Έτερος εγώ: Με νέα ιστορία και καινούργια πρόσωπα κάνει πρεμιέρα το Φθινόπωρο

Η αστυνομική σειρά «Έτερος εγώ» επιστρέφει το φθινόπωρο με νέο κύκλο επεισοδίων μέσα από το CosmoteTv. Εμείς σας αποκαλύπτουμε το καστ αλλά και την υπόθεση, που θα μας καθηλώσει…

Aυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα τελευταία γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς που φέρει τον τίτλο «Έτερος εγώ – Κάθαρσις».

Σε αυτά τα επεισόδια πρόκειται να παρακολουθήσουμε μία συγκλονιστική υπόθεση. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σενάριο του Σωτήρη Τσαφούλια και της Κατερίνας Φιλιώτου, μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους πανεπιστημιακούς κύκλους.

Ο καθηγητής Εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις Αστυνομικές Αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη, που συνδέει όλες τις υποθέσεις, αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε ξανά τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, στον ρόλο του καθηγητή Λαΐνη, τον Πέτρο Λαγούτη ως υπαστυνόμο Παντελή Σκλαβή, τη Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, τον Μάνο Βακούση, ως εν αποστρατεία ταξίαρχο της Αστυνομίας, και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, στον ρόλο του Ηλία Βελισσαράτου.

Φυσικά, στο καστ εντάχθηκαν και νέοι ηθοποιοί, όπως ο Τάσος Νούσιας, που θα είναι ο νέος υπαρχηγός του Τμήματος Ανθρωποκτονιών,η Μελισσάνθη Μαχούτ, ο Πολύδωρος Βογιατζής, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, ο Χρήστος Σαπουντζής, ο Δημήτρης Καπετανάκος κ.ά. Η σειρά, που βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο.

Πηγή: MyTv

Latest Posts

Happy Day: Τέλος από την εκπομπή της Τσιμτσιλή – «Ήρθε ξαφνικά ανακοίνωση ότι…»

Τέλος από το Happy Day και το ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Συνεχίστε την ανάγνωση Happy Day: Τέλος από την εκπομπή της Τσιμτσιλή – «Ήρθε ξαφνικά ανακοίνωση ότι…»

Ντουμπάι: Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή

Μία καταρρακτώδης βροχή στο Ντουμπάι στάθηκε ικανή να δούμε εικόνες χάους και καταστροφής. Ήταν πολλοί εκείνοι που έσπευσαν να εγκαταλείψουν τη χώρα, την ώρα που οι εκτεταμένες πλημμύρες συνέχισαν να κατακλύζουν την πόλη.

Συνεχίστε την ανάγνωση Ντουμπάι: Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή

Αφροδίτη Σκαφίδα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα – Είχα μία δύσκολη γέννα

Εξιτήριο πήρε χθες, 16 Απριλίου, η Αφροδίτη Σκαφίδα με τη νεογέννητη κόρη της και στο πλευρό τους είχαν τον πανευτυχή μπαμπά, Πύρρο Δήμα.

Συνεχίστε την ανάγνωση Αφροδίτη Σκαφίδα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννα – Είχα μία δύσκολη γέννα

Φόρτωση…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Σχολιάστε