Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το Chelsea Flower Show θα γίνει μέσω διαδικτύου για πρώτη φορά

Το Chelsea Flower Show θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο διαδίκτυο αφού ακυρώθηκε τον Μάρτιο λόγω του γενικού lockdown. Οι διοργανωτές ελπίζουν ότι οι εικονικές περιηγήσεις στον κήπο και οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την κηπουρική θα «εμπνεύσουν περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με τα φυτά».

Η ετήσια εκδήλωση πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1913 με μοναδικές εξαιρέσεις τον Α ‘και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Από τις 18 έως τις 23 Μαΐου, το Royal Horticultural Society θα προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεων στον κήπο υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου ανθοπώλη ή κηπουρού. Επίσης μέρος του προγράμματος είναι τα καθημερινά κλαμπ σχολικής κηπουρικής, συνεδρίες εικονικής ανθοκομίας και επιδείξεις πάγκου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούν να ψηφίσουν για βραβεία, όπως το φυτό της δεκαετίας και το προϊόν της χρονιάς.

Οι καλλιεργητές του Ηνωμένου Βασιλείου θα προσφέρουν εκδρομές στο παρασκήνιο των φυτωρίων τους, ενώ άλλοι θα αναπαράγουν τις οθόνες που θα είχαν στο Great Pavilion. Οι συνεδρίες των Q&A θα πραγματοποιηθούν επίσης με συμβούλους του RHS και ειδικούς καλεσμένους.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: