Το απόλυτο τρικ για να παραμείνουν μαλακές οι πετσέτες

στις

Πώς καταφέρνουν τα ξενοδοχεία να έχουν πάντα τόσο μαλακές πετσέτες, σαν να είναι κάθε φορά καινούργιες; Το πώς το κάνουν, παραμένει ένα μυστήριο!

Ευτυχώς, όμως, ξέρουμε το κόλπο για να παραμείνουν μαλακές οι πετσέτες στο σπίτι… και να μην νιώθεις σαν να σκουπίζεσαι με γυαλόχαρτο!

Όταν βγαίνεις απ’ το ντους και νιώθεις ξανά τον κρύο αέρα, είναι πολύ ενοχλητικό να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να στεγνώσεις το σώμα σου με μια πετσέτα που είναι τόσο σκληρή, ίσα ίσα που λυγίζει!

Θα μπορούσες να κάνεις scrub στον εαυτό σου με την πετσέτα, και φυσικά δεν είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις με την πετσέτα σου!

Όταν η πετσέτα είναι τόσο σκληρή, μπορεί να σου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο το να επαναφέρεις τη μαλακή υφή της. Άσε που η αίσθηση πάνω στο δέρμα είναι άκρως ενοχλητική!

Η πρόληψη, λοιπόν, είναι καλύτερη απ’ την θεραπεία! Ευτυχώς, έχουμε ένα τρικ που μπορεί να αποτρέψει τις πετσέτες σου απ’ το να σκληρύνουν και μάλιστα αυτό το κόλπο είναι πανεύκολο για να το κάνεις.Το απόλυτο τρικ για να παραμείνουν μαλακές οι πετσέτεςΤο κόλπο το αποκάλυψαν χρήστες του TikTok, οι οποίοι το δοκίμασαν και μας έπεισαν πως λειτουργεί.

Έπειτα από λίγη έρευνα, ανακαλύψαμε πώς ακριβώς δουλεύει αυτό το τρικ και είμαστε έτοιμοι να το μοιραστούμε μαζί σου!

Ακολούθησε τις οδηγίες:

Πλύνε τις πετσέτες σε θερμοκρασία από 40 έως 60 βαθμούς.Βάλε το υγρό απορρυπαντικό ρούχων.

Πρόσθεσε λίγο λευκό ξύδι (120 ml) στην πλύση!Αυτό ήταν όλο!

Γιατί λειτουργεί; Γιατί το ξύδι εξουδετερώνει τα υπολείμματα του απορρυπαντικού, με αποτέλεσμα οι πετσέτες να παραμένουν μαλακές και φρέσκες!

Πώς να τις στεγνώσεις σωστά:

Τίναξέ τες καλά να φύγουν τα περιττά νερά.

Άστες στον καθαρό αέρα να στεγνώσουν πολύ.Στη συνέχεια, βάλτες στο στεγνωτήριο για μερικά λεπτά μέχρι να στεγνώσουν τελείως.

Πηγή: Το απόλυτο τρικ για να παραμείνουν μαλακές οι πετσέτες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s