Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πανελλήνιες 2020: Ο σχολιασμός στα θέματα Ιστορίας και Πληροφορικής από το φροντιστήριο μεθοδικό

Πανελλήνιες 2020: Ανακοινώθηκαν τα θέματα της Ιστορίας και Πληροφορικής σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020. Το Dikaiologitika News, μαζί με το φροντιστήριο Μεθοδικό θα δημοσιεύσουν λύσεις και απαντήσεις για τα θέματα Ιστορίας και Πληροφορικής αλλά και τον σχολιασμό.

Πανελλήνιες 2020: Στο μάθημα της Ιστορίας, Πληροφορικής, και Ανάπτυξης Εφαρμογών εξετάστηκαν σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, οι υποψήφιοι στα ΓΕΛ. Τα θέματα που έπεσαν σήμερα.

Πανελλήνιες 2020: Σχολιασμός για τα θέματα στην Ιστορία και Πληροφορική σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου Ιουνίου 2020 από το φροντιστήριο Μεθοδικό:

Σχόλια για τα θέματα της Ιστορίας:

Τα θέματα της Ιστορίας για το νέο σύστημα είναι μέτριας δυσκολίας, στα ίδια επίπεδα με πέρσι. Τα ερωτήματα ανάπτυξης είναι εκτενή και ευνοούν τους μαθητές που έχουν καλή γνώση του σχολικού βιβλίου. Υπάρχει αναφορά στη νέα ύλη σε αρκετά ερωτήματα.

Οι ερωτήσεις κρίσεως της Δεύτερης Ομάδας που βασίζονται στις πηγές έχουν σαφή ερωτήματα και η σύνδεσή τους με τα κείμενα ξεκάθαρη. Τα θέματα δεν αναμένεται να δυσκολέψουν ιδιαίτερα τους καλά προετοιμασμένους υποψηφίους.

Σχόλια για τα θέματα της Πληροφορικής:

Τα θέματα στο μάθημα της Πληροφορικής είναι διατυπωμένα με σαφήνεια και χαρακτηρίζονται μέτριας δυσκολίας εκτός από κάποια σημεία στα οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Τα θέματα Α και Β είναι λίγο πιο δύσκολα από τα περσινά, το θέμα Γ παρουσιάζει αυξημένη δυσκολία ενώ το Δ κινείται σε παρόμοια επίπεδα με την προηγούμενη χρονιά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το ερώτημα Γ2 ώστε να αποφευχθεί τυχόν λάθος.

Γενικά, οι μαθητές που έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα σε όλη την ύλη δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα.

https://www.dikaiologitika.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: