Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα στο νοσοκομείο Νίκαιας για την απόκρυψη κρουσμάτων

στις

Την παρέμβαση της προισταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, προκάλεσε ανώνυμη καταγγελία, ότι αποκρύπτονται κρούσματα κορονοϊού από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας είναι κατ’αρχήν να αποδειχθεί η βασιμότητα της καταγγελίας και εφόσον αυτή είναι αληθής, να διερευνηθεί εάν και για ποια πρόσωπα προκύπτουν αξιόποινες πράξεις, ώστε οι εισαγγελικές αρχές να προχωρήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή διαπιστωθεί ότι οι καταγγελίες δεν ευσταθούν, η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση ξεκίνησε μετά από καταγγελία το βράδυ της Πέμπτης 23/4 στο Αστυνομικό Τμήμα Νίκαιας ότι στο «Γενικό Κρατικό Νίκαιας» υπάρχουν κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία και αποκρύπτουν οι ιθύνοντες του νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε ο εισαγγελέας υπηρεσίας, ο οποίος έδωσε εντολή σε αστυνομικούς του  Α.Τ. Νίκαιας να πάνε στο νοσοκομείο και να διενεργήσουν αυτοψία, εκτελώντας τη σχετική παραγγελία του.

https://www.cnn.gr/

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s