Κωνσταντίνου και Ελένης: Επιτέλους μάθαμε το όνομα του μπαρ που δούλευε η Βλαχάκη

στις

Έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που είδαμε το πρώτο επεισόδιο της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης. Της σειράς που έμελλε να γίνει η απόλυτη μεσημεριανή μας συνήθεια, και τόσα χρόνια μετά να την παρακολουθούμε με την ίδια μανία. Έχουμε πια μάθει όλους τους διαλόγους απέξω, ξέρουμε κάθε επεισόδιο από το «α» ως το «ω» και μια νοσταλγία μιας πιάνει για τα χρόνια εκείνα.

Κι ενώ έχουμε παρακολουθήσει τόσα επεισόδια –και ακόμη παρακολουθούμε- μας διέφευγε μία αρκετά σημαντική λεπτομέρεια. Γνωρίζαμε από την αρχή πως η Ελένη Βλαχάκη (aka Ελένη Ράντου) δούλευε σε ένα μπαρ στα Εξάρχεια. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι το όνομα του μπαρ.

Αυτό λοιπόν έγινε γνωστό 20 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης μας σειράς. Το account στο Instagram RareandMore ανέβασε μια φωτογραφία με τον Νικόλα, την Πέγκυ και την Ματίνα από το μπαρ, γράφοντας στη λεζάντα και το όνομα αυτού. Το μπαρ «Απρόβλεπτο» στα Εξάρχεια έμεινε στην ιστορία κι εμείς δεν είχαμε ακούσει ποτέ να το αναφέρουν.

Αυτή την εντύπωση είχαμε βασικά, μιας και σε ένα επεισόδιο , συγκεκριμένα εκείνο με τον ανιψιό του Κωνσταντίνου τον Κλεομένη, η Ελένη σε μία σκηνή του λέει «Πέρνα από το Απρόβλεπτο να σε κεράσουμε τίποτα πορτοκαλάδες». Απλά όπως φαίνεται, κανείς μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει τη σημασία που έπρεπε.

https://www.queen.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s