Οι γυναίκες και τα ρούχα

στις

Είναι γνωστό ότι οι αγορές με τις γυναίκες συνδέονται στενά. Με άλλα λόγια,υπάρχει εκείνο το στερεότυπο της γυναίκας που θα δοκιμάσει κάποιο ρούχο και θα αναρωτιέται και θα ρωτάει διαρκώς αν της τονίζει κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματός της.

Επίσης υπάρχει εκείνο το στερεότυπο της γυναίκας που την καταβάλει η καταναλωτική μανία ή ακόμα που συνδέεται άμεσα και με το λεγόμενο shopping therapy. Η γυναίκα εκείνη που λέει ψέμματα στον άντρα της σχετικά με τα χρήματα που ξόδεψε για να αγοράσει αυτό το όμορφο φουστάνι.Υπάρχουν αγορές  ρούχων που είναι επιτυχημένες με τις οποίες θα νιώθουμε όμορφα και η αυτοπεποίθησή μας θα είναι στα ύψη και υπάρχουν και οι αποτυχημένες αγορές που θα μισούμε τον εαυτό μας και η αυτοεκτίμησή μας θα έχει πιάσει πάτο .

Είναι γνωστό, πως τα ρούχα πρέπει να τα βλέπουμε και να τα αντιμετωπίζουμε ως μέσον για να χαρούμε και να ευχαριστηθούμε την εμφάνισή μας και όχι σαν μια λύση γρήγορη  και κυρίως πρόχειρη για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίζουμε με την εμφάνισή μας.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν κρινόμαστε από το νούμερο που φοράμε και να μην επιτρέπουμε οι αγορές των ρούχων μας να γίνονται σαν αγγαρεία . Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή με τη δική της ομορφιά και στυλ και κανένα ρούχο, μέγεθος δεν μπορεί να μας επιτρέπει να νιώθουμε άσχημα απέναντι στο σώμα μας  !!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s