλο θα σας κάνει το βράδυ να νιώσετε πλήρεις και να νιώσετε ηρεμία για αυτά που έχετε καταφέρει..

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο και στον 9ο σας οίκο και από αυτή τη θέση θα σας ευνοήσει σε θέματα καθημερινότητας που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ,με σπουδές και νομικά… Μπορεί τις πρωινές ώρες να έχετε και κάποια ευκαιρία που θα αφορά τα θέματα αυτά… Αργότερα μέσα στην ημέρα θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε μια συμφωνία που την περιμένατε εδώ και καιρό..

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο και στον 8ο σας οίκο θα σας δώσει ευκαιρίες να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά του σπιτιού ή της οικογένειας που σας δυσκολεύουν αρκετά…Στο τέλος της ημέρας παρόλο που δεν θα έχουν λυθεί τα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά σας απόλυτα θα ηρεμήσετε και ίσως θελήσετε να ξεκουραστείτε…

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στην Παρθένο και στον 7ο σας οίκο θα σας απασχολήσουν θέματα συνεργασίας αλλά και επαγγελματικά θέματα …Το βράδυ μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση από ένα συνάδελφο που θα σας κάνει να χαρείτε αφού μπορεί να συμβεί κάτι που περιμένατε..

Latest from the Blog

Τα χειροποίητα μου είναι διαθέσιμα στο Jam jar

Όπως διάβασες και στον τίτλο τα χειροποίητα μου είναι διαθέσιμα προς πώληση για όσους ενδιαφέρονται στο ηλεκτρονικό μου κατάστημα στο jamjar . Εκεί θα βρεις χειροποίητα κοσμήματα , διακοσμητικά για το σπίτι και πολλά άλλα ακόμη τα οποία θα τα ανεβάσω και θα ενημερώνεται σε τακτική βάση . Αναμένουμε λοιπόν τα νέα σχέδια τα οποία […]

Μάθετε το Σωστό Τρόπο για να Αποθηκεύσετε Χαλιά και Χειμωνιάτικα Ρούχα!

Άνοιξη σημαίνει ανανέωση στην εξωτερική μας εμφάνιση αλλά και αποθήκευση των χαλιών και των χειμερινών ρούχων στο σπίτι για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι έτοιμοι και οργανωμένοι! Δείτε παρακάτω όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ετοιμάσετε το σπίτι σας και να το οργανώσετε σωστά. ΧΑΛΙΑ Η άνοιξη έχει μπει πλέον  για τα καλά και […]

3 TIPS Για Σωστή Φύλαξη Ρούχων

ΣΩΣΤΗ ΦΥΛΑΞΗ 01 Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσετε πλένοντας όλα τα ρούχα που πρόκειται να αποθηκεύσετε. Είναι μια κουραστική διαδικασία όντως, αλλά δυστυχώς πρέπει να γίνει. Ακόμα και αν δεν έχετε φορέσει κάποια από αυτά, είναι πολύ πιθανόν να έχουν έρθει σε επαφή με τα φορεμένα σας ρούχα και τις μυρωδιές τους, αλλά ακόμη […]

Κατηγορίες:ΖώδιαΕτικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: