Δώρισαν μια αποθήκη τρόφιμα στη Μύκονο

στις

Ο Δήμος Μυκόνου παρέλαβε την Δευτέρα από την Κεντρική Ένωση Δήμων (ΚΕΔΕ) 6.122 χιλιάδες τεμάχια από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα ενισχύσουν τις υπάρχουσες προμήθειες της δημοτικής κοινωνικής μας δομής «Δίχτυ Αγάπης».

Δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν λόγω της πανδημίας, της εξαιρετικά δύσκολης τουριστικής περιόδου, αλλά και της ανεργίας που πιθανότατα να κάνει την εμφάνισή της στο νησί πολύ πιο έντονα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ο Δήμος Μυκόνου προετοιμάζεται να στηρίξει την κοινωνία του νησιού.

«Είναι μια σπουδαία προσπάθεια η οποία υλοποιείται όλο αυτό το διάστημα της υγειονομικής κρίσης από την Κ.Ε.Δ.Ε και τα My Market, στο πλαίσιο της «συμμαχίας ευθύνης και αλληλεγγύης» για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, που υλοποιούν οι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα.

Η αυτοδιοίκηση αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη στηρίζοντας τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας που βρίσκονται αντιμέτωπες με τις συνέπειες της πανδημίας. Όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Κουκάς.

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s