Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/7/2020)

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/7/2020), στις τελευταίες ημέρες του μήνα, πιθανόν να νιώθετε άλλες φορές αμηχανία και άλλες εκνευρισμό, γιατί τα πράγματα εξελίσσονται αργά και με ασάφεια. Οι συνεννοήσεις με τους άλλους γίνεται όλο και πιο δύσκολη και επικρατεί έκρυθμη η ατμόσφαιρα, τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και στους κύκλους που κινείστε και δραστηριοποιείστε. Αυτό σημαίνει ότι πιέζεστε και καταπιέζεστε και άρα δε θα είστε σε θέση να ελέγχετε τον παρορμητικό σας λόγο. Καλό θα ήταν λοιπόν να λάβετε υπόψιν σας, ότι εάν δεν τον ελέγξετε το λόγο σας μπορεί να γίνουν ζημιές. Προσπαθήστε το.

Ταύρος

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, η επικοινωνία σας με τους άλλους θα γίνεται καλύτερη, αφού μέχρι χτες για ασήμαντους λόγους, μπορούσε η ατμόσφαιρα να γίνεται τεταμένη και οι συζητήσεις έκρυθμες, λόγω της ανασφάλειας των ημερών που μας επηρεάζει όλους. ΄Έτσι τώρα θα μπορέσετε να προχωρήσετε τις υποθέσεις σας, να βρείτε ανθρώπους συνεννοήσιμους, να πάρετε τις αποφάσεις σας όπου χρειάζεται να κάνετε αλλαγές. Ευνοούνται επίσης οι μετακινήσεις και οι επαφές για οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Για οικονομικούς διακανονισμούς ή συμφωνίες πάσης φύσεως.

Δίδυμοι

Οι μικρές χαρές της καθημερινότητας, είναι αυτές που κάνουν τη ζωή πιο όμορφη κι εσείς, θα έχετε αιτίες να πάρετε χαρά, από ένα δικό σας άνθρωπο, ή μια εξέλιξη που περιμένατε που εξελίσσεται θετικά και έτσι σας φύγει το άγχος των προηγούμενων ημερών. Άλλωστε από τη φύση σας, είστε άνθρωποι, που κοιτάτε πρώτα την καλή πλευρά των πραγμάτων και να ξέρετε, ότι όταν το ποτήρι το βλέπετε μισογεμάτο, είναι σαν να καλείτε το καλό στη ζωή σας. Αισιοδοξείτε λοιπόν, αφού φίλοι θα είναι στο πλευρό σας, σε όποια προσπάθεια και αν κάνετε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που φέρνει η καθημερινότητα.

Καρκίνος

Αρκετές μετακινήσεις ίσως να βγουν στο πρόγραμμά σας τις ημέρες αυτές. Εποχή αποφάσεων για το πως θα πορευθείτε από δω και στο εξής, αφού έχετε ήδη πάρει την εικόνα από το τι να περιμένετε και τι όχι στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο εργασιακός σας χώρος έχει αρχίσει να σας καταπιέζει και μάλιστα όχι μόνο δε σας δίνει εκείνα που περιμένατε αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν και κάποιες περικοπές των ωραρίων ή των εισοδημάτων σας.  Αυτό συμβαίνει για να μπείτε στη διαδικασία ακόμη και αλλαγών στο εργασιακό σας πεδίο. Μην αρκείστε στα ημίμετρα.

Λέων

Μία έκτακτη δαπάνη ή ένα έξοδο εκτός του προϋπολογισμού σας, μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά σήμερα, μιας και σχεδιάζατε να κάνετε κάποια πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Μπορεί προς στιγμήν να αναβάλλονται, δε σημαίνει ότι λίγο αργότερα δε θα μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε. Άλλωστε μικρά ευχάριστα διαλείμματα πρέπει να κάνετε την περίοδο αυτή, για να σας δώσουν ανάσες να συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας. Ένα πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό, σας κάνει ευχάριστη έκπληξη με την παρουσία του. Θα έχετε ένα ευχάριστο απόγευμα κι ένα υπέροχο βράδυ.

Παρθένος

Με μία περίεργη ανάγκη να τα βάλετε με όλους και με όλα θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Την εμμονική σχεδόν ιδέα, να μηδενίσετε καταστάσεις και να τις ξανά αρχίσετε σε πιο υγιείς βάσεις, θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε τους τρόπους. Σίγουρα για ότι βλέπετε ότι δεν προχωρά, αφού του έχετε δώσει πολλές ευκαιρίες, καλό θα ήταν πλέον να το αφήσετε πίσω. Μπροστά σας ανοίγονται νέοι δρόμοι, πόρτες που στο παρελθόν ήταν κλειστές και κύκλοι που άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση. Στην προσπάθειά σας αυτή, θα βρείτε ανθρώπους να σταθούν και να σας υποστηρίξουν.

Ζυγός

Προτάσεις επαγγελματικής φύσεως θα έχετε τις ημέρες αυτές, όπου κάποιες θα έχουν να κάνουν με τα φυσικά ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Είναι καλό πριν να απαντήσετε, να μάθετε να πάρετε πληροφορίες, να ρωτήσετε ανθρώπους που έχουν εργαστεί πάνω στο εργασιακό αντικείμενο που θα σας προτείνουν. Πιθανόν για να μπορέσετε να σταθείτε στο χώρο αυτό, να χρειάζεστε σεμινάριο, ή κάποιο χρόνο στο να μάθετε ακριβώς πως λειτουργεί. Πάρτε το χρόνο με το μέρος σας, σκεφτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και τις πόρτες που σας ανοίγονται.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/7/2020), έκτακτα έξοδα βγαίνουν στο δρόμο σας, αφού η διαχείριση κάποιου δικού σας ανθρώπου που αντιμετωπίζετε κοινές υποχρεώσεις, μάλλον ξέφυγε από τον έλεγχο σας και τώρα θα κληθείτε να καλύψετε εσείς το κενό. Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να είστε εσείς που θα ξεμυαλιστείτε και θα κάνετε αγορές ειδών που δε σας χρειάζονται άμεσα, καταναλωτικής φύσεως που το μόνο σκοπό που θα έχουν, είναι να τονώσουν την ψυχολογία σας. Μην αφήνετε τις μέρες να κυλούν ανεκμετάλλευτες, νομίζοντας ότι από μόνη της η κατάσταση αυτή θα διορθωθεί, ή ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει.

Τοξότης

Οι απότομες αντιδράσεις σας, οφείλονται έως ένα βαθμό, σε αυτά που κουβαλάτε μέσα σας. Όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, στον εργασιακό σας χώρο, στους φιλικούς σας κύκλους ή όπου δραστηριοποιείστε, σας προκαλούν συναισθηματική ένταση, που πολλές φορές σας βγαίνει με θυμό. Προσέξτε τη συμπεριφορά και τον λόγο σας τις ημέρες αυτές, γιατί θα διέπεται από αμετροέπεια και παρορμητισμό. Δεν είναι μέρες για να λύνετε τις διαφορές σας με τους άλλους, ούτε ακόμα και να υπερασπιστείτε τη θέση σας σε ότι νομίζετε ότι έχετε το δίκιο με το μέρος σας.

Αιγόκερως

Οικογενειακές μετακινήσεις, εκδρομές οικογενειακές εκδηλώσεις, γενικά σας κρατάν σε μία κινητικότητα οι υποχρεώσεις αυτές, ενώ κατά βάθος θέλετε να ξεκουραστείτε και να απομονωθείτε.  Παράλληλα κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες σχετικά με μια συνεργασία σας, δε σας αφήνουν να ησυχάσετε, αφού ορισμένοι άνθρωποι που πρόθυμα ανέλαβαν τη δουλειά σας, δε φαίνονται και πολύ αξιόπιστοι. Προς το παρόν καλύτερα να δώσετε χρόνο στο να δοκιμαστεί, αντί να λειτουργήσετε συγκεντρωτικά και να σηκώνετε τα μανίκια μόνο εσείς, όταν πρέπει να βγει το φίδι από την τρύπα.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/7/2020), μία πρόσκληση για μια έξοδο ή μια εκδρομή, ίσως σας ξεμυαλίσει σήμερα και δεν θα έχετε μυαλό ούτε για τη δουλειά, ούτε για το κυνήγι των υποχρεώσεων. Όμως παράλληλα κάποιο άτομο από το σπίτι και την οικογένειά σας, ίσως θελήσει να σας αποθαρρύνει να το κάνετε, να προσπαθήσει να σας νουθετήσει και να σας υπενθυμίσει, πόσο κρίσιμη είναι η εποχή για σας, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας θέματα, που καλό θα ήταν να μη φέρεστε με επιπολαιότητα. Την επανάσταση σε όλους και σε όλα θέλετε να κάνετε αγαπητοί φίλοι, απλά δεν βρίσκετε τρόπο.

Ιχθείς

Δεν μπορεί να ξέρουν οι άλλοι τι ακριβώς έχετε στο μυαλό σας, ιδίως εάν εκείνο που σας φταίει δεν τους το λέτε για να δουν το κομμάτι της ευθύνης που τυχών τους αναλογεί. Αυτό ισχύει για τη γενικότερη συμπεριφορά σας, τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις συνεργασίες σας. Με μια προδιάθεση να φερθείτε χειριστικά απέναντι στους άλλους τα αποτελέσματα που θα έρθουν θα είναι να απομακρυνθούν από κοντά σας. Σε μία μέρα περίεργη, εάν δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας, φροντίστε τουλάχιστον να μη τον μεταδίδετε στο περιβάλλον σας.  Θέλει προσοχή.

Αλεξιθυμία: Οταν δεν έχεις συναισθήματα! 

Αλεξιθυμία είναι μία κατάσταση όπου το άτομο δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματα με λέξεις. Συχνά, οι αλεξιθυμικοί δεν έχουν καθόλου επίγνωση των συναισθημάτων τους. Ετυμολογικά αναλύεται ως εξής: στερητικό […]

Έξυπνο Τσαντάκι Organizer

Τοποθετήστε αυτό το πρακτικό, πράσινο τσαντάκι-organizer μέσα στην τσάντα σας για να βρίσκετε γρήγορα αυτό που ψάχνετε – κάθε φορά! Πολύ όμορφο, διατηρεί τα καλλυντικά σας και άλλα αντικείμενα οργανωμένα […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: