Έρχεται μεγάλη επένδυση φαρμακευτικής κάνναβης στην Τριφυλία;

στις

Μια μεγάλη επένδυση στο χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης έρχεται σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή της Τριφυλίας, και συγκεκριμένα στην Τερψιθεα Κυπαρισσίας.

Πρόκειται για την κατασκευή μιας μεγάλης κλίμακας μονάδας παραγωγής και επεξεργασίας κάνναβης σε μια έκταση δεκάδων στρεμμάτων. Μάλιστα, οι επενδυτές φαίνεται να βρίσκονται κοντά στην εξασφάλιση της γης αλλά και της απαραίτητης άδειας.

Να σημειωθεί ότι η παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης είναι τελείως διαφορετική από τη βιομηχανική κάνναβη, αφού ο νόμος υποχρεώνει να υπάρχουν καθετοποιημένες μονάδες. Δηλαδή, η δραστηριότητα της επιχείρησης θα περιλαμβάνει όλα τα στάδια παραγωγής του προϊόντος (από την πρώτη ύλη ως το τελικό προϊόν). Από την ίδια επιχείρηση και στον ίδιο χώρο θα γίνει η καλλιέργεια, η επεξεργασία και η παραγωγή του τελικού φαρμακευτικού προϊόντος. Τα στάδια και οι εγκρίσεις για την κατασκευή μιας τέτοιας μονάδας είναι πάρα πολλά, με πολύ αυστηρούς όρους και μέτρα ασφαλείας, γι’ αυτό και πρόκειται για επενδύσεις με μεγάλο κόστος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s