Η MAC Cosmetics δωρίζει $10 εκατομμύρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

στις

Όλο και περισσότερες εταιρείες καλλυντικών τάσσονται υπέρ της μάχης κατά του κορωνοϊού. Μία από αυτές είναι και η MAC Cosmetics, η οποία ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως θα βοηθήσει αξιοποιώντας την ήδη υπάρχουσα Viva Glam εκστρατεία της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δώρισε $10 εκατομμύρια, που θα διανεμηθούν σε πάνω από 250 τοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή βοηθώντας ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19. 

Η φιλανθρωπική δράση της MAC Cosmetics με το Viva Glam ξεκίνησε το 1994 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκ. δολάρια παγκοσμίως, αποκλειστικά μέσω της πώλησης προϊόντων για τα χείλη MAC Viva Glam. Στόχος της αρχικά ήταν να προσφέρει ουσιαστική διαφορά στην καθημερινότητα και στις ζωές των ανθρώπων που είχαν προσβληθεί από το HIV/AIDS. To 100% των πωλήσεων (μείον του ΦΠΑ), από την πώληση ενός Viva Glam lipstick, προοριζόταν για οργανισμούς που υποστήριζαν αυτό το σκοπό. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα, τα έσοδα από τα Viva Glam lipsticks, έχουν χρηματοδοτήσει πάνω από 1.800 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. 

Τώρα η εταιρεία αποφάσισε να επικεντρώσει την προσοχή της στις οργανώσεις που συμβάλλουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού. «Η εκστρατεία δεν αφορούσε ποτέ ένα σκοπό, αλλά στόχευε στη στήριξη των ευάλωτων κοινοτήτων», είπε ο πρόεδρος του Mac Viva Glam Fund, John Demsey. 

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Η MAC Cosmetics δωρίζει $10 εκατομμύρια στη μάχη κατά του κορωνοϊού

H MAC Cosmetics Ελλάδος από την άλλη μέσω του MAC Viva Glam προχωρά σε δωρεά 100.000€ για την καταπολέμηση του Covid-19, στηρίζοντας το εθνικό σύστημα υγείας.

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας:

mac

https://www.harpersbazaar.gr

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s