Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/9/2020) | Αναλυτικές προβλέψεις


Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/9/2020), μπορεί η καθημερινότητά σας να έχει μερικές φορές κάποιες απαιτήσεις που να μην είναι ανθρωπίνως δυνατόν να καλυφθούν, μπορεί στους χώρους που εργάζεστε να επικρατεί ένα παρασκήνιο, πράγμα που καλό θα ήταν να παραμείνετε αμέτοχοι σε ότι λέγεται, μπορεί ορισμένοι άνθρωποι να σας βλέπουν ανταγωνιστικά και να βάζουν λόγια για σας, τίποτα όμως δεν μπορεί να σταματήσει, μια ανοδική πορεία, στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, όπου εκεί, τα ταλέντα οι ικανότητες και οι δεξιότητές σας θα αναγνωριστούν. Για το λόγο αυτό, μείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας.

Ταύρος

Μία ευχάριστη είδηση για τη θετική εξέλιξη ενός θέματος που αν είστε γονείς, θα αφορά κάποιο παιδί σας, ή σε μια άλλη περίπτωση, ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα προωθηθεί εκεί που θέλετε και ζητάτε υποστήριξη, κάνουν την ημέρα αυτή, να είναι μια από τις πιο τυχερές μέρες του χρόνου για εσάς. Μία ημέρα που θα σας γεμίσει αισιοδοξία και την πεποίθηση, ότι κάποια πράγματα που εξελίσσονταν με ρυθμούς χελώνας, τώρα επιτέλους βρίσκουν το δρόμο τους. Κυνηγήστε με κάθε τρόπο το όνειρό σας αγαπητοί φίλοι, αφού θα διαπιστώσετε τώρα, πως καμιά προσπάθεια από όσες κάνατε, δεν έπεσε στο κενό.

Δίδυμοι

Οι ημέρες αυτές, είναι εξαιρετικές στο να φτιάξετε τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας, να κάνετε επισκευές, ή να φτιάξετε πιο πρακτικό το χώρο που ζείτε εσείς και όσοι συμβιώνουν μαζί σας. Οι ημέρες είναι κατάλληλες στο να βρείτε αυτό που θέλετε, στην περίπτωση που ψάχνετε να νοικιάσετε ένα σπίτι, ακόμα και να αγοράσετε.  Σε μια άλλη περίπτωση, θα μπορέσετε να κάνετε έναν καλύτερο διακανονισμό, με την τράπεζα που έχετε πάρει δάνειο για την αγορά του σπιτιού σας. Είναι μια εποχή, όπου όλα θα περιστρέφονται γύρω από το χώρο που διαμένετε και μπορούν αν χρειάζεται να λυθούν με πρακτικές λύσεις.

Καρκίνος

Ούτως ή άλλως διαθέτετε πνεύμα πρακτικό και υπεύθυνο, όταν αναλαμβάνετε καινούργιες ευθύνες. Τις ημέρες αυτές, δεν αποκλείεται να σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Φαίνεται μάλιστα, ότι μία πρωτοβουλία, ανθρωπιστικού χαρακτήρα και η επίκληση που θα κάνετε στην ευαισθησία των άλλων, να σας καταστήσει άτομα με ιδιαίτερο ήθος και ανθρωπισμό και να προβληθεί έτσι άλλη μια σπουδαία πτυχή του χαρακτήρα σας. Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας και θα υποστηρίξουν με κάθε μέσο τις προσπάθειές σας, ενώ παράλληλα, διευρύνεται κι άλλο ο κοινωνικός και προσωπικός σας κύκλος.

Λέων

Όποια κι αν είναι τα επόμενα σχέδιά σας, οικονομικά ή επαγγελματικά, θα χρειαστεί να είστε περισσότερο στοχευμένοι, κάνοντας συζητήσεις συναντήσεις και επαφές, με τα άτομα εκείνα που πιστεύετε πως μπορούν αν σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Από το να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες, μέχρι αν αναζητήσετε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον, που να σας ταιριάζει και να ταιριάζει με τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Σε μια άλλη περίπτωση, εάν επιθυμείτε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας με ένα επιπλέον επιμίσθιο, ίσως να σας γίνει μία πρόταση να συνεργαστείτε σε ένα πρότζεκτ, που όμως θα έχει εφήμερο χαρακτήρα.

Παρθένος

Επανέρχονται με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις, κάποια σχέδια που κάνατε στο παρελθόν αλλά δε σας είχαν δοθεί οι δυνατότητες να τα προχωρήσετε. Μάλιστα, θα βρεθούν οι άνθρωποι εκείνοι, που θα είναι αξιόπιστοι συνεργάτες να σας υποστηρίξουν και να σας βοηθήσουν να αναδείξετε το έργο σας. Σε μια άλλη περίπτωση, επανεξετάζετε τις προοπτικές μιας πρότασης που σας είχε γίνει παλαιότερα, αφού από εκεί θα έχετε σίγουρα οικονομικά και επαγγελματικά οφέλη, ενώ δεν αποκλείεται να προβληθείτε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, για μια σπουδαία πρωτοβουλία που θα πάρετε ανθρωπιστικού χαρακτήρα.

Ζυγός

Ξεκαθαρίστε μέσα σας, το τι θέλετε και επιθυμείτε να συμβεί στη ζωή σας. Ξεκαθαρίστε ποιοι θέλετε να είναι οι επόμενοι στόχοι σας. Οραματιστείτε τους, επινοήστε τους αν την εποχή αυτή, νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε μακρόπνοα όνειρα. Όλα τα παραπάνω χρειάζονται πολύ εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας. Μη χαλιέστε συναισθηματικά, όταν άνθρωποι που έχετε υποστηρίξει, δεν είναι εκεί τώρα που τους χρειάζεστε. Μάλλον δεν άξιζαν την εκτίμησή σας, ή δεν τους έχετε δώσει εσείς την εικόνα της ανάγκης που νιώθετε να τους έχετε δίπλα σας. Μιλήστε και βγάλτε από μέσα σας αυτό που σας εμποδίζει.

 

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/9/2020), μην αρνείστε να ακολουθήσετε μια ιδέα, μόνο και μόνο, επειδή χρειάζεται να εμπλακείτε πιο δυναμικά για να έχει θετική κατάληξη. Μη διστάζετε να γίνετε ο πρωταγωνιστής της ζωής σας, ακόμα κι αν για να το αποδείξετε χρειάζεται να το επικοινωνήσετε στο πλήθος. Επιβάλλεται σχεδόν, να βγείτε από την εσωστρέφεια που έχετε και να επικοινωνήσετε με ανθρώπους, που κατέχουν τη θέση τη δύναμη και τον τρόπο στο να προωθήσουν τις ιδέες σας. Προσπαθήστε να γίνετε πιο συνεργάσιμοι, ακόμα και με εκείνους που για άσχετους με τη δουλειά σας λόγους, δεν πολύ συμπαθείτε. Άλλο η δουλειά κι άλλο οι συμπάθειες.

Τοξότης

Ένα μικρό οικονομικό δώρο, από εκεί που δεν το περιμένατε, μπορεί να έρθει τη στιγμή που το χρειάζεστε και να καταφέρετε να καλύψετε μια οικονομική εκκρεμότητα που σας άγχωνε. Πιθανόν να λάβετε χρήματα που σας χρωστούσαν και που δεν πιστεύατε ότι θα τα πάρετε ποτέ, ένα μπόνους από τη δουλειά σας, εάν εργάζεστε, ή μια οικονομική ενίσχυση από κάποιο γονέα σας. Φροντίστε μόνο, επειδή τα χρήματα αυτά, δεν τα περιμένατε, να μην τα ξοδέψετε σε άσκοπες καταναλωτικές αγορές, σε πράγματα που επί της ουσίας δεν χρειάζεστε. Μία ευχάριστη είδηση τις βραδυνές ώρες, θα σας κάνει να ενθουσιαστείτε.

Αιγόκερως

Οι προκλήσεις πολλές και εσείς βρίσκεστε ήδη σε μία αναγεννητική φάση της ζωής σας. Έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό, θα έχετε να κάνετε πολλές μετακινήσεις, θα γνωρίσετε κόσμο, θα αναμιχθείτε με κοινωνικά σύνολα, θα ανοίξετε κι άλλο το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε αποφασίσει να μην παραμείνετε θεατές ή βολεμένοι σε μια καθημερινότητα, που ζητάει από εσάς, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία που θα ακολουθήσετε από δω και στο εξής. Άνθρωποι όχι μόνο δικοί σας αλλά και καινούργιες προσωπικότητες μπαίνουν στη ζωή σας και την κάνουν να αποκτήσει καινούργιο ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (16/9/2020), ο τρόπος που επικοινωνείτε, ο τρόπος που εκφράζεστε, ή που προβάλετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, εμπεριέχει μία παραπάνω δόση εγωισμού, ή ακούγεται τόσο απόλυτος, που δεν αφήνει τα περιθώρια στους άλλους να κάτσουν και να σας ακούσουν, από αντίδραση προς εσάς και μόνο. Εάν θέλετε να καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις και τα πιστεύω σας, στο περιβάλλον σας, στον εργασιακό σας χώρο ή όπου αλλού δραστηριοποιείστε, για αρχή κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας. Βρείτε ξανά το έξυπνο πνεύμα σας, που ούτως ή άλλως σας κάνει ξεχωριστούς και διαφορετικούς από τους άλλους ανθρώπους.

Ιχθύς

Μία πρόταση που την είχατε εξετάσει και στο παρελθόν επανέρχεται πάλι από ένα φίλο και σχετίζεται με κάτι που θα μπορούσατε να το ακολουθήσετε και επαγγελματικά. Καινούργιες ιδέες θα σας ενθουσιάσουν, που θα έχουν να κάνουν με τα ταλέντα τις γνώσεις, τις τέχνες εάν είστε καλλιτέχνης, κάτι τέλος πάντως άκρως δημιουργικό και θα θελήσετε να βρείτε τον τρόπο να τις βάλετε σε εφαρμογή. Σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι να σας υποστηρίξουν, αρκεί να έχετε ξεκάθαρους στόχους, που να μη βασίζονται σε έναν πρόσκαιρο ενθουσιασμό. Μείνετε πιστοί λοιπόν, στα σχέδια που ονειρεύεστε να πραγματοποιηθούν.

Πηγή: Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (16/9/2020) | Αναλυτικές προβλέψεις

Latest Posts

Τα χειροποίητα μου είναι διαθέσιμα στο Jam jar

Όπως διάβασες και στον τίτλο τα χειροποίητα μου είναι διαθέσιμα προς πώληση για όσους ενδιαφέρονται στο ηλεκτρονικό μου κατάστημα στο jamjar . Εκεί θα βρεις χειροποίητα κοσμήματα , διακοσμητικά για το σπίτι και πολλά άλλα ακόμη τα οποία θα τα ανεβάσω και θα ενημερώνεται σε τακτική βάση . Αναμένουμε λοιπόν τα νέα σχέδια τα οποία […]

Μάθετε το Σωστό Τρόπο για να Αποθηκεύσετε Χαλιά και Χειμωνιάτικα Ρούχα!

Άνοιξη σημαίνει ανανέωση στην εξωτερική μας εμφάνιση αλλά και αποθήκευση των χαλιών και των χειμερινών ρούχων στο σπίτι για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι έτοιμοι και οργανωμένοι! Δείτε παρακάτω όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ετοιμάσετε το σπίτι σας και να το οργανώσετε σωστά. ΧΑΛΙΑ Η άνοιξη έχει μπει πλέον  για τα καλά και […]

3 TIPS Για Σωστή Φύλαξη Ρούχων

ΣΩΣΤΗ ΦΥΛΑΞΗ 01 Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσετε πλένοντας όλα τα ρούχα που πρόκειται να αποθηκεύσετε. Είναι μια κουραστική διαδικασία όντως, αλλά δυστυχώς πρέπει να γίνει. Ακόμα και αν δεν έχετε φορέσει κάποια από αυτά, είναι πολύ πιθανόν να έχουν έρθει σε επαφή με τα φορεμένα σας ρούχα και τις μυρωδιές τους, αλλά ακόμη […]

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (8/5/2021)

Κριός Σύμφωνα με τα ζώδια (8/5/2021), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε κάποιους στόχους σας αλλά και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με το περιβάλλον σας… Ταύρος Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο και ίσως να έχετε κάποια εσωτερική ένταση με συνεργάτες ωστόσο […]

Φόρτωση…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Κατηγορίες:ΖώδιαΕτικέτες:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: