Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (25/4/2020)

Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (25/4/2020), όσο και αν σας περίεργο φαίνεται για τους καιρούς που ζούμε, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε θετικές εξελίξεις στον τομέα τον εργασιακό και κατ επέκταση στα οικονομικά σας. Για εσάς, ξεκινάει ένα αρκετά δημιουργικό διάστημα, όπου ιδέες ταλέντα και προτερήματα που διαθέτετε, σας αναγνωρίζονται. Κάντε επαφές, μιλήστε με ειδικούς, πάρτε πληροφορίες. Θα  βρείτε την άκρη.

Ταύρος

Ιδέες και υποστήριξη σε αυτές θα έχετε. Θα υπάρξουν άνθρωποι κατάλληλοι και πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν στο να τις εφαρμόσετε. Έμπνευση θα έχετε επίσης αλλά και μια υπερβολική ανυπομονησία, να τα κάνετε όλα μαζεμένα και γρήγορα. Πριν να ακολουθήσετε τα επόμενα σχέδιά σας, μάθετε πληροφορηθείτε, κάντε επαφές και αποκτήστε σφαιρική και σωστότερη άποψη πριν.

Δίδυμοι

Όποιες κι αν είναι οι σκέψεις που κάνετε καθώς σχεδιάζετε την πορεία σας από εδώ και στο εξής, καλό θα ήταν να μην τις κοινοποιείτε, όχι γιατί κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν μαζί σας, ή να σας σταθούν εμπόδιο αλλά γιατί ίσως οι δικοί σας άνθρωποι να σας πιέσουν τόσο που να αντιδράσετε. Δε θα είστε εύκολοι στο να δεχτείτε την κριτική ακόμα κι αν προέρχεται από τους δικούς σας.

Καρκίνος

Το να απαιτείτε με έντονο τρόπο κάποια πράγματα που πιστεύετε ότι κάνει να λαμβάνετε από τους ανωτέρους σας, πρόσωπα μεγαλύτερα την οικογένειάς σας, φίλους στενούς που θεωρείτε τη στάση τους απαράδεκτη και γενικότερα από σχέσεις σημαντικές για τη ζωή σας, αυτό δε θα σας βοηθήσει. Όλοι βρίσκονται σε πιεστικές καταστάσεις αντιμέτωποι. Δεν αδιαφορούν απέναντί για τα θέλω σας.

Λέων

Δεν είναι ότι οι άνθρωποι που βασίζεστε αδιαφορούν για την εξέλιξή σας, ή προσπαθούν να ακυρώσουν τις προσπάθειές σας αλλά καλό θα ήταν να καταλάβετε, ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες και οι δυνατότητες που υπάρχουν στο να δείτε καθαρότερα, ποια μπορεί να είναι η συνέχεια και ο ρυθμός της ροής τόσο στα επαγγελματικά σας ζητήματα όσο και στα προσωπικά. Δώστε χρόνο.

Παρθένος

Μείνετε υποψιασμένοι, γιατί εάν αφουγκραστείτε το πως εξελίσσεται η κατάσταση, μπορεί να σας έχει φορτώσει παραπάνω από όσο σας αναλογούν δουλειά, στο τέλος εσείς θα βγείτε κερδισμένοι. Οι προσπάθειές σας ήδη αναγνωρίζονται και ξεχωρίζετε με τις δεξιότητές σας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, που μοιάζετε πραγματικά στην παρούσα φάση  να είστε αναντικατάστατοι.

Ζυγός

Με περισσότερο βελτιωμένη διάθεση θα ξεκινήσετε την ημέρα σας σήμερα, ενώ φαίνεται πως μια αιτία, μια αφορμή, μέσα από μια επικοινωνία που θα κάνετε με ένα πρόσωπο που σας είναι αγαπητό, νότες αισιοδοξίας θα κατακλύσουν την ψυχή σας. Γυρίζει λοιπόν ο εσωτερικός σας διακόπτης και από σήμερα οι σκέψεις εκτός από θετικές, γίνονται σαφώς και πιο δημιουργικές.

Σκορπιός

Καμιά φορά κάτι τυχαίο μπορεί να συμβεί, όπως να μοιραστούμε μια σκέψη μας ή μια αγωνία μας με τον κατάλληλο άνθρωπο που θα μας βρει τη λύση, ή θα μας εμψυχώσει να μην το βάζουμε κάτω. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα για σας, όπου θα κάνετε μια επαφή, με ένα άτομο που μπορεί να σας δώσει λύση διέξοδο σ ένα  σημαντικό τομέα της ζωής σας. Επικοινωνήστε με τους κατάλληλους.

Τοξότης

Το να τα αντιμετωπίζετε όλα με τρόπο αρνητικό ιδίως εκείνα, που εκ των συνθηκών του περιορισμού που ζούμε, δεν αφήνουν σε κανέναν τα περιθώρια, να βρει τις διεξόδους που θα ήθελε, δε θα αλλάξει η κατάσταση του ψυχισμού σας. Οπότε ξεκινήστε από σήμερα κιόλας να ανακαλύψετε & τα όμορφα που μπορεί να σας δώσει η ζωή, γιατί υπάρχουν. Ανακαλύψτε τα λοιπόν.

Αιγόκερως

Ζητήματα καρδιάς και στενών διαπροσωπικών σχέσεων θα σας απασχολήσουν από εδώ και στο εξής, όπου τώρα θα κληθείτε να επανεξετάσετε κάποιες σημαντικές σας σχέσεις, σχετικά με το αν τελικά αξίζουν ή δεν αξίζουν να υπάρχουν στη ζωή σας. Τις αποφάσεις που θα χρειαστεί όμως να πάρετε, αφήστε τις για λίγο αργότερα που οι συνθήκες θα είναι λιγότερο πιεστικές από τις τωρινές.

Υδροχόος

Μην αφήνετε το χρόνο να χάνεται ή να σπαταλιέται σε σκέψεις αρνητικές, αφού καλά γνωρίζετε, ότι σας στερούν τη δυνατότητα να σκεφτείτε τόσο πρακτικά όσο και δημιουργικά. Εάν υπάρχουν κάποια σοβαρά γεγονότα που έφεραν τη ζωή σας να βλέπει αδιέξοδα, θυμηθείτε, ότι όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν & να πάψετε να αισθάνεστε ότι βρίσκεστε με τη πλάτη κολλημένη στον τοίχο.

Ιχθείς

Επιτέλους η δημιουργική σας διάθεση, έρχεται ξανά να σας θυμίσει, τα όνειρα τους στόχους και τις φιλοδοξίες που είχατε και που λόγω των περιορισμένων κινήσεων που μπορείτε να κάνετε, τα αφήσατε πίσω. Κάντε τις κατάλληλες επαφές με ανθρώπους που έχουν τη θέληση τον τρόπο τη δύναμη και την προθυμία, να σας προωθήσουν, εκεί που πραγματικά θα σας ικανοποιούσε απόλυτα.

Δες ακόμα:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: