Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/10/2020)


Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/10/2020), η ημέρα σήμερα θα είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού θα κυριαρχήσει. Η Νέα Σελήνη  που θα γίνει στις 22/30 με δύσκολες όψεις και θα χρειαστεί προσοχή αφού εσείς οι Κριοί θα πρέπει να προσέξετε κάποιες νέες συνεργασίες αλλά και τα επαγγελματικά σας…Θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις σήμερα κι αν θέλετε να εκφράσετε αυτό που νοιώθετε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να κρατήσετε την ψυχραιμία σας..

Ταύρος

Οι Ταύροι με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να θελήσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα αλλά μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και κάποιο παρασκήνιο στη ζωή σας που θα σας μπλοκάρει.. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να είστε αρκετά στρεσαρισμένοι και αγχωμένοι και όλο αυτό να σας καταβάλλει.. Μείνετε ήρεμοι γιατί μπορεί να κάνετε κακό στον εαυτό σας..

Δίδυμοι

Σήμερα η μέρα θα χαρακτηριστεί από τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό και πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με θέματα δημιουργικότητας ή χόμπυ και κάποια εμπόδια που μπορεί να υπάρχουν στις ομάδες που συμμετέχετε ή και φιλικά πρόσωπα.. Προσέχετε κάποια άτομα που θα θελήσουν να έρθουν πιο κοντά σας γιατί μπορεί να έχουν κρυφές βλέψεις..

Καρκίνος

Με τη Νέα σελήνη στο Ζυγό να γίνεται στον 4ο σας οίκο θα προβληματιστείτε με θέματα οικογένειας  αλλά και κάποια εμπόδια που μπορεί να προκύψει σε κάποια νέα αρχή που θα θέλετε να κάνετε.. Επίσης μπορεί να σας δυσκολέψουν και επαγγελματικά θέματα και κάποιες εντάσεις και καθυστερήσεις που αφορούν αυτό το τομέα…Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην δράσετε παρορμητικά..

Λέων

Οι Λέοντες σήμερα με τη Νέα σελήνη στο Ζυγό μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα με το κοντινό σας περιβάλλον, γείτονες ή αδέλφια και μπορεί να έχετε αρκετές δυσκολίες που θα σας απογοητεύουν λίγο αλλά θα καταφέρετε να τις διαχειριστείτε.. Επίσης προσέχετε τις μετακινήσεις σας αλλά και το μεταφορικό σας μέσο καθώς και κάποιες επιθετικές συμπεριφορές..

Παρθένος

Οι Παρθένοι με την Νέα Σελήνη σήμερα θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας θέματα αλλά και τον τρόπο που θα τα χειριστείτε  ώστε να μην σας δυσκολέψουν.. Προσέχετε όμως κάποιες νέες συνεργασίες τώρα και έχετε το νου σας στις εξαπατήσεις..

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα γίνει στο ζώδιό σας και μπορεί να θελήσετε να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποια συνεργασία αλλά θα υπάρξουν αρκετά εμπόδια αλλά και επιθέσεις από συνεργάτες που θα περιορίσουν και κάποιους οικονομικούς στόχους σας… Μείνετε ήρεμοι και μην δράσετε παρορμητικά γιατί δεν είναι και η πιο κατάλληλη περίοδος..

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/10/2020), η Νέα Σελήνη στο Ζυγό ίσως σας κάνει να έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να δώσετε λύσεις σε κάποια θέματα από το παρελθόν σε συνεργασίες αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο αφού κάποιες εντάσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον ή την καθημερινότητά σας δεν θα σας αφήσουν να ηρεμήσετε.. Προσέχετε την υγεία σας σωματική και ψυχολογική..

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα φέρει δυσκολίες σε σχέση με φίλους, ομάδες αλλά και κάποιους στόχους που μπορεί να έχετε με κάποια φιλική συνεργασία  που  θα έχετε αρκετά εμπόδια και καθυστερήσεις.. Προσέχετε τα οικονομικά σας και μην τα εμπλέξετε με το φιλικό σας περιβάλλον..

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι με τη Νέα Σελήνη ίσως να θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία σε ένα επαγγελματικό επίπεδο αλλά θα είναι δύσκολο να συμφωνήσετε ίσως λόγω της δικής σας συμπεριφοράς αλλά και κάποια εμπόδια από την οικογένεια.. Προσέχετε πως θα συμπεριφερθείτε και μην δράσετε παρορμητικά..

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/10/2020), με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών ,θέματα ταξιδιών στο εξωτερικό και ίσως νομικά θέματα που θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσετε και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.. μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις καθώς και κάποια ψυχολογική κούραση αλλά θα μπορέσετε να τα καταφέρετε..

Ιχθύς

Η Νέα σελήνη για εσάς θα γίνει στον 8ο σας οίκο και ίσως σας γίνει μια προσφορά για μια νέα οικονομική διευθέτηση αλλά θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να αντεπεξέλθετε οικονομικά και να καταφέρετε τους στόχους σας.. προσέχετε πως θα το χειριστείτε αλλά έχετε το νου σας και σε εξαπατήσεις..

Το… μάλλινο ψωμί και πώς μπορείτε να το φτιάξετε και εσείς στο σπίτι

Το όνομα του μπορεί να μην είναι πολύ δελεαστικό και μάλλον περισσότερο παραπλανητικά λειτουργεί. Ωστόσο, μόλις βρεθείτε μπροστά σε μία από τις εκατοντάδες φωτογραφίες αυτού του ξεχωριστού ψωμιού, που κυκλοφορούν στα social media θα καταλάβετε γιατί έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή food trends τελευταία. Το wool roll bread, το ψωμί δηλαδή που το […]

Μανιτάρια, η πρωτεΐνη της νηστείας!

Τα λευκά μανιτάρια σαμπινιόν είναι τα μανιτάρια που καλλιεργούνται σε μεγαλύτερη ποσότητα από οποιοδήποτε άλλο μανιτάρι παγκοσμίως. Αποτελούν μια πολύ θρεπτική και υγιεινή επιλογή, αφού ένα φλιτζάνι μανιτάρια σαμπιγιόν (96 γρ.) περιέχει 3 γρ. πρωτεϊνών, καθόλου λιπαρά, ενώ καλύπτει τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη της Bιταμίνης D κατά 33%, του Σεληνίου κατά 16%, του Φωσφόρου κατά […]

Τρίτη και 13

Δεισιδαιμονία που απαντάται στους Έλληνες και τους Ισπανόφωνους λαούς. Γενικώς, η Τρίτη θεωρείται αποφράς ημέρα, δηλαδή γρουσούζικη και επικίνδυνη για τους λαούς αυτούς. Όταν συμπίπτει Τρίτη και 13, οι προληπτικοί τη θεωρούν πολύ άτυχη και επικίνδυνη ημέρα. Για τους υπόλοιπους λαούς η γρουσούζικη ημέρα είναι η Παρασκευή και 13. Οι Ισπανόφωνοι εκφράζουν την ημέρα με την […]

Κατηγορίες:ΖώδιαΕτικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: