Μαγνητικές βλεφαρίδες: Η εναλλακτική λύση στο άβολο extension βλεφαρίδων 

στις

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ένα στοιχείο στο καθημερινό μακιγιάζ αρκετών γυναικών.

Υπάρχουν δύο είδη: αυτές που εφαρμόζονται με κόλλα και οι μαγνητικές. Αρκετές γυναίκες δυσκολεύονται να τοποθετήσουν στις ρίζες των βλεφάρων τις ψεύτικες βλεφαρίδες και γι’αυτό προτιμούν τις μαγνητικές (οι οποίες κατά, γενική ομολογία, είναι πιο εύκολες στην εφαρμογή τους).

Αρκεί να τις τοποθετήσετε μια φορά για να ανακαλύψετε πόσο εύκολη είναι η εφαρμογή τους αλλά και πόσο φυσικό είναι το αποτέλεσμα -αρκεί, βέβαια, να έχετε επιλέξει παρόμοιες με τις φυσικές σας βλεφαρίδες.

Να τονίσουμε ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές και «φιλικές» με το προϊόν κατά την εφαρμογή, καθώς οι βλεφαρίδες είναι αρκετά ευαίσθητες.

Οι makeup experts προτείνουν να χρησιμοποιούμε τσιμπιδάκι φρυδιών και όχι τα χέρια μας για να είναι πιο απαλές οι κινήσεις αλλά και πιο μικρή η επιφάνεια που τις ακουμπά.

Ανάλογα με το μακιγιάζ που θα κάνετε, μπορείτε να επιλέξετε τις μαγνητικές βλεφαρίδες που σας ταιριάζουν.

Για παράδειγμα, στα καθημερινά,natural looks αποφύγετε τις πολύ μακριές και πυκνές και προτιμήστε αυτές που μοιάζουν με τις φυσικές σας. Σε ένα έντονο smokey, όμως, ή σε οποιοδήποτε άλλο έντονο μακιγιάζ ματιών, πείτε ναι στις πιο μεγάλες και εντυπωσιακές ή ακόμα και σε αυτές που το μήκος τους αλλάζει και γίνονται πιο μακριές καθώς πηγαίνουν προς τις εξωτερικές γωνίες. Δίνουν την αίσθηση cat eye look και κάνουν το βλέμμα πιο έντονο και σαγηνευτικό.

Στην αγορά αλλά και στο διαδίκτυο, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από οικονομικές, μαγνητικές βλεφαρίδες. Όπως συμβαίνει με κάθε νέο προϊόν, έτσι και με αυτές,πρέπει να τις δοκιμάσετε μία φορά για να σιγουρευτείτε ότι δεν προκαλούν κάποια αλλεργία στο μάτι και γενικότερα δε σας ενοχλούν όσο τις φοράτε.

Πηγή: Μαγνητικές βλεφαρίδες: Η εναλλακτική λύση στο άβολο extension βλεφαρίδων | BOVARY

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s