Κουίζ: Εντοπίστε το πιο χαζό άτομο που βλέπετε στην εικόνα

στις

Οι επιλογές που κάνουμε μας χαρακτηρίζουν, ακόμη και όταν πρόκειται για μικροπράγματα. Έτσι λειτουργεί το υποσυνείδητο μας.

Σας παρουσιάζουμε ένα απλό τεστ: απλά επιλέξτε ποιος από αυτούς τους ανθρώπους θεωρείτε ότι είναι ο πιο ανόητος.

1

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Αριθμός 1

Είστε ηγέτης, κατά πάσα πιθανότητα είστε εξωστρεφής. Ο περίγυρός σας πιστεύει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σας, αλλά έχετε και τη φήμη του πεισματάρη και του δύσκολου ανθρώπου. Συχνά παίρνετε πολύ βιαστικές αποφάσεις, προσπαθήστε να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε.

Αριθμός 2

Αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η σοφία και η συναισθηματική σταθερότητα. Ωστόσο, μερικές φορές σας αρέσει να μεταθέτετε την ευθύνη στους άλλους. Είστε καλόκαρδος άνθρωπος, και μερικές φορές οι άλλοι μπαίνουν στον πειρασμό να σας εκμεταλλευτούν.

Αριθμός 3

Σας αρέσει να ονειρεύεστε, αλλά τα όνειρά σας είναι πολύ γενναία, και εσείς, πρέπει να σημειωθεί, ότι τα πραγματοποιείτε. Συχνά βρίσκετε τον εαυτό σας παρεξηγημένο, καθώς πολλές από τις απόψεις σας φαίνεται πολύ υπερβολικές.

Αριθμός 4

Είστε ηθικός άνθρωπος με ισχυρό χαρακτήρα. Για όλα έχετε τη δική σας άποψη, και είστε έτοιμοι να πάτε ενάντια στο σύστημα. Αλλά να είστε προσεκτικοί: μη κάνετε ενέργειες εις δικό σας βάρος, μόνο και μόνο για να αποδείξετε κάτι στους άλλους.

https://www.athensmagazine.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s