Ποιο είναι το μυστικό στη μάχη κατά της κυτταρίτιδας;

στις

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν έρθει αντιμέτωπες μαζί της, είτε στην ήπια, είτε στην πιο σοβαρή μορφή της. Η κυτταρίτιδα είναι ένα πρόβλημα που βασανίζει πολλές γυναίκες. Κάποιες από εμάς προσπαθήσαμε να την καταπολεμήσουμε με ειδικές διατροφές, γυμναστική, μασάζ ή σκευάσματα για τοπική χρήση.

Κάποιες από αυτές τις λύσεις δε βοήθησαν καθόλου, ενώ άλλες αν και είχαν κάποια υποσχόμενα αποτελέσματα δεν διήρκησαν για πολύ. Αυτό κάνει πολλές γυναίκες να σκέφτονται ότι δεν υπάρχει τρόπος οριστικής εξάλειψης της κυτταρίτιδας. Όμως, σύμφωνα με τον Δερματολόγο και Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD), Dr. Χριστόφορο Τζερμιά, απλά πρέπει να αλλάξουμε το τρόπο σκέψης, καθώς η λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας δεν είναι αισθητική αλλά ιατρική.

Ποιες είναι οι θεραπείες για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας;

Στα Δερματολογικά Κέντρα IQ Skin Clinics, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Dr. Τzερμιά, η κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται σε βάθος και οριστικά με τον κατάλληλο συνδυασμό, επιλέγοντας μεταξύ έξι δραστικών θεραπειών. Και αυτό, γιατί από τη μία η κυτταρίτιδα είναι μία δερματική κατάσταση που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, και από την άλλη οι ανάγκες του κάθε οργανισμού είναι διαφορετικές. Η ποικιλία των θεραπειών κυμαίνεται από μη επεμβατικές έως ελάχιστα επεμβατικές, ενώ τα διάφορα είδη θεραπειών εφαρμόζονται συνδυαστικά.

Στις μη επεμβατικές θεραπείες συγκαταλέγονται η μέθοδος X-WAVE, που με τη βοήθεια ακουστικών κυμάτων μεταφέρει φρέσκο οξυγόνο στον συνδετικό ιστό έχοντας ως αποτέλεσμα την αποβολή λίπους, τοξινών και κατακρατημένων υγρών. Το Cellusculpting που είναι στην ουσία μεσοθεραπεία με συσφικτική δράση. Τη μέθοδο LPG Endermologie®, που επαναδραστηριοποιεί τις κυτταρικές λειτουργίες και τη θεραπεία Carboxytherapy, η οποία δρα στη ρίζα του προβλήματος, δηλαδή την κακή κυκλοφορία του αίματος, την κατακράτηση υγρών και τοξινών στους ιστούς, τη τοπική συσσώρευση λίπους και τη φθορά των ινών κολλαγόνου.

Επίσης, υπάρχουν και δύο ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες, η επαναστατική ενέσιμη μεσοθεραπεία IQ Cellustrike που έχει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα και η Celluclip, η οποία αντιμετωπίζει και μειώνει την κυτταρίτιδα σε μία μόνο συνεδρία!

Είναι αποτελεσματικές;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία, ενώ οι θεραπείες προτείνονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε οργανισμού. Είναι απολύτως ασφαλείς και χωρίς παρενέργειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυτταρίτιδα εξαλείφεται και τα αποτελέσματα των θεραπειών είναι μόνιμα.

www.iqskinclinics.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s