Becoming: Έρχεται στις 6 Μαΐου στο Netflix το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ για τη Μισέλ Ομπάμα

o Νetflix στις 6 Μαΐου θα διαθέσει παγκοσμίως το νέο ντοκιμαντέρ «Becoming»,  που ακολουθεί την πρώην Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και καταγράφει τη ζωή.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την Μισέλ Ομπάμα και καταγράφει τη ζωή, τις ελπίδες και τις σχέσεις της με τους άλλους ενώ περιοδεύει για το βιβλίο της. 


Η περιοδεία, το 2019 και το 2020, περιλάμβανε δημόσιες εκδηλώσεις σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, όπου η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, συνομιλούσε με το κοινό και με προσωπικότητες, όπως η ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ κ.α.


Η Μισέλ Ομπάμα προσκαλεί το κοινό στον προσωπικό της κόσμο, εξιστορώντας τις εμπειρίες που την διαμόρφωσαν – από την παιδική της ηλικία στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγο, την εποχή που ως στέλεχος εξισορροπούσε τις απαιτήσεις της μητρότητας με αυτές της εργασίας, ως την εποχή που ζούσε στην πιο διάσημη διεύθυνση στον κόσμο.


«Οι μήνες που πέρασα ταξιδεύοντας, όπου συναντήθηκα και συνδέθηκα με ανθρώπους σε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, με έκαναν να συνειδητοποιήσω ότι αυτά μου μοιραζόμαστε είναι βαθιά και πραγματικά», είπε η Michelle Obama.

Δείτε το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε από την πλατφόρμα

https://www.womantoc.gr/l

Σχολιάστε