Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/8/2020)


Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/8/2020), με μια διάθεση να αποτινάξετε από πάνω σας, ότι σας καταπιέζει, παρεμβάλλεται στην εξέλιξή σας, παρεμποδίζει την επαγγελματικά σας σταδιοδρομία, θα ξεκινήσει η ημέρα σας σήμερα. Για αυτό και χρειάζεται να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε, ή απαιτείτε να γίνουν και να σας δοθούν επειδή ούτως ή άλλως σας τα χρωστούν. Μην εμπλακείτε σε διενέξεις που προέρχονται από ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Αποστασιοποιηθείτε, ή φύγετε, κρατηθείτε μακριά από εντάσεις, γιατί δε θα ελέγχετε εύκολα τον παρορμητισμό σας.

Ταύρος

Για να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια, θα πρέπει να έχουν μια σταθερή ροή τα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα, σε μια εποχή που τίποτα δεν μπορεί να σας το εγγυηθεί. Για να μπορέσετε όμως να φέρετε κάποια αποτελέσματα, δεν αρκεί να περιμένετε να δείτε που θα πάνε τα πράγματα οι εξελίξεις. Πρέπει να πάρετε κι εσείς από μέρους σας πρωτοβουλίες για να δείτε ποιες μπορεί να είναι οι δυνατότητες ανάπτυξης που υπάρχουν, ποια εφόδιά σας μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πνευματικά ή υλικά και ίσως τώρα να επιχειρήσετε να λύσετε ένα κληρονομικό θέμα.

Δίδυμοι

Σε μια εποχή όπου όλα γύρω σας αλλάζουν, εσείς με περισσότερη αποφασιστικότητα, παίρνετε το παιχνίδι στα χέρια σας και κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις, επαφές ή ότι άλλο χρειαστεί, προκειμένου να βγείτε από τα αδιέξοδα και τις πιέσεις της καθημερινότητας. Η αποφασιστικότητα αυτή, σας κάνει πιο διαπραγματεύσιμους, διπλωματικούς και έχετε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο. Κάποια πρακτικά θέματα βρίσκουν το δρόμο τους και τακτοποιούνται και έτσι απαλλάσσεστε από επιπλέον άγχη που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Άνθρωποι δικοί σας κατά κύριο λόγο, βρίσκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν.

Καρκίνος

Ασφαλώς και υπάρχουν άνθρωποι που εάν τους το ζητήσετε θα σας βοηθήσουν με προθυμία, εάν το διάστημα αυτό σας απασχολούν τα επαγγελματικά σας θέματα ή αναζητάτε ένα καινούργιο εργασιακό περιβάλλον. Καλό θα ήταν να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας και να δείτε πως μπορούν να βρεθούν οι χώροι για να εκφραστούν. Εάν κάτι δεν προχωρά όπως θα θέλατε, μη χάνετε το θάρρος σας και μην απελπίζεστε. Σύντομα θα δείτε ότι κάθε θέμα που σας απασχολεί, θα βρει τη λύση του και θα τελεσφορήσει με τον καλύτερο τρόπο. Τίποτα δεν υπάρχει ικανό να σταματήσει την ανοδική πορεία σας.

Λέων

Οι αρνητικές σκέψεις δε βοηθούν να έχετε ξεκάθαρο μυαλό, γιατί όλη αυτή την εβδομάδα υπεστήκατε, αρκετές πιέσεις από τον επαγγελματικό χώρο ή από τα πεδία που δραστηριοποιείστε. Τα άγχη σας λοιπόν έχουν υπερβεί τις ισορροπίες σας και κάπου αν δεν το προσέξετε, μπορεί να εκφραστούν με συμπτώματα ψυχοσωματικά. Για το λόγο αυτό, τουλάχιστον σήμερα προσπαθήστε να βρείτε το χρόνο να βγείτε να ξεσκάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ή μπορείτε να κανονίσετε μια μικρή απόδραση έστω και για αύριο. Πρέπει οπωσδήποτε να βγείτε από την πρίζα.

Παρθένος

Αρχίστε να κάνετε σκέψεις θετικές, αφού η ροή της καθημερινότητάς σας θα σας το επιτρέψει. Κάποια εργασιακά θέματα και ανακατατάξεις καταλαγιάζουν, ή τουλάχιστον όσο θα περνάει ο καιρός θα σας αφορούν όλο και λιγότερο, οπότε εάν αισθανόσασταν εργασιακή ανασφάλεια, αυτό το άγχος θα παρέλθει σιγά σιγά. Άλλωστε εάν είστε σε φάση να ψάχνετε για δουλειά, μπορεί να μη βρείτε κάτι που θα σας ενθουσίαζε εντελώς αλλά θα σας δώσει σίγουρα το περιθώριο να το βελτιώσετε ή θα σας ανοίξει πόρτες, που θα σας ανοιχτούν καινούργιες προοπτικές.

Ζυγός

Προσπαθήστε σήμερα να ξεκουραστείτε και να βρείτε το χρόνο για να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Σε μια πιο χαλαρή και ήρεμη ημέρα, θα μπορέσετε να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα, να δείτε το πώς θα πορευτείτε από δω και στο εξής και τι ή ποιον θα βγάλετε από τη ζωή σας, στην περίπτωση που πιστεύετε ότι η παρουσία του εμποδίζει τη ροή της καθημερινότητάς σας, στον επαγγελματικό, κοινωνικό και φιλικό τομέα. Ως εποχή σοβαρών αποφάσεων, καλό θα ήταν να παίρνονται από μέρος σας, όταν βρίσκεστε σε κατάσταση ηρεμίας και όχι συναισθηματικής παρόρμησης.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/8/2020), η εβδομάδα ξεκινά με αρκετό δυναμισμό, αλλά το από πού να αρχίσετε ίσως σας μπερδεύει πρακτικά λιγάκι. Η ημέρα αυτή είναι πολύ καλή στο να κάνετε επαφές, να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες, να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό, ή μακριά από την πόλη που ζείτε εσείς. Εάν στα επόμενα σχέδιά σας, είναι και η απόκτηση ενός γνωστικού αντικειμένου, από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα μπορέσετε να ρωτήσετε να μάθετε και να καταρτιστείτε ανάλογα με αυτό που σας ενδιαφέρει. Ένας φίλος που έχετε καιρό να τον δείτε, πιθανόν να σας κάνει έκπληξη σήμερα με τη φυσική του παρουσία.

Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή, έχει αρκετό τρέξιμο, θα μπορέσετε όμως στις επαφές που θα κάνετε να συναντήσετε ανθρώπους περισσότερο συνεννοήσιμους, από το προηγούμενο διάστημα και με την προθυμία να σας βοηθήσουν όπου και όταν το χρειάζεστε. Έτσι εάν σας απασχολούν θέματα κληρονομικά περιουσιακά, ή ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με κοινές υποχρεώσεις με συγγενείς, τώρα βρίσκονται οι λύσεις εκεί που υπήρχαν κολλήματα και αντιρρήσεις. Το μόνο που θα χρειαστεί να ελέγξετε περισσότερο, θα είναι το αίσθημα της ανυπομονησίας που θα σας διακατέχει γιατί θα θέλατε να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα.

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που έχετε, στενές ή ευρύτερες, προκειμένου να προωθήσετε τους στόχους σας την εβδομάδα που έρχεται. Γράψτε σε ένα χαρτί ακριβώς τις επόμενες κινήσεις σας, και προσπαθήστε να μην περικλείνετε από αυτά που θέλετε να κατακτήσετε το επόμενο διάστημα. Εργασιακές ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν το ίδιο και προτάσεις, που όμως πρέπει να εξεταστούν και να δείτε εάν χωρούν στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμά σας. Παράλληλα θα χρειαστεί να βρίσκετε χρονικά διαστήματα για να ξεκουράζεστε και να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (1/8/2020), η εβδομάδα ξεκινά και εσείς τουλάχιστον στην αρχή της ημέρας, θα έχετε πιο υποτονικούς ρυθμούς. Το σαββατοκύριακο που πέρασε, σας έδωσε τη δυνατότητα σε κάποιες στιγμές πιο ήσυχες, να εστιαστείτε σε εκείνα που θέλετε και να αποφασίσετε να μη σπαταλιέστε, για ανθρώπους συνθήκες και καταστάσεις που είναι προβληματικές και δεν βοηθούν την πρόοδό σας. Μπορεί λοιπόν να έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις σχετικά με τη στάση που θα κρατήσετε από δω και στο εξής, αλλά μην τις κοινοποιήσετε ακόμα στο περιβάλλον, είτε αυτό είναι το εργασιακό σας, το συγγενικό, ακόμα και το φιλικό.

Ιχθείς

Μπορεί οι εποχές που διάγουμε να έχουν έναν ευδιάκριτο βαθμό δυσκολίας και να μας δημιουργούν ανασφάλειες, εσείς όμως θα είστε από τους πιο τυχερούς των ημερών, αφού οι περισσότερες προσπάθειες που θα κάνετε στο να βελτιώσετε κάποια πράγματα που σχετίζονται με την καθημερινότητά σας, θα σας αποδίδουν τα μέγιστα. Μπορεί η εκκίνηση της ημέρας να διέπεται από αρκετές δώσεις ρουτίνας, όμως θα θελήσετε να τη σπάσετε, βρίσκοντας το χρόνο προς τις απογευματινές ώρες να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Κάντε θετικές σκέψεις, εστιάστε στα πρακτικά της ημέρας ζητήματα και όλα θα ρυθμιστούν.

Latest Posts

healthy halloween treats

These healthy Halloween treats give you a break from the sugar! But they are cute and spooky enough for any […]

Vegan μπισκοτένια φουντουκόταρτα

Αυτή η βίγκαν τάρτα φουντουκιών και σοκολάτας θα σας συναρπάσει. Αληθινά υλικά, χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη, χωρίς γαλακτοκομικά, χωρίς αυγά, χωρίς ψήσιμο! Μόνο […]

Φόρτωση…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Κατηγορίες:ΖώδιαΕτικέτες: ,

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: