Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτό που σκέφτεται η Disney για μετά την καραντίνα είναι ό,τι πιο λογικό ακούσαμε

Η πανδημία του κορονοϊού έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές μας. Η καθημερινότητά μας άλλαξε και μαζί μ’ αυτήν κι όλα τα απλά πράγματα που την περιτριγυρίζουν. Μία ταινία, ένας καφές, μία βόλτα που πριν απλά κρίνονταν από μία απόφαση αυτήν την περίοδο δεν αποτελούν σενάριο, αφού όλοι βρισκόμαστε σε καραντίνα.

Πέρα από την τωρινή κατάσταση, όμως, το ζήτημα που προβληματίζει πολλούς είναι τι θα γίνει μετά; Τι θα συμβεί όταν πια θα μπορούμε να ξαναβγαίνουμε; Θα είμαστε ελεύθεροι να κυκλοφορούμε όπως ακριβώς και πριν;

Αυτό σίγουρα αποτελεί ένα μεγάλο θέμα συζήτησης που θα προκύψει γενικά στην κοινωνία, αλλά τώρα η Disney έκανε από τη δική της πλευρά μία δήλωση που σχετίζεται με τα θεματικά της πάρκα και ποια θα είναι διαδικασία που θα ακολουθήσει για τους επισκέπτες.

Ο διοικητικός πρόεδρος της Walt Disney Company, Bog Iger, είπε στο Barron’s Magazine:

«Ένα από τα πράγματα που συζητάμε ήδη είναι ότι για να επιστρέψουμε σε κάτι που να μοιάζει φυσιολογικό, οι άνθρωποι θα πρέπει να νιώθουν άνετα ότι είναι ασφαλείς. Αυτό θα μπορούσε να έρθει τελικά στη μορφή ενός εμβολίου, αλλά στην απουσία αυτού θα μπορούσε να έρθει από βασικά, περισσότερο εξονυχιστικό έλεγχο, περισσότερους περιορισμούς. Όπως τώρα κάνουμε ελέγχους στις τσάντες για όλους όσους μπαίνουν στα πάρκα, θα μπορούσαμε να προσθέσουμε κάποια στιγμή ένα στοιχείο σε αυτό που να παίρνει τις θερμοκρασίες των ανθρώπων»

https://teen.queen.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: