Ούτε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δε θα επιτραπούν οι μετακινήσεις με πλοία

στις

Μετά τα μέσα Μαΐου θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις μετακινήσεις στα νησιά, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του dikaologitika.gr, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η απελευθέρωσή τους θα αφού περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος φέτος είναι η 8η Ιουνίου. Στόχος της κυβέρνησης και των ειδικών, είναι η μη διασπορά του ιού στα νησιά της χώρας τα οποία παρουσιάζουν σοβαρές ελλείψεις με τις υγειονομικές τους μονάδες και γι’ αυτό το σχέδιο απελευθέρωσης των μετακινήσεων θα γίνει μετά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Παράλληλα, θεωρείται σημαντικό να αποφευχθούν οι αερομεταφορές ασθενών από τα νησιά, οι οποίες είναι σύνθετες και κοστοβόρες.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μέσα με τέλη Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι μετακινήσεις, αναλόγως των εξελίξεων και της πορείας της νόσου στη χώρα.

Μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις μόνο στην ηπειρωτική χώρα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και όχι στα νησιά. Η τουριστική περίοδος προβλέπεται να διαρκέσει περίπου 3 μήνες.

Cyclades24

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s