Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/10/2020)

στις

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (5/10/2020):

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/10/2020), αποφασισμένοι να δώσετε την μάχη σας και να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε, με απότομο και επαναστατικό τρόπο. Σας απασχολεί πάρα πολύ η εξέλιξη της δουλειάς, όπου τις επόμενες μέρες, θα έχετε αποκαλύψεις. Τότε πια αποφασίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, ώστε να κυλήσουν ομαλά τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Οικονομικά, διάστημα με απώλειες και απρόβλεπτα έξοδα.

Ταύρος

Πολλές αλήθειες πρόκειται να βγουν στο φως, που σε μερικές περιπτώσεις θα προκαλέσουν αναστάτωση. Μάλιστα, αρκετοί από εσάς θα σκεφτούν ή θα βιώσουν έναν χωρισμό. Έξοδα για τροχοφόρο ή κάποιο παιδί, ακόμη και κατοικίδιο, προκύπτει ξαφνικά. Στα επαγγελματικά υπάρχει μια αισθητή βελτίωση, αρκεί να διατηρήσετε τις καλές συνθήκες και να παραμείνετε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Δίδυμοι

Με σοβαρότητα αντιμετωπίζετε τα αισθηματικά σας, ακόμη κι αν δεν έχετε προσδιορίσει ουσιαστικά την σχέση σας. Φιλικά άτομα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία ενός δεσμού, ακόμη και σε θέμα συμφιλίωσης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στον οικονομικό τομέα, πρέπει να είστε σε ετοιμότητα, επειδή κάτι θα πάει στραβά. Δυστυχώς, κάτι που περιμένατε θα ανατραπεί.

Καρκίνος

Οι αλλαγές και οι ανατροπές που αντιμετωπίσατε στα ερωτικά, σας αναγκάζουν να επιβάλλετε «βέτο». Η σκληρότητα που θα δείξετε είναι μάλλον άγνωστη για όσους σας θεωρούσαν «ηπίων τόνων». Μοιραίες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο με άτομα από το παρελθόν. Αρκετή κούραση και πισωγυρίσματα στη δουλειά. Καθυστερήσεις σε οικονομική εξέλιξη αλλά και αναποδιές στην εργασία, σας έκαναν να χάσετε την υπομονή σας.

Λέων

Με κόπο και επανεξέταση κινείστε όλο το διάστημα, για το αν πρέπει να είστε σε μια σχέση ή αν τελικά θα γίνει κάποια δέσμευση, ώστε να ξεφύγετε από την μονοτονία της μοναξιάς. Γρήγορες εξελίξεις και μια περίεργη ταχύτητα αναπτύσσεται αυτόν τον καιρό. Η μεγάλη βιασύνη όμως, μπορεί να φέρει λάθη και εκνευρισμούς. Μπορείτε να προτείνετε τις ιδέες σας, χωρίς «στόμφο», γιατί καραδοκούν αντίπαλοι. Απότομο κέρδος και απώλεια μαζί.

Παρθένος

Πιέζεστε πάρα πολύ και δέχεστε άσχημη κριτική για τις κινήσεις σας. Η αλήθεια είναι πως οι εξελίξεις είναι περίεργες και δεν είναι λίγοι που «φλερτάρουν» με την μοναξιά. Οι σχέσεις σας περνούν κρίση. Τα πάντα, καλά και κακά, προτερήματα και ελαττώματα, μπαίνουν στο «μικροσκόπιο». Μια αποκάλυψη στα επαγγελματικά, θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Θα βρεθείτε εκτεθειμένοι και θα χαρακτηριστείτε ίσως αναξιόπιστοι.

Ζυγός

Τα ερωτηματικά που είχατε, τώρα αρχίζουν να απομακρύνονται, καθώς ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο. Η ευάλωτη φύση σας, είναι πιθανόν να σας «εμπλέξει» σε απρόβλεπτες καταστάσεις, τουλάχιστον όμως δεν θα είναι τόσο «βαριές» όσο πριν. Σε μια σταθερή και αργή εξέλιξη τα επαγγελματικά σας. Μην γελιέστε όμως πως τίποτα δεν πρόκειται να κυλήσει. Αντίθετα, με σκληρή και ασταμάτητη δουλειά, θα δείτε σημαντικά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/10/2020), απευθυνόμαστε σε μια τρυφερή και ευαίσθητη περίοδο. Ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Ευτυχώς θα βιώσετε όμορφες στιγμές, ίσως όχι με μεγάλη ένταση, αλλά θα είναι ικανοποιητική. Συναισθηματική ισορροπία είναι το «μότο» της ημέρας. Φροντίστε να μην τραβήξετε το σχοινί στις συνεργασίες, γιατί αυτό ακριβώς θέλουν. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Στα οικονομικά, μετά από περίοδο καθυστερήσεων, κάτι αρχίζει να «αχνοφαίνεται» καλό.

Τοξότης

Μπαίνετε στο «τριπάκι» της σταθερής διεκδίκησης. Θα δεχτείτε ένα είδος κτητικότητας με λίγο έντονο τρόπο. Μάλιστα μερικοί θα ζήσετε ένα «μπαράζ» ζηλοτυπίας, χωρίς πρακτικά να υπάρχει λόγος. Κόπος, κούραση, απαιτήσεις, αλλά σωρό οι προτάσεις. Έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα να μην πέσετε σε παγίδα, οι γεννημένοι το δεύτερο 10ήμερο. Μεθοδικότητα και οργάνωση στα οικονομικά σας, φέρνουν θετικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Αρχίζει δράση και έντονη σεξουαλικότητα. Δεν θα λείψουν βέβαια οι διενέξεις με το ταίρι σας, αλλά θα βρεθεί η «χρυσή τομή». Απαιτείται και ιδιαίτερη κοινωνικότητα φυσικά, που θα σας κάνει να νιώσετε λίγο έξω από το πρόγραμμα σας. Ξαφνικές προτάσεις από το πουθενά, σας ξυπνάνε απότομα. Οι προοπτικές είναι σταθερές, αλλά και η απόδοση σημαντική. Μπορείτε να περιμένετε κάτι πιο σίγουρο.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (5/10/2020), κάποιες αποκαλύψεις, σας φέρνουν σε σύγκρουση με φιλικά πρόσωπα, που ήθελαν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα σε σχέση. Φασαρίες και εντάσεις από ανταγωνιστές στον τομέα της δουλειάς. Όσοι εποφθαλμιούν στην θέση σας ή τα συμφέροντα σας, θα είναι επιθετικοί και θα βρίσκουν παντού λάθη. Προστατευτείτε και μην εμπιστεύεστε λάθος άτομα.

Ιχθύς

Έρχονται κρυφές πτυχές στο φως, με τρόπο εκρηκτικό. Οι αποκαλύψεις αυτές, αν αφορούν εσάς, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα. Αν όμως αναφερόμαστε σε άτομα που λειτούργησαν ύπουλα, τότε αυτό θα κινηθεί προς όφελος σας. Θα εκπλαγείτε από μια ερωτική εξομολόγηση. Πλησιάζει το διάστημα που θα «τρέξουν» τα επαγγελματικά σας. Μετά από αρκετούς μήνες, θα γελάσει λίγο το χειλάκι σας.

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν. Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον…

Ρονάλντο: Παραιτήθηκε από την αμοιβή της Βαγιαδολίδ, μετά την οικονομική ζημιά του συλλόγου

Ο πρώην επιθετικός της Βραζιλίας, Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, παραιτήθηκε από την αμοιβή του αφού ο σύλλογος έκλεισε την οικονομική χρονιά με ζημιές άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Με ανακοίνωσή της, η ισπανική ομάδα, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων της, ανέφερε αρνητικό ισοζύγιο λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19 και του υποβιβασμού…

Πανελλαδικές 2023: Από σήμερα η υποβολή δήλωσης για συμμετοχή στις εξετάσεις

Όσοι υποψήφιοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2023 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές, όπως προβλέπεται από την νομοθεσία. Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s