Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/11/2020)


Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/11/2020), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο Λέοντα μέχρι και το μεσημέρι και θα ασχοληθείτε κάποιοι από εσάς με τη δημιουργικότητά σας.. Αποφύγετε 14.00-16.00 να κάνετε σημαντικές κινήσεις με τη Σελήνη κενό πορείας.. Μετέπειτα η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα ασχοληθείτε με θέματα καθημερινότητας ή της εργασίας σας αλλά θα υπάρξουν σοβαρά εμπόδια και δεν θα έχετε την αποτελεσματικότητα που θα θέλατε..

Ταύρος

Τις πρωινές ώρες θα μπορέσετε με τη Σελήνη στο Λέοντα να κάνετε κάποιες επικοινωνίες ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα.. Το μεσημέρι μην επιχειρήσετε με το κενό πορείας της Σελήνης 14.00-16.00 να επικοινωνήσετε με κάποιους συνεργάτες που μπορεί να έχετε διαφωνίες γιατί τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν…Από το απόγευμα η Σελήνη θα βρίσκεται στη Παρθένο και μπορεί να θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποια την επικοινωνία σας με τον περίγυρό σας αλλά μάλλον δεν θα ευνοηθείτε..

Δίδυμοι

Σήμερα με τη Σελήνη στο Λέοντα μέχρι το μεσημέρι θα κάνετε κάποιες επικοινωνίες με κοντινά σας πρόσωπα…Το μεσημέρι με το κενό πορείας της Σελήνης προτιμότερο θα ήταν να ξεκουραστείτε και να σταματήσετε κάθε επικοινωνία αλλά και διαπραγμάτευση…..Από το απόγευμα μπορεί να θελήσετε να κάνετε κάποια τακτοποίηση μέσα στο σπίτι σας αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρετε αφού μπορεί να νοιώσετε λίγο άτονα..

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο Λέοντα και στο 2ο σας οίκο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας κι ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποιες επαφές…!4.00 με 16.00 κάνετε ένα κενό και ξεκουραστείτε.. Το απόγευμα μπορεί να επικοινωνήσετε με συναδέλφους ή άτομα από  τη δουλειά για κάποιες δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα..

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιό σας και θα επιχειρήσετε να επικοινωνήσετε με αδέλφια ή το κοντινό σας περιβάλλον ή ακόμα να τακτοποιήσετε κάποιες συμφωνίες με τις οποίες αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα.. Σταματήστε κάθε κίνηση 14.00.με 16.00 με το κενό πορείας της Σελήνης ..Από το απόγευμα με τη Σελήνη να περνάει στην Παρθένο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και ίσως σας προβληματίσουν κάποιες υποχρεώσεις που έχετε..

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και στον 12ο σας οίκο και μέχρι το μεσημέρι μπορεί να θελήσετε να κάνετε κάποιες μυστικές επικοινωνίες για οικονομικά θέματα.. Το μεσημέρι μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις.. Από τις 16/00 και μετά η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας κι ίσως νιώσετε κι ίσως θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποια προσωπικά θέματα αλλά δεν είναι σίγουρο ότι η διάθεσή σας θα είναι και στη καλύτερη φάση..

Ζυγός

Η Σελήνη μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Λέοντα και θα σας απασχολήσουν θέματα συνεργασιών που ίσως σας έχουν δυσκολέψει αρκετά.. Αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις 14.00-16.00 το μεσημέρι γιατί δεν θα ευνοηθούν.. Μετά η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θα θελήσετε να απομονωθείτε για να σκεφτείτε πιο ήσυχα τα θέματά σας αλλά ίσως να νιώσετε ότι βαριέστε μέσα στο σπίτι..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (9/11/2020), Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι το μεσημέρι και θέματα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν κι ίσως θελήσετε να κάνετε κάποιες κρυφές συναντήσεις με φίλους για οικονομικά θέματα…Μην πάρετε αποφάσεις τις μεσημεριανές ώρες με το κενό πορείας της Σελήνης.. Από τις 16/00 και μετά η Σελήνη στην Παρθένο θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με στόχους αλλά και με τους φίλους σας αλλά μάλλον δεν θα κάνετε κάποια συνάντηση σήμερα..

Τοξότης

Σήμερα με τη Σελήνη στο Λέοντα και τον 9ο σας οίκο μπορεί να έχετε μέχρι το μεσημέρι κάποιες επικοινωνίες με συνεργάτες αλλά και κάποιους φίλους.. Το μεσημέρι καλύτερα με το κενό πορείας 14.00-16.00 να μην κάνετε σημαντικές κινήσεις.. Από κει και μετά η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και θέματα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν αλλά θα δυσκολευτείτε και αρκετά με κάποιες υποχρεώσεις..

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Λέοντα μέχρι και το μεσημέρι θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες επικοινωνίες για τα οικονομικά σας.. Το μεσημέρι με τη Σελήνη να βρίσκεται σε κενό πορείας μην πάρετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις…από το απόγευμα η Σελήνη στην Παρθένο θα σας ευνοήσει να κάνετε κάποια τακτοποίηση σε θέματα επικοινωνίας με συνεργάτες αλλά μπορεί μέσα σας να μην μείνετε ικανοποιημένοι..

Υδροχόος

Η Σελήνη μέχρι και το μεσημέρι θα βρίσκεται στο Λέοντα και τον 7ο σας οίκο οπότε σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν….Αποφύγετε το μεσημέρι με τη Σελήνη σε κενό πορείας να κάνετε σημαντικές επικοινωνίες και το απόγευμα με τη Σελήνη στην Παρθένο προσπαθήστε να μείνετε λίγο μόνοι σας και να οργανώσετε τα οικονομικά σας…

Ιχθύς

Σήμερα με τη Σελήνη στο Λέοντα μέχρι και το μεσημέρι θα σας απασχολήσουν θέματα καθημερινότητας και εργασίας που σας δυσκολεύουν…Το μεσημέρι μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα οικονομικά σας με τη Σελήνη σε κενό πορείας.. Το απόγευμα με τη Σελήνη να περνάει στην Παρθένο θα ασχοληθείτε με συνεργάτες αλλά ίσως να μην καταφέρετε όσα θα θέλατε αφού έχετε κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά σας…

Latest from the Blog

Παράσιτα και φυτοφάρμακα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Με ποιον τρόπο γίνεται η διαχείριση των παρασίτων στις καλλιέργειες και ποιος είναι ο ρόλος των φυτοφαρμάκων; Πώς λειτουργεί η ολοκληρωμένη διαχείριση καλλιεργειών στην αντιμετώπιση των παρασίτων και ποια πρέπει να είναι η χρήση των προϊόντων φυτοπροστασίας; Ερωτήματα όπως αυτά βρίσκουν απαντήσεις μέσα από έναν χρήσιμο οδηγό που δημοσίευσε η Διεθνής Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας […]

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (14/5/2021)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (14/5/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε θετική επικοινωνία με το περιβάλλον σας ή με τα αδέλφια σας για θέματα οικογενειακά  ωστόσο μπορεί να έχετε κάποιες αμφιβολίες ή να πάρετε μια εσωτερική απογοήτευση… Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στους Διδύμους και τον 2ο σας […]

Γλυκές κρέπες με Nutella, καρύδια και φράουλες

Υλικά για τις κρέπες: 1 αυγό 1 φλ. τσαγιού γάλα 1 πρέζα αλάτι 1 ζάχαρη 3 φλ. τσαγιού νερό και αλεύρι. Βούτυρο για το τηγάνισμα.Nutella για τη γέμιση.Φράουλες και καρύδια. Εκτέλεση: Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι και χτυπάμε με σύρμα. Προσθέτουμε σιγά -σιγά το αλεύρι ωσότου έχουμε ένα παχύρευστο […]

Κατηγορίες:ΖώδιαΕτικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: