Ολλανδία: Στους 43 οι νεκροί

ο RIVM (Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος) αναφέρει ότι, από την τελευταία ενημέρωση, άλλα 292 άτομα στην Ολλανδία έχουν βγει θετικά στον COVID-19. Αυτό σημαίνει ότι το νέο σύνολο των μολυσμένων ατόμων είναι 1705.

Νέα κρούσματα και νεκροί

Από τον αριθμό αυτό, 389 εργάζονται στον τομέα της υγείας – όπου τα τεστ διεξάγονται συχνότερα. Η κατάσταση του κοροναϊού στην Ολλανδία έχει ως εξής: από τα 1705 άτομα που έχουν μολυνθεί, άλλα 19 έχουν πεθάνει από χθες, 16 Μαρτίου, φέρνοντας το θάνατο σε συνολικά 43 άτομα.

Advertisements

Οι νεκροί ήταν μεταξύ 63 και 94 ετών. Το RIVM ανέφερε προηγουμένως ότι ο νεότερος που πέθανε από τον ιό ήταν 59 – αυτό είναι ψευδές και οφείλεται σε διοικητικό σφάλμα. Συνολικά, 314 ασθενείς είναι ή έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Το North Brabant έχει τον μεγαλύτερο αριθμό λοιμώξεων από κοροναϊό, δηλαδή 634 κρούσματα. Το Limburg έχει το δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό θετικών τεστ (197), ακολουθούμενο από τη Νότια Ολλανδία (175).

Advertisements

Πρόσθετα μέτρα ανακοινώθηκαν για να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού. Αυτά περιλαμβάνουν το κλείσιμο όλων των εγκαταστάσεων τροφίμων και ποτών, εξαιρουμένων των σούπερ μάρκετ, το κλείσιμο των σχολείων και όλων των γυμναστηρίων και των σάουνων, μεταξύ άλλων.

Πηγή: iamexpat.nl

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο serendipityblog.net

Σχολιάστε