Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/10/2020)

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/10/2020), Από τις 7.00 το πρωί μέχρι και τις 10.00 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας οπότε θα πρέπει να αποφύγετε σημαντικές κινήσεις.. Από τι; 10.00 και μετά η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω και θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα και περνώντας η μέρα θα έχετε την τάση να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας αλλά και κάποιες ξαφνικές απώλειες που μπορεί να υπήρξαν..

Ταύρος

Με τη σελήνη στον Αιγόκερω μετά τις 10:00 το πρωί θα δυσκολευτείτε λίγο σε θέματα νομικά και σπουδών και ίσως νιώσετε ότι δεν έχετε όρεξη να επικοινωνήσετε.. Προς το βράδυ όμως ίσως συναντήσετε φίλους και σας βοηθήσουν σε κάποιες ιδέες που μπορεί να έχετε  αλλά και σε οικονομικά προβλήματα..

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα μπορεί να νιώσετε λίγο πιεσμένοι με τα οικονομικά σας και να πρέπει να ασχοληθείτε με οφειλές προς τρίτους και να αγχωθείτε αρκετά.. Προς το βράδυ όμως μπορεί να σκεφτείτε κάποιες ιδέες ή να έχετε κάποια ξαφνική ιδέα από κάποιο φίλο που θα μπορούσε να αποκαταστήσει θέματα οφειλών μέσα στην καθημερινότητα..

Καρκίνος

Μέχρι τις 10:00 περίπου το πρωί δεν θα έχετε διάθεση να λειτουργήσετε μέσα στην καθημερινότητά σας και καλύτερο θα ήταν να το κάνετε και να μείνετε λίγο μόνοι.. Μετά τις 10:00 θα σας απασχολήσουν θέματα συνεργασιών και κάποια θέματα που ίσως σας δυσκολεύουν στον επαγγελματικό τομέα..

Λέων

Οι Λέοντες με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μετά τις 10:00 το πρωί θα ασχοληθείτε με θέματα στην εργασία σας και την καθημερινότητά σας καθώς και κάποια θέματα καριέρας που μπορεί να σας πιέσουν ψυχολογικά.. Προς το βράδυ μπορεί να αποκαταστήσετε θέματα με την οικογένειά σας..

Παρθένος

Οι Παρθένοι με τη Σελήνη κενό πορείας μέχρι τις 10:00 δεν θα έχετε διάθεση και θα θελήσετε να απομονωθείτε στο σπίτι σας.. Από τις 10:00 και μετά θα θελήσετε να δημιουργήσετε αλλά ίσως έχετε και κάποια επικοινωνία  με κάποιο φιλικό πρόσωπο που θα σας προτείνει κάποια συνεργασία που έχει ξαναγίνει και θα ευνοηθείτε οικονομικά.

Ζυγός

Οι Ζυγοί με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού αλλά και επαγγελματικά θέματα που σας δημιουργούν δυσκολίες… θα σκεφτείτε κάποιες κινήσεις που θέλετε να κάνετε αλλά μάλλον αύριο θα είναι πιο ευνοϊκή μέρα για να λειτουργήσετε..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/10/2020), οι Σκορπιοί με τη Σελήνη στον Αιγόκερω θα ασχοληθείτε με συζητήσεις με μεγαλύτερα πρόσωπα ή τις μετακινήσεις σας αλλά και τα επαγγελματικά σας… Γενικά η μέρα μπορεί να έχει λίγο τρέξιμο και να ζοριστείτε αλλά θα τα καταφέρετε..

Τοξότης

Οι Τοξότες με τη Σελήνη στον 2ο σας οίκο θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας σήμερα και ίσως ζοριστείτε με κάποιες οφειλές που θα πρέπει να τακτοποιήσετε.. Δεν θα έχετε ιδιαίτερα αποτελέσματα σήμερα ..Καλύτερα θα ήταν να κάνετε τις κινήσεις σας αύριο..

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας μπορεί να θελήσετε να οργανωθείτε και να προγραμματίσετε επαγγελματικά θέματα αλλά θα είναι λίγο δύσκολο να έχετε ολοκληρωμένα αποτελέσματα.. Θέματα σπιτιού που σας απασχολούν θα μπορούσατε να κάνετε ένα πλάνο σήμερα και αύριο να κάνετε τις κινήσεις σας..

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον 12ο οίκο σας θα θέλετε να απομονωθείτε και να σκεφτείτε ή να οργανώσετε θέματα καθημερινότητας και ίσως έχετε την ανάγκη να καταστρώσετε ένα σχέδιο δράσης.. σήμερα η μέρα θα είναι πιο στάσιμη και με κάποιο προβληματισμό αλλά αύριο θα μπορέσετε να κάνετε δραστικές κινήσεις και να επικοινωνήσετε..

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα και στον 11ο σας οίκο θα μπορεί να θελήσετε να οργανώσετε θέματα στόχων μπορεί όμως να νιώσετε ότι δεν είσαστε και ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας αλλά και με επαγγελματικά θέματα.. Η μέρα δεν ευνοεί σημαντικές κινήσεις αλλά μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα..

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s