Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/9/2020) | Αναλυτικές προβλέψεις

στις

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/9/2020), αφουγκραστείτε τις ευκαιρίες που έρχονται επαγγελματικό οικονομικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, αφού κάποιες από αυτές θα σας δώσουν βήμα στην εξέλιξή σας, θα σας βγάλουν σε δρόμους που μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε και να δείτε άνοδο. Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας και δεν αποκλείεται να βρείτε την υποστήριξη και την προθυμία τους, να προωθήσουν τους στόχους και τα επόμενα σχέδιά σας. Την εποχή αυτή, ξεκινάει για εσάς, ένας καινούργιος δημιουργικός κύκλος, που μπορεί κάθε αρχή να είναι δύσκολη σε αυτόν, όμως σύντομα θα δείτε ότι φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Ταύρος

Μπορεί να σας ακουστεί υπερβολικά αισιόδοξη η φράση, πως τίποτα δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σας, με ότι επιχειρήσετε να κάνετε προκειμένου να πάτε ένα βήμα μπροστά, ακόμα και αν ρισκάρετε, ή κολυμπήσετε σε αχαρτογράφητα νερά. Αντίθετα, εάν παραμείνετε στο ίδιο καθημερινό μοτίβο κι ακολουθήσετε την πεπατημένη στους τρόπους που διαχειρίζεστε την καθημερινότητά σας, με την ψευδαίσθηση ότι τουλάχιστον είναι σταθερή, τότε μάλλον θα δείτε ότι ουδέν μονιμότερο από του παρόντος, που εκτός των άλλων φέρει ανατροπές και απρόβλεπτες καταστάσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Δίδυμοι

Οι τομείς που για εσάς είναι σημαντικοί, όπως το εργασιακό, οι συμμαχίες, οι άνθρωποι που θέλετε να βρίσκονται δίπλα σας, ή τα οικονομικά, την εποχή αυτή, μπορείτε να τους προγραμματίσετε, με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο. Ούτως ή άλλως τα επόμενα σχέδια ή τους στόχους που υπάρχουν στο μυαλό σας για το πως θα κινηθείτε από εδώ και στο εξής, καλό θα ήταν να μην τα κοινοποιείτε πουθενά και να τα κρατάτε για τον εαυτό σας. Μην αφήνετε τις εξελίξεις να προπορεύονται, χωρίς να υπάρχει στο σκεπτικό σας, ένα δεύτερο ή τρίτο σχέδιο, όταν τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά πορεία. Να είστε δηλαδή σε μια εγρήγορση γενικότερα.

Καρκίνος

Από σήμερα και για αρκετό διάστημα, ξεκινάει για εσάς ένας κύκλος πολλά υποσχόμενος, ο οποίος θα σας δώσει τις ευκαιρίες εκείνες, να αναδείξετε τα ταλέντα σας, να κάνετε καινούργιες γνωριμίες, συμμαχίες ή συνεργασίες και μέσα από εκεί θα προβληθεί το έργο σας με τον καλύτερο τρόπο. Και μπορεί προς το παρόν, να φαντάζουν όλα δύσκολα, ή ότι καθυστερούν ως προς την εξέλιξή τους, όμως αν αφουγκραστείτε τη συνέχεια, θα διαπιστώσετε ότι έχει για σας τα καλύτερα. Από την άλλη μεριά να ξέρετε, ότι ακόμα κι αν κάποιες στιγμές νιώστε αδύναμοι, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να σας βοηθήσουν αν το ξεπεράσετε.

Λέων

Εάν δεν είστε εσείς καλά, δεν μπορεί να είναι κανείς καλά, ούτε οι άνθρωποι που ζουν μαζί σας, ούτε οι συνεργάτες σας που μοιράζεστε τον ίδιο κόπο ή αγωνίες. Τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, εάν το μυαλό και η σκέψη σας δεν είναι καθαρή, ειδικά όταν παρεμβάλλεται σ αυτή ο συναισθηματισμός με αμετροέπεια. Μία περίεργη λοιπόν ημέρα η σημερινή, που θα εξελίσσεται με δυσκολία και θα σας φορτώνει άγχη και ανασφάλειες, εάν την πάρετε πολύ στα σοβαρά. Απομονωθείτε αν το μπορέσετε και κάνετε την ενδοσκόπησή σας αν χρειάζεται. Ακούστε τι μπορεί να σας φταίει και αποστασιοποιηθείτε συναισθηματικά.

Παρθένος

Κάποια πράγματα σημαντικά, εξελίσσονται απρόσμενα θετικά, τόσο, που σας προκαλούν έκπληξη για την πορεία που παίρνουν. Και ενώ στις περισσότερες των περιπτώσεων για να κερδίσετε κάτι, συνήθως την ιδρώνετε τη φανέλα και προσπαθείτε υπέρμετρα, τώρα ως δια μαγείας, θα λύνονται τα εμπόδια που υπάρχουν και θα σας ανοίγονται δρόμοι με νέες προοπτικές. Πιθανόν εάν το διαπιστώνετε ήδη, να στέκεστε αμήχανοι και σκεπτικοί για το αν τελικά σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, όμως πιστέψτε το, είστε οι τυχεροί αυτής της περιόδου που όλα τα καλά μπορεί να συμβούν, έτσι από μόνα τους.

Ζυγός

Βασικοί τομείς της ζωής σας, απαιτούν από εσάς αναδίπλωση για να επανεξετάσετε όρους ή προοπτικές εξέλιξης. Καινούργια δεδομένα μπαίνουν στα πλάνα σας, που θα σας δώσουν ευκαιρίες ώστε αν τις αξιοποιήσετε, να προβληθείτε περισσότερο στο κοινωνικό και εργασιακό σας περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται στο τελευταίο, να υπάρξουν ριζικές αλλαγές, όπως η αλλαγή εργασιακού αντικειμένου. Όλα τα παραπάνω, αν κινηθείτε πιο αποφασιστικά, θα σας ανοίξουν δρόμους σε τομείς που μέχρι τώρα δεν είχατε επιχειρήσει να βρείτε την τύχη σας. Ξεκολλήστε από ότι μέχρι σήμερα σας κρατούσε τελικά στάσιμους.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/9/2020), μην ακολουθείτε την ίδια πεπατημένη που μέχρι σήμερα σας κρατούσε στάσιμους και δεν είδατε ποτέ καμία εντυπωσιακή εξέλιξη. Από εδώ και στο εξής, η καθημερινότητά σας αλλάζει. Φροντίστε λοιπόν τις αλλαγές αυτές να τις ξεκινάτε εσείς και να μην αφήνετε να συμβαίνουν από μόνες τους, ξαφνικά και αναπάντεχα. Σε πρακτικό επίπεδο, καινούργιες ιδέες θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε, ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο. Πιθανόν να σας προτείνει να ασχοληθείτε με κάτι που εμπεριέχει την έκθεσή σας στο κοινό, κάτι που αποφεύγατε μέχρι σήμερα. Πριν να την αρνηθείτε όμως σκεφτείτε πως μόνο έτσι θα προβάλετε το έργο σας.

Τοξότης

Ξεκινάει μια περίοδος όπου πολλά καινούργια πεδία σας ανοίγονται, στα οποία θα μπορέσετε να κινηθείτε.  Γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, θα σας βάλουν σε χώρους που ποτέ άλλοτε δεν είχατε σχετιστεί, όπου μέσα από εκεί, θα μπορέσετε να βρείτε ευκαιρίες, να προβάλλετε τον εαυτό σας, τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας, να βγάλετε κάποια χρήματα, ή να κάνετε σύμμαχούς σας ανθρώπους, που έχουν τον τρόπο τη δύναμη και τα μέσα, να σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Μη μένετε παρατηρητές των εξελίξεων και κινηθείτε πιο δυναμικά, εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που καθημερινά θα σας παρουσιάζονται.

Αιγόκερως

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ξεκινάει για εσάς μία ιδιαίτερα καλή επικοινωνιακά περίοδος. Αυτό σημαίνει ότι τώρα, θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να βρείτε ανθρώπους που θα σας δώσουν τις σωστές πληροφορίες για να κινηθείτε ανάλογα, να αναδείξετε τη δουλειά σας μέσα από σύνολα, ή ομάδες ανθρώπων. Οργανώστε και προγραμματίστε τις επαφές σας με τέτοιο τρόπο, ώστε αυτή την καλή περίοδος που ξεκίνησε μόλις, να την εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας.  Οι δικοί σας άνθρωποι θα βρίσκονται στο πλευρό σας, έτοιμοι να σας βοηθήσουν, όταν και όποτε το χρειαστείτε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (2/9/2020), ούτε το να παρακολουθείτε άπραγοι τις εξελίξεις θα σας βοηθήσει, ούτε το να αναβάλλετε σοβαρά θέματα που χρήζουν των αποτελεσματικών παρεμβάσεων που πρέπει να κάνετε για να απαλλαγείτε από τα άγχη που σας δημιουργούν, να τα αντιμετωπίζετε σα θεατές να εξελίσσονται ως έχουν.  Επιπλέον σήμερα, ίσως να αισθανθείτε μια συναισθηματική άρνηση να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικές με το πως βλέπετε υποθέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας, την προσωπική και ερωτική σας ζωή, το σπίτι ή και για ορισμένες σχέσεις που έχουν διαταραχτεί, με ανθρώπους πολύ δικούς σας.

Ιχθύς

Ένας καινούργιος κύκλος εξελίξεων ξεκινάει στη ζωή σας που σας χρήζει πρωταγωνιστές της περιόδου. Κυνηγήστε τα όνειρά σας. Μπείτε στη διαδικασία να ψάξετε να βρείτε τους ανθρώπους εκείνους που μπορεί να προωθήσουν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Ακόμα και αν κάποιοι στόχοι σας, που για τους άλλους φαίνονται άπιαστοι και ουτοπικοί, μείνετε προσηλωμένοι σε αυτούς και διαψεύστε τους. Τώρα όλα είναι πιθανά να συμβούν και να έχουν για σας θετικοί έκβαση, αφού την εποχή αυτή, είστε από τα πιο τυχερά άτομα. Με ότι και αν ασχοληθείτε θα χρειαστεί πολλή δουλειά και πειθαρχία.

Πηγή: Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (2/9/2020) | Αναλυτικές προβλέψεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s