Ζώδια

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/10/2020)

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/10/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/10/2020), η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σας και προς το απόγευμα θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο.. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα συνεργασίας που επανέρχονται στον επαγγελματικό τομέα και μείνετε ψύχραιμοι..

Ταύρος

Οι Ταύροι θα είστε αγχωμένοι και σήμερα με τη Σελήνη στον Κριό και στον 12ο σας οίκο και προς το απόγευμα θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και κάποιες συμφωνίες που μπορεί να βρίσκονται σε εκκρεμότητα ή καθυστερούν..

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα ενεργοποιηθείτε σε θέματα φιλίας αλλά θα σας απασχολήσουν και θέματα στόχων.. Κάποιοι μπορεί να κάνετε συναντήσεις με μια ομάδα ή φίλους από παλιά και να κάνετε συζητήσεις για κάποια σχέδια που μπορεί να σας δυσκολέψουν ή να έχετε και κάποιες απώλειες..

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο θα ασχοληθείτε και σήμερα με θέματα επαγγελματικά αλλά προσέχετε προς το απόγευμα συγκρούσεις και εντάσεις αλλά και καθυστερήσεις που θα σας δυσκολέψουν αρκετά..

Λέων

Παρόλο που σήμερα με τη Σελήνη στον Κριό να κάνει θετική όψη με το ζώδιό σας, θα είστε αισιόδοξοι και δυναμικοί προς το απόγευμα μπορεί να υπάρξουν κάποιες ακυρώσεις ή καθυστερήσεις σε συμφωνίες μέσα στην καθημερινότητά σας.. αν κρατήσετε την ψυχραιμία σας θα τα καταφέρετε..

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Κριό θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και σήμερα και ίσως σήμερα να τονιστούν κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα σας στερήσουν τη διασκέδαση και την δημιουργικότητά σας.. Μπορείτε να κάνετε ένα προγραμματισμό αφού έχετε την δυνατότητα να το κάνετε..

Ζυγός

Οι Ζυγοί σήμερα θα συνεχίσετε με τη Σελήνη στον Κριό να έχετε προβλήματα και καθυστερήσεις στις συνεννοήσεις σας και σε κάποια οικονομικά θέματα που θα δημιουργήσουν εμπόδια σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/10/2020), η Σελήνη στον Κριό θα επηρεάσει θέματα εργασιακά και σήμερα και καλό θα ήταν να μην εκνευριστείτε αλλά να μην επαναφέρετε και συζητήσεις που σας απασχολούν μέσα σας…Επίσης προσέχετε στο δρόμο με το μεταφορικό σας όχημα..

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και σήμερα θα σας ευνοήσει σε θέματα δημιουργικότητας και θα θέλετε να ενεργοποιηθείτε αλλά θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια σε σχέση με τους στόχους σας και από φίλους που θα σας μπλοκάρουν οικονομικά και επαγγελματικά και αυτό θα σας δυσαρεστήσει.. Κάνετε υπομονή..

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον Κριό και σήμερα θα είστε εκνευρισμένοι με θέματα σπιτιού και οικογένειας και προς το απόγευμα μπορεί να υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα ή μια μεγαλύτερη ένταση για εκκρεμότητες που έχουν έρθει ξανά στην επιφάνεια ..Κάνετε υπομονή και μην εντείνετε τα πράγματα αφού αυτό δεν θα λειτουργήσει προς όφελός σας..

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Κριό και σήμερα δεν θα είναι αρνητική προς το ζώδιό σας και θα θελήσετε να είστε πιο ενεργητικοί  και επικοινωνιακοί με το κοντινό σας περιβάλλον ,με γείτονες αλλά και αδέλφια.. Ίσως κάποιες απαιτήσεις των άλλων σας κουράσουν ψυχολογικά και θα δυσκολευτείτε.. Μην πάρετε θέση πάντως σε αυτά που θα σας πουν και συζητήστε με τον εαυτό σας πρώτα..

Ιχθύς

Τα οικονομικά θα είναι στο προσκήνιο και σήμερα με τη Σελήνη να συνεχίζει να βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο καθώς και κάποιες υποχρεώσεις που σας δυσκολεύουν να καταφέρετε τους στόχους σας.. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα επίσης με ομάδες και κάποιες ακυρώσεις σε σχέση με τα οικονομικά αλλά προσπαθήστε να κάνετε υπομονή και μην εκνευρίζεστε..

Latest from the Blog

Vegan Pink Lady Apple Pie Breakfast Smoothie

Preparation Time: 5 – 10 minutes Serves: 3 INGREDIENTS: 1 frozen banana, peeled 1 cup of (vegan) yoghurt 1 large Pink Lady® apple, washed and cut up into chunks, core and stem removed 0.5 cups (glutenfree) oats 2 tbs chia or flax seeds 2 tsp ground cinnamon 2 tsp vanilla powder or extract 1 cup of plant-based milk (almond […]

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (17/6/2021)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (17/6/2021), η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 6ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με την καθημερινότητά σας σήμερα και θα έχετε επικοινωνία με συνεργάτες ωστόσο φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στις συμφωνίες σας για να μην γίνουν παρεξηγήσεις. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στην Παρθένο και τον 5ο σας οίκο […]

Στα σκαριά το πρώτο μουσείο Nintendo

Μια πρώην βιομηχανική εγκατάσταση της Nintendo στην επαρχία του Κιότο στην Ιαπωνία πρόκειται να γίνει το πρώτο μουσείο της γνωστής εταιρείας βιντεοπαιχνιδιών. Κατασκευασμένο το 1969, το Nintendo Uji Ogura Plant στην Uji-city, χρησιμοποιείτο για παραγωγή hanafuda (ιαπωνικών καρτών για παιχνίδια) και για ένα διάστημα στέγαζε κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για επισκευές. Μετά τα εγκαίνια νέας μονάδας […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: