Μπορείς επιτέλους να κάνεις στο Viber αυτό που ήθελες καιρό!

στις

Μπορείς επιτέλους να κάνεις στο Viber αυτό που ήθελες καιρό κι αυτό δεν είναι άλλο απ’ την αντίδραση με emoji! Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα πως τα emojis πλέον παίρνουν κι άλλο ρόλο κι εμείς απλά χαιρόμαστε!

Η Rakuten Viber μέσα από ένα video που ανέβασε στο YouTube ανακοίνωσε τις αντιδράσεις emoji για να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες που την επιλέγουν να εκφράσουν πιο άμεσα τα συναισθήματά τους.

Σημειώνεται πως η αντίδραση με emoji είναι διαθέσιμη εδώ και πολύ πολύ καιρό στο Facebook, ενώ όσοι έχουν iPhone μπορούν να αντιδρούν με emoji και στα iMessages.

Η αντίδραση με emoji επιτέλους διαθέσιμη!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Emoji στις 17 Ιουλίου, το Viber είχε κάνει ένα poll για να ρωτήσει τους χρήστες σχετικά με το αγαπημένο τους emoji.

Οι επιλογές ήταν ανάμεσα σε πέντε emojis – καρδιά, γέλιο, σοκ, λύπη, θυμός (💜, 😆, 😲, 😢, 😡). Στην Ελλάδα κυριάρχησε το 💜.

Συγκεκριμένα, πάνω από 15.000 χρήστες ψήφισαν στην ψηφοφορία της κοινότητας Viber Ελλάδα, με το 58% από αυτούς να επιλέγουν το 💜.

Όλα τα παραπάνω emojis θα είναι σύντομα διαθέσιμα ως αντιδράσεις στις κοινότητες του Viber.

Για να μπορέσεις κι εσύ να χρησιμοποιήσεις το emoji reaction στα μηνύματα δεν έχεις παρά να πατήσεις παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο της καρδιάς δίπλα στο μήνυμα και να διαλέξεις το emoji που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

Εάν, απ’ την άλλη, θέλεις να δες πληροφορίες για το ποιο emoji επέλεξε ο φίλος σου για να αντιδράσει στο μήνυμά σου, θα πρέπει να κρατήσεις πατημένο το μήνυμα και να επιλέξεις «Πληροφορίες» για να δεις τη λίστα από emojis που έχει αφήσει στο μήνυμα.

«Το Viber είναι αποφασισμένο να ενισχύσει τους χρήστες που θέλουν να εκφράζονται με όσο μεγαλύτερη ακρίβεια γίνεται. Η δυνατότητα απλά να δηλώσεις ότι “σου αρέσει” ένα μήνυμα, χρησιμοποιώντας την καρδιά, δεν περιλαμβάνει την ευρεία γκάμα συναισθημάτων που νιώθουν οι διάφοροι χρήστες όταν διαβάζουν το ίδιο μήνυμα, οπότε έπρεπε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Η λειτουργία αντιδράσεων emoji επιτρέπει στους χρήστες να εκφράζονται με τον πιο ταιριαστό τρόπο», δήλωσε ο Ofir Eyal, COO του Viber.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s