Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/9/2020)

στις

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/9/2020), μην πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις, προκειμένου να προωθήσετε τα θέματα ή τις απαιτήσεις σας, είτε απέναντι στους δικούς σας ανθρώπους, είτε απέναντι σε προϊστάμενους και συνεργάτες σας, ακόμα και αν σας έχουν τάξει ή υποσχεθεί πως θα το έκαναν. Ούτως ή άλλως την εποχή αυτή θα έχετε πολλές καθυστερήσεις στις εξελίξεις που περιμένετε, λόγο της χρονικής στιγμής. Έτσι εάν φανείτε έντονη δεν αποκλείεται να σας ακυρώσουν ορισμένες συμφωνίες, ιδίως εάν κρίνουν ότι δεν είναι ομαλή η συνεργασία σας. Αφήστε να περάσει αν γίνεται όλη η εβδομάδα αυτή και μετά δείτε ποιες επαφές θα κάνετε για να προχωρήσουν τα σχέδιά σας.

Ταύρος

Μία είδηση, ένα νέο ή μια εξέλιξη που περιμένατε καιρό, έρχεται σήμερα και σας δείχνει, ότι τελικά δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένατε. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα, δεν αποκλείεται τα αποτελέσματα, να είναι ακριβώς τα αντίθετα. Αυτό συμβαίνει γιατί ακολουθείτε συμβατικές στρατηγικές, τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων. Αναδιπλωθείτε και επεξεργαστείτε από την αρχή τις τακτικές που ακολουθείτε, με περισσότερο δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Δείξτε στους φίλους τους συνεργάτες αλλά και στους δικούς σας ανθρώπους, ένα άλλο πρόσωπο από το αναμενόμενο.

Δίδυμοι

Είναι ανώριμο έως και παιδιάστικο, να επιρρίπτετε  τις ευθύνες στους δικούς σας ανθρώπους, ή σε εκείνους που παλεύετε από κοινού ζητήματα καθημερινότητας, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν σωστά, ή με τους τρόπους που υπολογίζατε. Στους καιρούς που ζούμε που η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια, δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, ακόμα και αν θέλαμε να είμαστε απολύτως συνεπείς, εκ των πραγμάτων θα συναντούσαμε ανυπέρβλητες δυσκολίες. Άρα υπάρχει η πιθανότητα, ούτε εσείς να φταίτε, ούτε και οι άνθρωποι που σε καθημερινό επίπεδο σχετίζεστε. Μην αντιδράτε λοιπόν με ευκολία σε κάτι τέτοιο.

Καρκίνος

Υπάρχει μια παροιμία που λέει, ότι όποιος ψάχνει στο τέλος βρίσκει. Τις ημέρες αυτές, μπορεί να ανακαλύψετε, ένα παρασκήνιο που δρούσε χωρίς να το γνωρίζετε στον εργασιακό σας χώρο, ή στο φιλικό σας κύκλο και ήταν η αιτία, που μερικά σχέδια στόχοι ή φιλοδοξίες σας καθυστερούν να δούνε εξέλιξη. Όπως και να έχει το πράγμα, μπορεί να απογοητευτείτε μεν από κάποιους ανθρώπους που τους εμπιστευόσασταν αλλά καλό θα ήταν προς το παρόν να μην κάνετε θέμα. Δώστε χρόνο στο χρόνο και θα σας αποκαλύψει κι άλλες παραμέτρους που οδηγήθηκαν στη δημιουργία του παρασκηνίου.

Λέων

Μία συζήτηση, ή μια ιντριγκαδόρικη  παραίνεση από κάποιο συνάδελφο ή φίλο σας, μπορεί να σας κάνει σήμερα στη διαδικασία, να επανεξετάσετε μία σχέση σας, με έναν άνθρωπο που έχετε στενές σχέσεις, κάτι που τελευταία, δεν το βλέπουν ορισμένοι με καλό μάτι. Καλό θα ήταν όμως, από ότι ακούτε το διάστημα αυτό, να πιστεύετε τα μισά, αφού κάποια θα βασίζονται σε ανυπόστατες φήμες. Σε μια άλλη περίπτωση, βάλλονται οι συμμαχίες σας από εξωγενείς παράγοντες και θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε και τι δηλώνετε γενικότερα, αφού μπορεί να παραποιηθούν ή να παρερμηνευτούν.

Παρθένος

Χρειάζεται μερικές φορές να κάνετε τον ακροατή, από το να πείτε την άποψή σας, σε ένα περιβάλλον, όπου μάλλον σήμερα θα επικρατεί το άγχος και η ένταση. Ίσως μάλιστα εάν δώσετε χώρο και χρόνο σε κάποιο φίλο ή συνεργάτη σας, να μάθετε πράγματα που αγνοούσατε και συνέβαιναν στο εργασιακό σας περιβάλλον ή σε κάποιο τυχόν κύκλο ανθρώπων που δραστηριοποιείστε ή κινείστε, που αγνοούσατε για καιρό. Μην αντιδράσετε σε τίποτα ακόμα και αν πέσετε από τα σύννεφα. Οι αποκαλύψεις θα έχουν και συνέχεια τις ημέρες που ακολουθούν. Προς το παρόν μη δείξετε καμία συναισθηματική αντίδραση.

Ζυγός

Στο τι λέτε, πως το λέτε και που το λέτε, καλό θα ήταν να προσέχετε τον τρόπο που θα διατυπώνετε την άποψή σας, ή να χαμηλώνετε τον τόνο της φωνής σας, όταν η συζήτηση μπορεί να σας προκαλέσει ένταση. Τις ημέρες αυτές, βάλλονται εκ των καταστάσεων οι ισορροπίες των διαπροσωπικών σας σχέσεων αλλά και οι συναισθηματικές σας ισορροπίες, όταν διαπιστώνετε ότι τα θέματα που θέλετε να προωθηθούν ή να εισακουστείτε, δεν εξελίσσονται με τον τρόπο που θα θέλατε, καλό θα ήταν να κάνετε ένα βήμα πίσω, για να καταλάβετε τους λόγους που συμβαίνει αυτό. Μην πιέζετε τα πράγματα.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/9/2020), είναι τόσα πολλά αυτά που χρειάζεται να διεκπεραιώσετε και κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν και δε σας δίνουν και πολλά χρονικά περιθώρια, που πραγματικά συναισθηματικά, έχετε πιεστεί και καταπιεστεί. Όμως κρατήστε ένα μέτρο σε όλα όσα σας επηρεάζουν και μην δίνετε σημασία, σε όσα ακούτε τις ημέρες αυτές, ικανά να σας δημιουργούν, επιπλέον ανασφάλειες. Σε μια δεύτερη φάση, προσπαθήστε να μη μεταφέρετε στο σπίτι το σύντροφό σας και στην οικογένεια, την ένταση που περνάτε σε επίπεδο καθημερινότητας. Αυτό μπορεί να κλονίσει τις σοβαρές διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Τοξότης

Ότι κι αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε την επόμενη εβδομάδα, είτε αυτό είναι η αρχή μιας συνεργασίας, η επένδυση κάποιων χρημάτων για ένα σκοπό που είναι συνυφασμένος με τα οικονομικά σας συμφέροντα, ή οτιδήποτε κι αν θέλετε να ακολουθήστε εάν εμπεριέχει ρίσκο, χρειάζεται πολύ προσοχή. Δεν αποκλείεται τα πράγματα να μην εξελιχθούν, όπως τα υπολογίζατε και να βγείτε οι χαμένοι από μια τέτοια υπόθεση. Λίγο αργότερα η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και θα σας δώσει τις προϋποθέσεις να επιχειρήσετε ότι έχετε τώρα στο μυαλό σας. Δώστε χρόνο στο χρόνο εάν το μπορείτε.

Αιγόκερως

Μπορεί κανονικά η ημέρα αυτή, να έπρεπε να έχει πιο χαλαρές κουβέντες και ανεμελιά, φαίνεται όμως ότι τόσο σε εσάς όσο και στους γύρω σας, θα επικρατήσει η ευερεθιστότητα και ο εκνευρισμός. Μήπως λοιπόν θα ήταν καλύτερο να αποστασιοποιηθείτε από μια τέτοια έκρυθμη ατμόσφαιρα, από το να συμμετέχετε ή εσείς να ρίξετε λάδι στη φωτιά; Το διάστημα αυτό κάποιες σημαντικές για τη ζωή σας σχέσεις θα δοκιμαστούν ως προς την ανθεκτικότητά τους στα δύσκολα όπου κάποιες από αυτές, ίσως κλονιστούν από σοβαρές ρήξεις. Με συναισθηματικό παρορμητισμό, μην ξεκινάτε συζητήσεις δύσκολες.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/9/2020), μπορεί να βιάζεστε να κλείσετε μια συνεργασία ή να προχωρήσετε σε ένα πρότζεκτ πολλά υποσχόμενο και σε ότι αφορά τις οικονομικές σας απολαβές, όμως καλό θα ήτα τις ημέρες αυτές, να μην πιέσετε ανθρώπους και καταστάσεις που σχετίζονται με τις παραπάνω υποθέσεις, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να σας ακυρώσουν αυτά που είχατε συμφωνήσει. Ένα πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, μάλλον λόγω των πιέσεων που έχει δεχτεί, ίσως ξεσπάσει το θυμό του σε εσάς. Κάντε υπομονή, κρίση είναι θα περάσει. Άλλωστε όλοι έχουμε την τάση να ξεσπάμε στους κοντινούς μας ανθρώπους.

Ιχθύς

Μπορεί οι καιροί να φαντάζουν δύσκολοι για να κάνει κανείς καινούργια ξεκινήματα, όμως εσείς επειδή είστε οι ευνοημένοι της εποχής, τώρα θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Κι αυτό γιατί πάντα και σε οποιεσδήποτε συνθήκες ξέρετε να ονειρεύεστε πράγματα που οι άλλοι μπορεί να τα θεωρούν και ουτοπικά. Όμως τις ημέρες αυτές, προσέξτε εκείνα που μπορεί να ακούσετε σαν ιδέες και να σας ενθουσιάσουν τόσο ώστε να θελήσετε να τα ακολουθήσετε, αφού, υπάρχει ισχυρή η πιθανότητα να ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Αυτό άλλωστε θα σας το δείξει ο χρόνος.

Πηγή: Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/9/2020) | Αναλυτικές προβλέψεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s