Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (15/10/2020)

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/10/2020), η Σελήνη σήμερα μέχρι τις 09/00 περίπου το πρωί θα βρίσκεται στην Παρθένο σε κενό πορείας και καλύτερα θα ήταν μέχρι εκείνη την ώρα μην κάνετε συζητήσεις στη δουλειά.. Μετά θα περάσει στο Ζυγό και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα συνεργασιών στη δουλειά αλλά θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στον τρόπο χειρισμού γιατί μπορεί να προκύψουν εντάσεις..

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι αντιμετωπίζετε θέματα στα επαγγελματικά σας και στις συνεργασίες σας… Σήμερα με τη Σελήνη στον 6ο σας οίκο μπορεί να κάνετε κάποια συζήτηση με κάποιο συνεργάτη ή ένα κοντινό σας πρόσωπο που θα πάρετε τις συμβουλές του..

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι με τη Σελήνη στο Ζυγό μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια δημιουργικά σχέδια σήμερα ή με τα χόμπυ σας που τον τελευταίο καιρό μπορεί να έχουν κάποιες καθυστερήσεις και δεν υπάρχει αποτέλεσμα ..Εσείς θα το αντιμετωπίσετε εξισορροπημένα μιας και η Σελήνη θα κάνει τρίγωνο με το ζώδιό σας και μάλλον θα μάθετε τις εντάσεις τρίτων.. αλλά μπορεί να σας απασχολήσουν και κάποια οικονομικά ζητήματα..

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι σήμερα με τη σελήνη στο Ζυγό μετά τις 9/00 θα σας απασχολήσουν θέματα σπιτιού και ίσως να σκέφτεστε τρόπους που θα μπορέσετε να το ομορφύνετε.. Γενικότερα μπορείτε να κάνετε σχέδια αλλά θα είναι δύσκολο να τα κάνετε πραγματικότητα..

Λέων

Με τη Σελήνη στο Ζυγό μετά τις 09/00 το πρωί θα σας απασχολήσουν θέματα μετακινήσεων ή με το κοντινό σας περιβάλλον ακόμη και με τα αδέλφια σας που θα έχετε τη διάθεση να τα εναρμονίσετε.. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνετε κινήσεις τώρα και να περιμένετε αρκετά..

Παρθένος

Με τη Σελήνη στο Ζυγό θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα σήμερα και θα έχετε τη διάθεση να ψάξετε να βρείτε τρόπους να βρείτε νέες πηγές ή κάποιες λύσεις.. Μπορείτε να σκεφτείτε αλλά να μην κάνετε κινήσεις σήμερα και κάνετε υπομονή..

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας θα έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να έχετε την πρόθεση να εναρμονίσετε τις βασικούς τομείς της ζωής σας και θα πρέπει αλλά θα είναι δύσκολο να βρείτε ισορροπίες…

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/10/2020), η Σελήνη στο Ζυγό για εσάς τους Σκορπιούς θα βρίσκεται στον 12ο σας οίκο και ίσως σας  απασχολήσουν μέσα σας κάποια θέματα μέσα στην καθημερινότητά σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να σας προκαλέσουν ένταση  και να προσέχετε στην οδήγηση…

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο Ζυγό θα ασχοληθείτε με φίλους και οικονομικά και ίσως να κάνετε κάποια σχέδια αλλά μάλλον θα είναι δύσκολο να τα καταφέρετε σήμερα και καλύτερα θα ήταν να μην κάνετε κινήσεις σημαντικές..

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο Ζυγό θα ρίξει περισσότερο βάρος στον επαγγελματικό σας τομέα και πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι κι ότι στερείστε χρόνο από την οικογένειά σας.. Κάνετε υπομονή και μην δημιουργείτε ένταση…

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (15/10/2020), οι Υδροχόοι θα ασχοληθείτε με θέματα ταξιδιών, σπουδών αλλά και με νομικά και μπορείτε να κάνετε σήμερα μια αναγνώριση ή να πάρετε κάποιες πληροφορίες αλλά χωρίς να υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις  και κάτι μπορεί να σας αγχώσει.. Κάνετε υπομονή και αφήστε ένα μεγάλο διάστημα να περάσει για να κάνετε κινήσεις…

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στον 8ο σας οίκο θα ασχοληθείτε με οφειλές που έχετε και ίσως θα θελήσετε να βρείτε τρόπους για να εξισορροπήσετε τα οικονομικά σας αλλά μάλλον οι προοπτικές για σήμερα δεν θα είναι και τόσο αισιόδοξες και θα πρέπει να κάνετε υπομονή προσπαθώντας όσο μπορείτε να μειώσετε τα έξοδά σας…

Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Καρδίτσα και Νότιο Πήλιο – Σε ποιες περιοχές χιόνισε

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία από το πρωί του Σαββάτου (20.2.24), ενώ πλημμύρισαν δρόμοι στην Καρδίτσα και το Πήλιο. Σημειώθηκαν ακόμα και χιονοπτώσεις σε ορεινές περιοχές στη Φθιώτιδα, την Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία.

Συνεχίστε την ανάγνωση Καιρός: Πλημμύρισαν οι δρόμοι σε Καρδίτσα και Νότιο Πήλιο – Σε ποιες περιοχές χιόνισε

Ντουμπάι: Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή

Μία καταρρακτώδης βροχή στο Ντουμπάι στάθηκε ικανή να δούμε εικόνες χάους και καταστροφής. Ήταν πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να εγκαταλείψουν τη χώρα, την ώρα που οι εκτεταμένες πλημμύρες συνέχισαν να κατακλύζουν την πόλη.

Συνεχίστε την ανάγνωση Ντουμπάι: Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή

Σχολιάστε