Το Instagram εξαφανίζει τα μηνύματα; | Η νέα επιλογή

Tα μηνύματα απ’ το Instagram εξαφανίζονται; Περίπου! Ποια είναι η νέα επιλογή που δοκιμάζει η πλατφόρμα; 

Αυτό μπορεί να αποτελεί μια έκπληξη για όλους, αν και στο WhatsApp γίνονται οι ίδιες δοκιμές. Τα μηνύματα απ’ το Instagram θα εξαφανίζονται με ένα κλικ. Και η πλατφόρμα επιβεβαίωσε πως εργάζεται πάνω σε αυτές τις αλλαγές.

Ο χρήστης θα έχει περισσότερες επιλογές για το πώς θέλει να διαχειριστεί τα μηνύματά του. Συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής, δεν μπορείς να διαγράψεις ένα συγκεκριμένο μήνυμα από το Instagram παρά μόνο να διαγράψεις ολόκληρη τη συνομιλία σου με έναν χρήστη. Τώρα το Instagram το πάει ένα βήμα παραπέρα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η expert Jane Manchun Wong, η νέα επιλογή σε αφήνει να εξαφανίσεις όλα τα μηνύματα αφού τα έχεις διαβάσει πρώτα και μετά να περιηγηθείς σε κάποιο άλλο section του app.

Δημοσίευση stories απ’ το Facebook στο Instagram μ’ ένα κλικ!

Σε αυτήν την επανάληψη, ενδέχεται να μην υπάρχουν έλεγχοι χρονικού ορίου εντός των ρυθμίσεων αυτόματης διαγραφής στο Insta, αλλά αυτό είναι ίσως το επόμενο βήμα, όπως σημειώνεται, το WhatsApp που ανήκει στο Facebook αναζητά επίσης, την προσθήκη της ίδιας λειτουργικότητας, αν και με πρόσθετο έλεγχο.

Δηλαδή, αυτό που εξετάζει το WhatsApp και δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί και στο Instagram είναι το εξής: Να μπορείς να επιλέξεις πόσο θα διαρκούν τα μηνύματα αφού τα έχεις διαγράψει. Δηλαδή, θέλεις να μη διαγράφονται, να διαγράφονται μετά από μια ώρα, έναν μήνα, μια ώρα, έναν χρόνο;

Advertisements
μηνύματα στο Instagram

Γιατί έχει σημασία τι δοκιμάζει το WhatsApp; Γιατί το Facebook πριν από περίπου έναν χρόνο ανακοίνωσε πως εργάζεται ώστε να συγχωνεύσει τα μηνύματα στο Messenger, το Instagram και το WhatsApp κάτω από μια πλατφόρμα.

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι εξακολουθεί να εργάζεται πάνω σε αυτό το πλάνο και σε αυτή την περίπτωση, η ομάδα που δουλεύει πίσω από το WhatsApp θα γνωρίζει πολύ καλά ότι οποιαδήποτε δυνατότητα για την οποία εργάζονται τώρα θα πρέπει τελικά να ενσωματωθεί και στο το Messenger και στα μηνύματα στο Instagram.

Δεν ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμη η συγκεκριμένη επιλογή προς όλους κι αν τελικά θα εφαρμοστεί, επομένως αναμένουμε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s