Μετάβαση στο περιεχόμενο

Voice actor του Assassin’s Creed Origins άνοιξε δικό του gaming στούντιο

Είναι σχετικά συνηθισμένο φαινόμενο developers να αποχωρούν από ομάδες ανάπτυξης για να δημιουργήσουν δικά τους indie στούντιο. Κάτι που σίγουρα δε βλέπουμε συχνά όμως είναι κάποιον voice actor να δημιουργεί δική του ομάδα ανάπτυξης. Μια τέτοια ιδιάζουσα περίπτωση είναι ο Abubakar Salim, ο οποίος χάρισε μεταξύ άλλων τη φωνή του στον κεντρικό πρωταγωνιστή του Assassin’s Creed Origins, τον Bayek.

Ο Salim ανακοίνωσε, λοιπόν, πως θα ανοίξει την Silver Rain Games με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, ο ηθοποιός που έχει παίξει χαρακτήρες και στα World of Warcraft: Battle for Azeroth και The Bradwell Conspiracy, δεν θα εγκαταλείψει το voice acting, με το οποίο θα ασχολείται συγχρόνως. Επικεφαλής του νέου στούντιο θα είναι η Melissa Phillips που ήταν η Games Program Manager των BAFTA.

Το τι ακριβώς παιχνίδι ετοιμάζει η νεοσύστατη ομάδα παραμένει άγνωστο για την ώρα, ωστόσο η ανακοινώση κάνει λόγο για “ιστορίες που θα συναρπάσουν τους παίκτες”. Μπορούμε να υποθέσουμε, λοιπόν, πως το στούντιο σχεδιάζει κάποια narratively-driven εμπειρία. Ανεξαρτήτως, μόλις μάθουμε κάτι νεότερο θα σας ενημερώσουμε φυσικά με νέα είδηση.

https://unboxholics.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: