Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρης στους Ιχθύες από 13 Μαΐου έως 27 Ιουνίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της μαχητικότητας, της σεξουαλικότητας, της επιθετικότητας, δηλώνει τις αντοχές μας.

Ο Άρης στους Ιχθύες έχει σεξουαλική φαντασία, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός, γοητευτικός και όταν δεν ικανοποιείται, έχεις τάση προς τις καταχρήσεις. Ο Άρης στους Ιχθύες ασχολείται με την τέχνη, με την πίστη, με τη θρησκεία, αγαπά την παρασκηνιακή δράση και σεξουαλικότητα, έχει τάσεις απομόνωσης και γενικότερα υποκρίνεται, ντύνεται ένα ρόλο. Αυτό το διάστημα είμαστε πιο ευαίσθητοι και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, κρατάμε μυστικά και ακούμε τη διαίσθησή μας. Είμαστε πιο παθητικοί απέναντι στις καταστάσεις και μπορεί να νιώθουμε εγκαταλελειμμένοι. Όλα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της στιγμής. Ο Άρης στους Ιχθύες είναι ρομαντικός και δείχνει την αγάπη του μέσα από το σεξ. Δεν ανέχεται την αγένεια και την αυστηρή κριτική. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για απιστίες, νέες εμπειρίες και φλερτ. Υπάρχει τάση για επιπόλαιες ή διπλές σχέσεις.

Ο Άρης στους Ιχθύες θα συναντήσει με εξάγωνο τον Ουρανό στις 25/5 και θα φέρει επιτυχία στους στόχους μας, θα μας δώσει ξαφνική διέξοδο και εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης των προβλημάτων μας. Στις 3/6 θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη και θα φέρει αντιπαραθέσεις, τσακωμούς, χωρισμούς, απιστίες. Προσοχή σε νεύρα και εντάσεις. Στις 5/6 θα συναντήσει την Σεληνιακή έκλειψη και θα προκαλέσει γεγονότα. Η επιρροή δεν ισχύει μόνο για την συγκεκριμένη μέρα, θα υπάρχει διάρκεια. Θα βιώσουμε συναισθηματικές απώλειες. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ήλιο φέρνει εντάσεις στη δουλειά με ανώτερα πρόσωπα, ατυχήματα, λανθασμένες αποφάσεις. Στις 13/6, ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα και φέρνει σύγχυση, κόπωση (ψυχολογική και σωματική). Στις 19/6, ο Άρης συναντά με εξάγωνο τον Πλούτωνα και ενισχύει την εσωτερική μας δύναμη, μας βοηθά να ανταπεξέλθουμε στα προβλήματά μας, να βρούμε λύσεις, έχουμε μεγάλες αντοχές και ψηλή λίμπιντο. Στις 20/6, το εξάγωνο Άρη/Δία φέρνει αποτελέσματα στις προσπάθειές μας και επέκταση των δραστηριοτήτων μας.

Πώς θα επηρεάσει ο Άρης στους Ιχθύες όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στους Ιχθύες μπορεί να είσαι λίγο άτολμη και με έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δεν εκφράζεσαι ανοιχτά και έχεις πεσμένη ζωτικότητα. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη και απομονωμένη από τον κόσμο. Κατανοείς τα προβλήματα των άλλων, έχεις φαντασία και ασχολείσαι με τις τέχνες. Έχεις ανάγκη να αποδράσεις από την ρουτίνα, να ξεκουραστείς, είσαι πολύ διαισθητική. Αυτό το διάστημα σε προετοιμάζει για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, είναι διάστημα ενδοσκόπησης και σκέψης.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στους Ιχθύες ασχολείσαι με φιλίες, με την τεχνολογία και ομαδικές δραστηριότητες. Βρίσκεσαι με φίλους και αναζητάς την ανεξαρτησία και την ελευθερία σου. Είσαι πιο κοινωνική, περνάς χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και ασχολείσαι με τους μελλοντικούς σου στόχους. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ή μπορεί να πετύχεις κάποιο εγχείρημα. Είναι καλό διάστημα για να κάνεις όνειρα και για να πετύχεις τα σχέδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Άρη στους Ιχθύες ασχολείσαι με την καριέρα και τις φιλοδοξίες σου. Είσαι μαχητική, πρακτική, υπεύθυνη, αξιόπιστη και σου δίνονται ευκαιρίες για να προοδεύσεις. Ανώτερα πρόσωπα αναγνωρίζουν την εργασία σου. Κινείσαι έντονα και φαίνεται να γίνονται αλλαγές στην καριέρα σου, υπάρχουν νέα δεδομένα στα σχέδιά σου ή σε συνεργάτες σου. Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή μπορεί να αναλάβεις νέα καθήκοντα και να φορτωθείς περισσότερη δουλειά. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με χρήσιμα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στους Ιχθύες, είσαι ειλικρινής, ενεργητική. Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι ή μπορεί να ρισκάρεις. Είσαι αισιόδοξη και θα καταφέρεις να λύσεις προβληματικές καταστάσεις. Ασχολείσαι με την επέκτασή σου, με τις σπουδές σου ή με σεμινάρια και εκπαίδευση. Προσοχή σε νομικά θέματα. Μπορεί να αποκομίσεις οφέλη από το εξωτερικό, μπορείς αυτό το διάστημα να κάνεις καλές επενδύσεις. Μια συνεργασία με το εξωτερικό είναι πιθανή. Μπορείς να πραγματοποιήσεις νέα οράματα.

ΛΕΩΝ

Με τον Άρη στους Ιχθύες θα ασχοληθείς με ερωτικά και οικονομικά θέματα. Θα σε απασχολήσουν κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, κληρονομικά, εφορίες, τράπεζες, ασφάλειες. Μπορεί να γίνουν αλλαγές στο εισόδημα του συντρόφου σου και να σε επηρεάσουν. Προσοχή σε εντάσεις με το ταίρι σου καθώς είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα ή σεξουαλικά ζητήματα. Απόφυγε τη ζήλια και την καχυποψία. Το πάθος κυριαρχεί και κάποιες επιθυμίες σου μπορεί να γίνουν εμμονή. Κρυμμένα μυστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Θα υπάρξουν εξελίξεις στη σχέση σου, νέα δεδομένα θα επηρεάσουν το παρόν και το μέλλον. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν ή μπορεί ένα νέο πρόσωπο να σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Επαγγελματικά, μπορεί να γίνουν αλλαγές στη δουλειά σου ή σε συναδελφικό επίπεδο. Μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση ή συνεργασία αυτό το διάστημα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις και να φέρεις ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύες φέρνει εξελίξεις σε εργασία, υγεία, καθημερινότητα. Οι ρυθμοί σου αλλάζουν και το πρόγραμμά σου επίσης καθώς τρέχεις για να κλείσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Επαγγελματικά, μπορεί να αλλάξεις έδρα ή εργασία ή αντικείμενο και να έχεις περισσότερες ευθύνες. Είσαι δυναμική και εργασιομανής, βλέπεις τα πράγματα εις βάθος, είσαι υπεύθυνη, αξιόπιστη, δουλεύεις σκληρά. Ασχολήσου με την φυσική σου κατάσταση, χαλάρωσε και ξεκουράσου. Απόφυγε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύες ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου στα ύψη. Το ερωτικό παιχνίδι, η διασκέδαση, το φλερτ κυριαρχούν και αν βρίσκεσαι σε σχέση θα την ανανεώσεις. Εντυπωσιάζεις το αντίθετο φύλο και αναζητάς το σεξ.  Η σχέση με τα παιδιά σου βελτιώνεται ενώ αν σχεδιάζεις να αποκτήσεις έναν απόγονο, είναι καλό το διάστημα. Η δημιουργικότητα είναι μεγάλη, δείχνεις τα ταλέντα σου και αναλαμβάνεις νέα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στους Ιχθύες αφορά το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Μπορεί να ασχοληθείς με περιουσιακά ζητήματα, με μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις σε οικογενειακά πρόσωπα. Το παρελθόν μπορεί να σε απασχολήσει και μπορεί να κάνεις έναν απολογισμό για να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα. Προσοχή σε διαμάχες με γονείς και οικογένεια. Είναι πιθανό να πρέπει να φροντίσεις και να στηρίξεις  οικογενειακά πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη στους Ιχθύες είσαι επικοινωνιακή, εκφράζεις όσα έχεις στο μυαλό, διεκδικείς μέσα από τον διάλογο, προβάλλεις τα ταλέντα σου. Οι σκέψεις και η ομιλία σου είναι γρήγορες. Έχεις πειθώ αλλά και αναποφασιστικότητα. Κάνεις πολλές μετακινήσεις και έχεις ευκαιρίες για εκδρομές και αποδράσεις. Σχέσεις με αδέλφια, γείτονες και κοντινούς συγγενείς σε απασχολούν. Είναι καλό διάστημα αν ασχολείσαι με συγγραφή, δημοσιογραφία ή επικοινωνιακό επάγγελμα. Προσοχή στην οδήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στους Ιχθύες επηρεάζει τα οικονομικά σου. Σκέφτεσαι οικονομικές συναλλαγές, κάποια έξοδα πρέπει να διαχειριστείς, μπορεί να έχεις αλλαγές στο εισόδημά σου ή σε κάποιες επενδύσεις σου. Απόφυγε οικονομικές συμφωνίες, δανεισμό, ρίσκο, ανταγωνισμό  και σπατάλες γιατί θα έχεις απώλειες. Προσπάθησε να αυξήσεις τα έσοδά σου για να κάνεις την ζωή σου καλύτερη. Μπορεί να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που αφορούν την αυτοεκτίμησή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει αλλαγές στη ζωή σου. Είσαι πιο δυναμική, εξωστρεφής, αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες, διεκδικείς, είσαι μαχητική και ενεργητική  και κατακτάς τους στόχους σου. Επαγγελματικά θα έχεις εξελίξεις και μπορεί να δεχτείς περισσότερες ευθύνες ή πιέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, κάποιες αλλαγές θα προχωρήσουν τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Μαγνητίζεις, τραβάς τους γύρω σου, ενθουσιάζεσαι, μαγεύεις με τα λόγια σου. Υπερασπίζεσαι τα συμφέροντά σου. Πρόσεχε τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα.

https://www.missbloom.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: