Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (18/7/2020)

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/7/2020), σήμερα και αύριο, είναι για σας πολύ επικοινωνιακές οι ημέρες. Θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που δε γνωρίζατε μέχρι σήμερα, θα φλερτάρετε εάν αυτό επιθυμεί η καρδιά σας, θα διασκεδάσετε ακόμα και με απλά πράγματα, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εξωστρέφεια επιτάσσουν τα άστρα. Δεν αποκλείεται ακόμα και σε μια εκδρομή, να γνωρίσετε τον επόμενο πολύ καλό σας φίλο, συνεργάτη, να πάρετε μια ιδέα που λίγο αργότερα θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.

Ταύρος

Λίγες ακόμα καθυστερήσεις στην εξέλιξη κάποιων θεμάτων θα έχετε αλλά θα διαπιστώσετε ότι, τα πράγματα τώρα εξελίσσονται πιο ομαλά, αργά αλλά ομαλά. Τις επόμενες ημέρες, σταθεροποιούνται οι πηγές των εισοδημάτων σας, κάτι που θα κάνει καλύτερη τη ρευστότητα ως προς το χρήμα, αφού, ακόμα και χρήματα που τυχόν σας καθυστερούσαν, θα τα πάρετε αναδρομικά. Οι συναισθηματικές σας ισορροπίες επανέρχονται και έτσι θα έχετε ησυχία μέσα σας, αφού θα απαλλαγείτε από άγχη.

Δίδυμοι

Εξομαλύνονται πολλά θέματα που μέχρι τώρα σας προκαλούσαν υπέρμετρο άγχος και θα διαπιστώσετε ότι και κάποια χρήματα μπαίνουν στον προϋπολογισμό σας και σας ανακουφίζουν με την κάλυψη ορισμένων πάγιων υποχρεώσεών σας. Εάν θέλετε να μπείτε σε μία συμφωνία ενυπόγραφα, αυτό θα ήταν προτιμότερο να το προχωρήσετε από την άλλη εβδομάδα, γιατί έτσι θα έχει ομαλότερη εξέλιξη και διάρκεια στο χρόνο. Ένας άνθρωπος της οικογενείας σας, σας φέρνει ευχάριστα νέα.

Καρκίνος

Μία σημαντική σας σχέση, που από καιρό έχει δείξει σημάδια παρακμής, κάπου εδώ θα φτάσει στο τέλος της. Μπορεί να είναι η συνεργασία σας με έναν άνθρωπο, μια φιλία που πλέον δε στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, ή ακόμα και μια αισθηματική σχέση, που η απόσταση, την τραυμάτισε, ή έστω την ατόνησε. Δώστε τέλος στο παλιό για να αφήσετε χώρο στο καινούργιο που έρχεται και θα σας πάει μπροστά, θα εξελίξει εσάς και τη ζωή σας γενικότερα.

Λέων

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, εκμεταλλευτείτε τις επαφές που θα κάνετε, τις καινούργιες γνωριμίες και τους ανθρώπους που θα έρθουν στο δρόμο σας, ενώ εάν σκέφτεστε να κάνετε μια συνάντηση επαγγελματικής κυρίως χροιάς, αφήστε τη για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να βγάλετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αν σκέφτεστε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ή να κάνετε μία νέα συμφωνία διαβάστε προσεκτικά τα ψιλά γράμματα, όσο και αν σας ενθουσιάζει.

Παρθένος

Διάγετε ένα από τα καλύτερα χρονικά διαστήματα την περίοδο αυτή, όπου από δω και στο εξής θα έχετε διάφορες διευκολύνσεις, στο να προωθήσετε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας, την κοινωνική σας ζωή, τη διεύρυνση του κοινωνικού και φιλικού σας κύκλου, της δικτύωσης, γενικότερα. Τώρα θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι σας γνωριμίες, θα σας ανοίξουν δρόμους και πόρτες σε πεδία που άλλοτε δεν είχατε πρόσβαση.

Ζυγός

Μετακινήσεις πολλές θα έχετε αυτές τις ημέρες, χαρές από την οικογένειά σας, γάμους βαφτίσια ή οικογενειακές μαζώξεις. Θα δείτε κόσμο που έχετε να συναντήσετε καιρό ή να μάθετε νέα τους. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για μικρές εκδρομές ή σύντομους προορισμούς και φροντίστε να ξεδώσετε λιγάκι, όσο και αν τα οικονομικά σας μπορεί να μη σας επιτρέπουν την εποχή αυτή, να κάνετε μεγάλα όνειρα. Εσείς ονειρευτείτε και θα διαπιστώσετε ότι λίγο αργότερα, όλα μπορούν να συμβούν.

Σκορπιός

Το μυαλό σας μπορεί να ταξιδεύει σε μνήμες παιδικές, αναμνήσεις με παρέες, ή κάποιες δυνατές στιγμές που ζήσατε στη διάρκεια της ζωή σας. Με ρομαντισμό και νοσταλγία θα ξεκινήσετε τη μέρα σας σήμερα. Πιθανόν αυτό να το ενεργοποιήσει, ένα μήνυμα ένα νέο ή ένα τηλεφώνημα, από έναν άνθρωπο που είχατε καιρό να μάθετε τι γίνεται και πως εξελίχτηκε  η ζωή του, ή εσείς ίσως μπείτε στη διαδικασία να επικοινωνήσετε.

Τοξότης

Ένα μήνυμα μία είδηση, μία πρόσκληση που περιμένατε καιρό από ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό για την εξέλιξη μίας υπόθεσής σας, γίνεται η αιτία για να ανεβείτε ψυχολογικά σήμερα.  Κάποια πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο το πιστεύατε, αρκεί να είστε τυπικοί σε ότι αναλάβατε και εντός των χρονοδιαγραμμάτων που έχετε βάλει. Εάν εργάζεστε, δεν αποκλείεται τώρα να πάρετε μία προαγωγή, ή να βελτιωθεί η ήδη υπάρχουσα θέση σας με οικονομικά οφέλη.

Αιγόκερως

Οικογενειακές ή κληρονομικές εκκρεμότητες, θα σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές, ενώ ακόμα και επαγγελματικά, δεν αποκλείεται να συμβαίνουν κάποια πράγματα, που θα σας ενοχλήσουν. Η ασπίδα σας είναι τα «πρέπει» που χρειάζεται να υψώσετε στους άλλους και μάλιστα τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας, για να τους βάλετε σε μια σειρά, ακόμη και στη θέση τους αν χρειαστεί. Ορισμένες σχέσεις ή συνεργασίες, όσο κι αν είναι δύσκολο να τις διακόψετε, μάλλον θα το κάνετε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (18/7/2020), με ιδιαίτερα δημιουργική διάθεση και με πρόθεση να περάσετε σήμερα ωραία, μάλλον θα ξεμυαλιστείτε με φίλους και αγαπημένα πλάσματα και δε θα σας δει και πολύ το σπίτι σας. Από την άλλη μεριά, ικανοποίηση παίρνετε από την πορεία κάποιων θεμάτων που το προηγούμενο διάστημα σας ζόρισαν, ενώ φαίνεται ότι απομακρύνονται από κοντά σας άτομα που λειτουργούσαν τοξικά για την ψυχολογία σας. Ένα δικό σας πρόσωπο, ίσως τώρα να ζητήσει τη βοήθειά σας.

Ιχθείς

Ακόμα και διακοπές να καταφέρετε να πάτε τις ημέρες αυτές, τη δουλειά σας θα την κουβαλάτε μαζί σας, ένα μέρος από αυτή, ή την αγωνία για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από δω και στο εξής. Παρ όλα αυτά, υπάρχει κάθε προοπτική τα πράγματα να πάρουν θετική τροχιά, αφού τώρα οι προσπάθειες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα, θα αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σας και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις αν το επιτρέπει ο προσωπικός σας χάρτης να δείτε και μια προαγωγή.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: