Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (21/7/2020)

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/7/2020), το τι ακριβώς έχετε βάλει ως στόχο για να πραγματοποιήσετε, εσείς το ξέρετε καλύτερα. Ότι και αν είναι μείνετε πιστοί και προσηλωμένοι, τολμήστε να πάρετε τα ρίσκα σας και μην παρεκκλίνετε από το σκοπό σας, ακόμα και αν άνθρωποι συνθήκες ή καταστάσεις σας αποθαρρύνουν να συνεχίσετε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, το νέο το ανανεωτικό. Άνθρωποι δικοί σας, πιθανόν σήμερα να σας θεωρήσουν ανώριμους, παράτολμους και να επιχειρήσουν να σας σταματήσουν.

Ταύρος

Εννοείται, ότι δεν μπορεί να αλλάζει η κατάσταση δραματικά στη ζωή γενικότερα όλων μας αλλά και στη δική σας και εσείς να μείνετε με σταυρωμένα χέρια. Κάποιες όμως ιδέες στόχοι ή φιλοδοξίες σας, που χρειάζεστε την υποστήριξη μερικών ανθρώπων για να υλοποιηθεί, θα πέσει σε κάβους και εμπόδια. Πιθανόν ένας συνεργάτης σας, ή ένας άνθρωπος από το οικογενειακό σας περιβάλλον, που σας στηρίζει και σε υλικό επίπεδο, διαφωνεί με τις τακτικές που θέλετε να ακολουθήσετε.

Δίδυμοι

Κάποια θέματα οικονομικά, αρχίζουν και ρυθμίζονται και έτσι τα άγχη σας μέρα με τη μέρα θα περιοριστούν. Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, φαίνεται ότι κάποιος δικός σας άνθρωπος, θα αναλάβει μία ευθύνη σας και ίσως σας φέρει σε επαφή, με ένα πρόσωπο που έχει τη δύναμη και τον τρόπο, να προωθήσει μία υπόθεσή σας. Βοήθειες παίρνετε από μεριές που δεν πιστεύατε, ενώ μία έκτακτη επιχορήγηση, ένα μπόνους από τη δουλειά σας, ή ένα οικονομικό βοήθημα από άνθρωπο της οικογενείας σας, σας λύνει τα χέρια.

Καρκίνος

Κύκλοι κλείνουν, κύκλοι ανοίγουν  εμπλουτίζοντας με νέα και ενδιαφέροντα κεφάλαια τη ζωή σας και ίσως, παρ όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας, να νιώθετε νότες αισιοδοξίας, ή να διαπιστώνετε, ότι κάτι επιτέλους αρχίζει να πηγαίνει πολύ καλά. Να είστε βέβαιοι ότι θα εξακολουθήσει να πηγαίνει όσο κοιτάτε μπροστά, αφήνοντας πίσω μια για πάντα το παρελθόν, που υπάρχει στη μνήμη σας για να σας υπενθυμίζει να μην ξανά κάνετε τα ίδια λάθη, με τους λάθος ανθρώπους.

Λέων

Προσπαθήστε σήμερα να αγνοήσετε ανθρώπους που σας αντιμετωπίζουν με ανταγωνιστικές συμπεριφορές και σας προκαλούν για να αντιδράσετε. Τέτοιο χατίρι μην τους κάνετε, όσο κι αν δυσκολευτείτε να παραμείνετε ατάραχοι στις προσκλήσεις τους, ιδίως στους χώρους που δραστηριοποιήστε ή εργάζεστε. Μείνετε σταθεροί στους στόχους σας, αφού ακόμα και παρασκήνιο εάν καλλιεργούν εις βάρος σας, δε θα μπορέσουν τελικά να σταματήσουν την ανοδική σας πορεία.

Παρθένος

Με τονισμένη αυτό το διάστημα τη διαίσθησή σας, σίγουρα θα έχετε πάρει κάποια μηνύματα σχετικά με τη συμπεριφορά αλλά και τη στάση που κρατάν μερικοί άνθρωποι απέναντί σας. Όπως αλλάζουν οι καιροί, έτσι αλλάζουν και οι ανθρώπινες συμπεριφορές. Μην πέσετε λοιπόν από τα σύννεφα, εάν κάποιοι «δικοί» σας άνθρωποι, προβούν σε πράξεις απαράδεκτες και εις βάρος σας, τη στιγμή που είχατε στο παρελθόν, μοιραστεί σπουδαίες στιγμές μεταξύ σας.

Ζυγός

Εξακολουθούν το σπίτι και κάποια άτομα από την οικογένεια από το στενό φιλικό σας κύκλο να σας πιέζουν ή να σας προβληματίζουν με τη συμπεριφορά τους. Μήπως τώρα θα έπρεπε, σε κάποιους ανθρώπους να τους δείξετε τα όριά τους, ακόμα και αν χρειαστεί να χαλάσετε για λίγο τις σχέσεις σας; Μια νέα επαγγελματική πρόταση, ίσως σας φανεί ενδιαφέρουσα για να την ψάξετε περισσότερο. Προς το παρόν μην κλείσετε κάποια συμφωνία χωρίς να ενημερωθείτε καλά.

Σκορπιός

Πάρτε τις αποστάσεις σας, από οικογενειακές νουθεσίες και ανθρώπους από το ίδιο περιβάλλον που προσπαθούν να επηρεάσουν τη γνώμη δικών σας ανθρώπων. Αποφύγετε να παρεμβάλλεστε σε συζητήσεις που ανακυκλώνονται συνεχώς και δεν βγαίνει στο τέλος αποτέλεσμα. Μη συμμετέχετε σε ατελέσφορες διαφωνίες ή συμφωνίες. Τις ημέρες αυτές άλλωστε, με την αμφιθυμία που σας διακατέχει, μπορεί να κάνετε επικοινωνιακά λάθη. Να πείτε λόγια που αν τα μετανιώσετε να δυσκολευτείτε να τα πάρετε πίσω.

Τοξότης

Μέσα σε όλα όσα έχετε να αντιμετωπίσετε σε επίπεδο καθημερινότητας, σήμερα δεν αποκλείεται να ανακινηθεί και ένα ζήτημα περιουσιακό ή κληρονομικό και συγγενείς σας να σας βάλουν να τρέχετε, για αυτή την υπόθεση. Άλλο ένα καθήκον, άλλο ένα εμπόδιο που θα προκαλέσει δυσκολίες στη ροή της ημέρας σας. Θέματα που σχετίζονται με δάνεια ή οικονομικές υποχρεώσεις, τώρα θα μπορέσετε να τα διακανονίσετε με καλύτερους όρους, αρκεί να εκμεταλλευτείτε το καλό διάστημα των ημερών αυτών.

Αιγόκερως

Αρκετή κινητικότητα συναντήσεις και επαφές θα έχει για σας η σημερινή ημέρα. Δεν αποκλείεται για επαγγελματικούς λόγους να κανονιστεί ένα ολιγοήμερο ταξίδι, που θα έχει όμως και ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Ένας άνθρωπος από τον εργασιακό σας χώρο, πιθανόν να σας προτείνει μια καινούργια ιδέα με πολλές καινοτομίες, που δε θα ήταν άσχημο να την εξετάσετε, ακόμα και αν δεν έτυχε ποτέ να ασχοληθείτε με το αντικείμενό της. Διερευνήστε τις προοπτικές που σας ανοίγονται.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (21/7/2020), με ένα παρεμφερές με το εργασιακό σας αντικείμενο θέμα, θα σας προταθεί να ασχοληθείτε ακόμα και επαγγελματικά τις ημέρες αυτές. Πιθανόν η ιδέα να σας ενθουσιάζει, θα χρειαστεί όμως, να κοπιάσετε για να την κατακτήσετε, να επιμορφωθείτε σχετικά με το αντικείμενο και για ένα διάστημα, να μη αμείβεστε με όσα θα συμφωνήσετε, όταν θα μπείτε κανονικά στην παραγωγική διαδικασία. Όμως σαν πρόταση ή ιδέα, να ξέρετε ότι έχει πολλές προοπτικές εξέλιξης.

Ιχθείς

Επαφές με ανθρώπους που ζούνε μακριά, ακόμα και στο εξωτερικό θα έχετε τις ημέρες αυτές. Ίσως κάποιοι από εσάς να ενδιαφερθείτε για ένα θέμα που σχετίζετε με ένα αδερφικό σας πρόσωπο, που η αποκατάστασή του κυρίως η επαγγελματική, θα μετρίαζε το άγχος σας γι αυτό. Μία επαγγελματική εξέλιξη που περιμένατε, τώρα θα πάρετε την απάντηση που αναμένετε καιρό. Όμως υπάρχει η πιθανότητα, να μην έρθει με τον τρόπο που περιμένατε, ή τους όρους που συμφωνήσατε.

https://ipop.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: