Οι ωραιότερες floral μάσκες προστασίας που μας φέρνουν την άνοιξη

στις

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι μεγαλύτεροι διεθνείς οίκοι μόδας έχουν επιστρατεύσει τα ατελιέ και τα εργοστάσια παραγωγής τους, με στόχο να ξεκινήσουν άμεσα να παράγουν ιατρικές μάσκες και στολές που είναι απαραίτητες για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού. Οι οίκοι Ralph Lauren και Louis Vuitton που ήταν οι πρώτοι που ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία, ενέπνευσαν πολλές εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους και να συμβάλουν στη συλλογική προσπάθεια προστασίας του πληθυσμού από τον φονικό Covid-19.

Την ώρα που τα μέλη της βιομηχανίας της μόδας έχουν προσφέρει μεγάλη ανάσα ανακούφισης, ο τομέας του εμπορίου αντιμετωπίζει ραγδαία μείωση των καταναλωτικών δαπανών, ασκώντας τρομερή πίεση σε όσους εργάζονται στην παραγωγή και το λιανικό εμπόριο. Παρόλα αυτά οι ανερχόμενες μάρκες συγκεντρώνουν όλους τους πόρους τους για να υποστηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο μπορούν τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο.

Η εταιρία La Ligne, για παράδειγμα, θα προσφέρει το 15% του συνολικού της τζίρου από τις πωλήσεις στη Νέα Υόρκη και με κάθε αγορά θα δωρίζει στους καταναλωτές μια μάσκα προστασίας. Σε μια εποχή που η αρχή της συλλογικότητας αποτελεί ζωτική σημασία για την προστασία εκείνων που κινδυνεύουν περισσότερο, βρήκαμε μερικά από τα brands που προσφέρουν εθελοντικά τις ομάδες τους για να παρέχουν βοήθεια σε ευάλωτους πληθυσμούς.

Η οποιαδήποτε αγορά θα χρηματοδοτήσει την παραγωγή χρήσιμων προμηθειών και θα υποστηρίξει τη μακροζωία των επιχειρήσεων που κρίνεται αβέβαιη αυτές τις δύσκολες στιγμές. Διανύουμε ήδη τον τρίτο μήνα της άνοιξης και οδεύουμε στην πρωτομαγιά, οπότε μια μάσκα με λουλούδια είναι η ιδανική επιλογή για να προστατευτείς με στιλ.

Στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε τις ωραιότερες floral μάσκες για να πάρεις ιδέες και να τις προσθέσεις στο καλάθι αγορών σου.

https://plus.queen.gr
Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s