Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/10/2020)


Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/10/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/10/2020), αποφασισμένοι να δώσετε την μάχη σας και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε, με απότομο και επαναστατικό τρόπο. Σας απασχολεί πάρα πολύ η εξέλιξη της δουλειάς, όπου τις επόμενες μέρες, θα έχετε αποκαλύψεις. Τότε πια αποφασίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, ώστε να κυλήσουν ομαλά τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Οικονομικά, διάστημα με απώλειες και απρόβλεπτα έξοδα.

Ταύρος

Πολλές αλήθειες πρόκειται να βγουν στο φως, που σε μερικές περιπτώσεις θα προκαλέσουν αναστάτωση. Μάλιστα, αρκετοί από εσάς θα σκεφτούν ή θα βιώσουν έναν χωρισμό. Έξοδα για τροχοφόρο ή κάποιο παιδί, ακόμη και κατοικίδιο, προκύπτει ξαφνικά. Στα επαγγελματικά υπάρχει μια αισθητή βελτίωση, αρκεί να διατηρήσετε τις καλές συνθήκες και να παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι

Με σοβαρότητα αντιμετωπίζετε τα αισθηματικά σας, ακόμη κι αν δεν έχετε προσδιορίσει ουσιαστικά την σχέση σας. Φιλικά άτομα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία ενός δεσμού, ακόμη και σε θέμα συμφιλίωσης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, επειδή κάτι θα πάει στραβά. Δυστυχώς, κάτι που περιμένατε θα ανατραπεί.

Καρκίνος

Οι αλλαγές και οι ανατροπές που αντιμετωπίσατε στα ερωτικά, σας αναγκάζουν να επιβάλλετε «βέτο». Η σκληρότητα που θα δείξετε είναι μάλλον άγνωστη για όσους σας θεωρούσαν «ηπίων τόνων». Μοιραίες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο με άτομα από το παρελθόν. Αρκετή κούραση και πισωγυρίσματα στη δουλειά. Καθυστερήσεις σε οικονομική εξέλιξη αλλά και αναποδιές στην εργασία, σας έκαναν να χάσετε την υπομονή σας.

Λέων

Με κόπο και επανεξέταση κινείστε όλο το διάστημα, για το αν πρέπει να είστε σε μια σχέση ή αν τελικά θα γίνει κάποια δέσμευση, ώστε να ξεφύγετε από την μονοτονία της μοναξιάς. Γρήγορες εξελίξεις και μια περίεργη ταχύτητα αναπτύσσεται αυτόν τον καιρό. Η μεγάλη βιασύνη όμως, μπορεί να φέρει λάθη και εκνευρισμούς. Μπορείτε να προτείνετε τις ιδέες σας, χωρίς «στόμφο», γιατί καραδοκούν αντίπαλοι. Απότομο κέρδος και απώλεια μαζί.

Παρθένος

Πιέζεστε πάρα πολύ και δέχεστε άσχημη κριτική για τις κινήσεις σας. Η αλήθεια είναι πως οι εξελίξεις είναι περίεργες και δεν είναι λίγοι που «φλερτάρουν» με την μοναξιά. Οι σχέσεις σας περνούν κρίση. Τα πάντα, καλά και κακά, προτερήματα και ελαττώματα, μπαίνουν στο «μικροσκόπιο». Μια αποκάλυψη στα επαγγελματικά, θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Θα βρεθείτε εκτεθειμένοι και θα χαρακτηριστείτε ίσως αναξιόπιστοι.

Ζυγός

Τα ερωτηματικά που είχατε, τώρα αρχίζουν να απομακρύνονται, καθώς ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο. Η ευάλωτη φύση σας, είναι πιθανόν να σας «εμπλέξει» σε απρόβλεπτες καταστάσεις, τουλάχιστον όμως δεν θα είναι τόσο «βαριές» όσο πριν. Σε μια σταθερή και αργή εξέλιξη τα επαγγελματικά σας. Μην γελιέστε όμως πως τίποτα δεν πρόκειται να κυλήσει. Αντίθετα, με σκληρή και ασταμάτητη δουλειά, θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/10/2020), απευθυνόμαστε σε μια τρυφερή και ευαίσθητη περίοδο. Ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Ευτυχώς θα βιώσετε όμορφες στιγμές, ίσως όχι με μεγάλη ένταση, αλλά θα είναι ικανοποιητική. Συναισθηματική ισορροπία είναι το «μότο» της ημέρας. Φροντίστε να μην τραβήξετε το σχοινί στις συνεργασίες, γιατί αυτό ακριβώς θέλουν. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Στα οικονομικά, μετά από περίοδο καθυστερήσεων, κάτι αρχίζει να «αχνοφαίνεται» καλό.

Τοξότης

Μπαίνετε στο «τριπάκι» της σταθερής διεκδίκησης. Θα δεχτείτε ένα είδος κτητικότητας με λίγο έντονο τρόπο. Μάλιστα μερικοί θα ζήσετε ένα «μπαράζ» ζηλοτυπίας, χωρίς πρακτικά να υπάρχει λόγος. Κόπος, κούραση, απαιτήσεις, αλλά σωρό οι προτάσεις. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα να μην πέσετε σε παγίδα, οι γεννημένοι το δεύτερο 10ήμερο. Μεθοδικότητα και οργάνωση στα οικονομικά σας, φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Αρχίζει δράση και έντονη σεξουαλικότητα. Δεν θα λείψουν βέβαια οι διενέξεις με το ταίρι σας, αλλά θα βρεθεί η «χρυσή τομή». Απαιτείται και ιδιαίτερη κοινωνικότητα φυσικά, που θα σας κάνει να νιώσετε λίγο έξω από το πρόγραμμα σας. Ξαφνικές προτάσεις από το πουθενά, σας ξυπνάνε απότομα. Οι προοπτικές είναι σταθερές, αλλά και η απόδοση σημαντική. Μπορείτε να περιμένετε κάτι πιο σίγουρο.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/10/2020), κάποιες αποκαλύψεις, σας φέρνουν σε σύγκρουση με φιλικά πρόσωπα, που ήθελαν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα σε σχέση. Φασαρίες και εντάσεις από ανταγωνιστές στον τομέα της δουλειάς. Όσοι εποφθαλμιούν στην θέση σας ή τα συμφέροντα σας, θα είναι επιθετικοί και θα βρίσκουν παντού λάθη. Προστατευτείτε και μην εμπιστεύεστε λάθος άτομα.

Ιχθύς

Έρχονται κρυφές πτυχές στο φως, με τρόπο εκρηκτικό. Οι αποκαλύψεις αυτές, αν αφορούν εσάς, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν όμως αναφερόμαστε σε άτομα που λειτούργησαν ύπουλα, τότε αυτό θα κινηθεί προς όφελος σας. Θα εκπλαγείτε από μια ερωτική εξομολόγηση. Πλησιάζει το διάστημα που θα «τρέξουν» τα επαγγελματικά σας. Μετά από αρκετούς μήνες, θα γελάσει λίγο το χειλάκι σας.

Μήπως κόβεις κι εσύ λάθος το ψωμί;

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπά το internet περισσότερο από το να μας υποδεικνύει τον σωστό τρόπο να κάνουμε καθημερινές δουλειές του σπιτιού, που όπως φαίνεται εδώ και χρόνια κάνουμε λάθος. Η τελευταία γνώση που αποκομίσαμε είναι η σωστή τεχνική κοψίματος του ψωμιού, η οποία φαίνεται στη φωτογραφία από κάτω (το ψωμί κοιτάμε όχι τους κοιλιακούς!) Πιο […]

Λιανεμπόριο: Ανοίγει κανονικά, αλλά με αποστάσεις και sms

Με τήρηση των υγειονομικών κανόνων θα ανοίξουν από τη Δευτέρα τα εμπορικά καταστήματα – Click away μόνο στις «κόκκινες» περιοχές – Προς άνοιγμα και τα εμπορικά κέντρα στις «πράσινες» περιοχές – Ανοίγουν οι εκκλησίες από τις 24 Ιανουαρίου Το καθολικό άνοιγμα των καταστημάτων του λιανικού εμπορίου χωρίς click away και click inside αποφασίζει η κυβέρνηση, έπειτα απ’ τη σχετική εισήγηση που […]

3 vegan τυριά που θα φτιάξετε μόνοι σας

Είστε χορτοφάγοι, vegan, νηστεύετε και δεν θέλετε να στερείστε ποικιλίας ή απλά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό; Τα χορτοφαγικά τυριά, φτιαγμένα από ξηρούς καρπούς, είναι αυτό που χρειάζεστε. Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα φτιάξετε εύκολα και στο σπίτι. Εμείς σας έχουμε 3 vegan συνταγές που θα σας ενθουσιάσουν. Ρικότα Υλικά1 φλιτζάνι κάσιους ωμά (140γρ.), μουσκεμένα αποβραδίς60ml κρέμα καρύδας3-4 […]

Κατηγορίες:ΖώδιαΕτικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: