Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/11/2020)


Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/11/2020), η Σελήνη σήμερα από το πρωί θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι και τις 12.00 το μεσημέρι οπότε το διάστημα αυτό μην κάνετε κινήσεις για οικονομικά θέματα.. Μετά θα περάσει στους Διδύμους και στον 3ο σας οίκο κάτι που θα ευνοήσει την επικοινωνία σας αλλά σταδιακά μέσα στη μέρα θα ευνοήσει και τις συνεργασίες σας..

Ταύρος

Μην κάνετε σημαντικές κινήσεις μέχρι τις 12 το μεσημέρι με το κενό πορείας της Σελήνης.. Αργότερα με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 2ο οίκο θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε έγγραφα ή διαδικασίες που αφορούν τα οικονομικά σας και να δημιουργήσετε μια ισορροπία μέσα στην καθημερινότητά σας…

Δίδυμοι

Μετά το πρωινό κενό πορείας η Σελήνη μετά τις 12/00 το μεσημέρι θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ευνοήσει την προβολή σας στο περιβάλλον αλλά θα μπορέσετε να έχετε θετικά αποτελέσματα με τη δημιουργικότητά σας και τα χόμπι σας..

Καρκίνος

Μέχρι και τις 12/00 το μεσημέρι μην κάνετε σημαντικές κινήσεις με φίλους ή τους στόχους σας ..Αργότερα με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 12ο σας οίκο ίσως θελήσετε να μείνετε μόνοι και να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας και να νιώσετε αρμονία μέσα στο σπίτι σας ή να δημιουργήσετε..

Λέων

Μέχρι το μεσημέρι καλύτερα θα ήταν να μην πάρετε σοβαρές επαγγελματικές αποφάσεις.. Από εκεί και μετά με τη Σελήνη στους Διδύμους  μπορεί να συναντήσετε φίλους  να επικοινωνήσετε τους στόχους σας αλλά να πάτε και κάποια βόλτα που θα σας χαλαρώσει..

Παρθένος

Μην κάνετε σημαντικές κινήσεις για νομικά και θέματα σπουδών σήμερα μέχρι το μεσημέρι.. Μετά τις 12/00 θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να επικοινωνήσετε με συνεταίρους για θέματα οικονομικά και σίγουρα θα έχετε θετικά αποτελέσματα..

Ζυγός

Μην κάνετε σημαντικές κινήσεις με οικονομικά και οφειλές προς τρίτους μέχρι το μεσημέρι…Από εκεί και μετά θα μπορέσετε να διευθετήσετε νομικά και θέματα σπουδών αφού η Σελήνη στους Διδύμους θα ευνοήσει το ζώδιό σας και θα νιώσετε ικανοποίηση και ισορροπία σήμερα..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/11/2020), μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι τις 12/00 για μια συνεργασία.. Από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε μυστικές επαφές ή κρυφές οικονομικές συναλλαγές…

Τοξότης

Καλύτερα θα ήταν μέχρι το μεσημέρι να μην μπείτε στη διαδικασία να τακτοποιήσετε θέματα της καθημερινότητας αφού δεν θα έχετε αποτελέσματα.. Από το μεσημέρι και μετά μπορείτε με τη Σελήνη στους Διδύμους και τον 7ο οίκο σας να ασχοληθείτε με συνεργασίες αλλά να κλείσετε και μια συμφωνία..

Αιγόκερως

Μην ασχοληθείτε με θέματα δημιουργικότητας μέχρι το μεσημέρι…Από εκεί και μετά με τη Σελήνη στους Διδύμους και στον 6ο σας οίκο θα μπορέσετε να έχετε καλύτερη επικοινωνία με το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή με κάποιο πρόσωπο ανώτερο από εσάς και ίσως μπορέσετε να ισορροπήσετε την αίσθηση ότι προσφέρετε πάρα πολλά..

Υδροχόος

Η Σελήνη μέχρι τις 12/00  το μεσημέρι θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε μην ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού που σας δυσκολεύουν.. Από το μεσημέρι με τη Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να επικοινωνήσετε ,να δημιουργήσετε ,να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας αλλά να κάνετε και ένα ταξίδι..

Ιχθύς

Με τη Σελήνη σε κενό πορείας μην επιχειρήσετε να λύσετε θέματα του περιβάλλοντός σας.. Από τις 12 το μεσημέρι και μετά θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με αποτελεσματικότητα με θέματα οφειλών του σπιτιού ή κάποιες οικογενειακές ανάγκες…

Latest from the Blog

Πανετόνε

Υλικά 4 φλιτζάνια Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και 1/4 του φλιτζανιού επιπλέον για το ζύμωμα και τις σταφίδες 2 φακελάκια Μαγιά […]

Κατηγορίες:ΖώδιαΕτικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: